קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם פשוט חסרי חיים...
    על ידי .EffecT בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-03-2011, 18:34
  2. [סרטון] כמה ילדים חסרי חיים
    על ידי Soulery בפורום סרטונים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-12-2008, 14:44
  3. ואייי איזה חסרי חיים :
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-01-2008, 23:09
  4. תמונות-בעלי חיים
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 20:13
  5. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:53
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 69

חיים חסרי משמעות...!!! - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    "גישה ביולוגית חומרנית אינה יכולה להסביר את פעילות נפש האדם, לא את היחודיות של כל אדם, לא את הרגשות, ולא את המניעים האידיאליים"

רגשות, רגשות הן תוצאה של הורמונים הנקלטים באיברים שונים בגוף.
    חלק מהרגשות נובעות מפעילות עצבית באזור איבר מסוים.

מניעים אידיאלם?
    המטרה של האדם היא לשרוד ולהעביר את הגנים שלו הלאה במורד הזמן, לא יותר מזה.
    אכן קיימות שאיפות לחיים טובים ונוחים יותר, אך גם אלה נובעים מהיצר להיות ה'ערך הגבוהה' בחברה,
    ואלה הם אינסטינקטים שנולדנו איתם על מנת שנוכל לשרוד בצורה יותר טובה,
    כך שהכל מתנקז לשני היצרים : 1. לשרוד 2. להעביר את הגנים הלאה

"אחד מעקרונות היסוד של המדעים האמפיריים הוא עיקרון ההדירות, אך האישיות והמבנה של כל אדם שונים לחלוטין, ולכן הם מעבר לגבולות החקירה המדעית, אין שני אנשים שתגובתם תהיה זהה לחלוטין למראה פרח מסויים או חוויות שכאלו"

ישנם מיליארדי צופנים גנטים, לא ניתן לחזור על אותו רצץ גנטי פעמיים,
    ובגלל שהרצפים הגנטים אחראים על התפקוד ה'נפשי' של האדם, גם לא יהיו שני אנשים שדומים ב-100% אחד לשני.

עצם העובדה שאף אחד מבני האדם בכדור הארץ לא דומים, לא אומר שתופעה זו אינה קיימת.
    האומנם שזה כמעט בלתי אפשרי ליצור שני אנשים שזהים מבחינה גנטית, אך איפה שהוא במורד הזמן,
    נולדו שני אנשים שברשותם אותו רצף גנטי. כמה בני אדם איי פעם נולדו? אני מניח שכמה עשרות מיליארדים,
    ונגיד עוד אלף שנה? יהיו הרבה יותר מכמה עשרות מיליארדים, ומתישהו איפהשהו יוולד בן אדם שהצופן הגנטי שלו,
    דומה ב-100% לצופן הגנטי של אדם אשר חיי בתקופה אחרת ובזמן אחר, הכל עניין של סטטיסטיקה - זה פשוט חייב לקרות מתישהו.

ולמרות אותה אפשרות סטטיסטית שדמיון זה יקרה מתישהו - איפשהו, אין לזה שום קשר לנאמר.
    משום שגם היכולת שלנו לפתח שרירים תלויה בגנטיקה, האם זה אומר שלא ניתן לחקור איך לפתח שרירים,
    משום שאין אף אדם בעולם שדומה למשניהו בעולם מבחינת גנטיקה של פיתוח שרירים? כמובן שלא.
    ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    פילוסוף

אתה מביא חומרים נהדרים באמת, אבל - גם אם למדע אין יכולת להסביר את מכלול הרגשות...
    לא צריך להיות מדען או פסיכואנליטיקאי כדי להבין שהמון דברים בדת פשוט אינם מתקבלים על שום דעת.

אם ה "נפש" קיימת, למה היא "עוזבת" את הגוף ברגע שאדם נכלא בחדר קטן וסגור לאוויר במשך 24 שעות? מה היא נעלבת?
    אם הנשמה היא המניע את הגוף, ולדעת הדת הנשמה עוזבת בזמן השינה, מדוע אדם זז בשנתו ועיניו מרצדות כשהוא חולם?

אתה מתיימר להפוך את הדת למשהו שצריך להיות סופר חכם או בקיא, על מנת להתווכח איתה.
    כשהאמת היא, שצריך רק לעבור את כיתה א' בשלום כדי להתחיל להבין כיצד היא מלאה בטעויות.

לגבי "כח" המניע את היקום שעדיין לא ידוע לנו עליו - אני מוכן להסכים ולומר שיכול להיות שהמדע עדיין לא מבין מאומה.
    אבל בחייך, לקבוע שה "נפש" היא מה שגורם לנו להרגיש, להאמין בדמות על טבעית שאיננה נראית או נשמעת ומשגיחה עלינו...
    גם אם הייתי רוצה להסכים איתך, יש הפרכות חותכות לעניין.

כשקראתי את המשפט "הנפש/נשמה אחראית על הרגשות", הייתי בטוח שמחזיר בתשובה כתב אותה.
    כשראיתי את הניק האדום וקלטתי שזה אתה, לא האמנתי. טענות מסוג אלו שמות אלפי שנים של התפתחות אנושית ללעג ולבוז.
    אין לכם מושג כמה הייתי רוצה לענות לכם, לדון אתכם, להתווכח, ו-איך לא - להתפלסף...

אבל מה, איך אומרים אצלינו: "את מה שהלב חושק הזמן עושק" - ניק אדום - אכן...

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    כשקראתי את המשפט "הנפש/נשמה אחראית על הרגשות", הייתי בטוח שמחזיר בתשובה כתב אותה.
    כשראיתי את הניק האדום וקלטתי שזה אתה, לא האמנתי.
    אמנם כן, חטאתי הפעם, בכך שהפרחתי משפט כזה ללא הסבר וסימוכין כדרכי, מה לעשות, לא הייתי מודע לכך שנדב קורא את התגובה...

לסיכום, על אף שאני לא הולך להמשיך להאריך בדברים פה, לא אוכל להימנע מלומר שתי נקודות, לא על הדיון עצמו, אלא על דרכי התנהלותו:

לאופיר:
    ישנם דברים שחורגים ואף אינם שייכים לתורת האבולוציה והאביוגנזה, כוונתי היא לא לחלוק על הדברים, אלא רק לומר שיש, יש דברים שאינם מוסברים ומוטעמים על פיה, משום שהם פשוט מעבר.
    מקווה שתבין, אם כי אני לא בטוח.

לנדב:
    הנטייה הזאת לערב את כל המושגים כולם כשמדברים על נושא אחד, היא תופעה שמציקה לי הרבה, התגובה שלי נסובה אך ורק על שאלת קיומה של נפש מעבר למוח, לא על אלוהים, ובוודאי שלא על תורתו.

בלי שום קשר, אתה האדם שהכי מוערך בעיני פה בפורום
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 29-03-2011 בשעה 01:29.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

יש לי רק דבר אחד להגיד על זה.
    אתה יודע למה האדם כל הזמן עובד ולומד? כי בימים עתיקים, האדם היה חמדן (גם עכשיו..) והוא רצה תמורה למעשים שלו. ככה הומצא הכסף. עם הזמן, היה צריך לעבוד בשבילו ובשביל לעבוד היה צריך ללמוד.
    אם זכור לי טוב מההיסטוריה, עד ימי הכנסייה בערך כמעט כל האנשים היו אנשים בעלי דעת ולא חילוניים? תתקנו אותי אם אני טועה אבל אני בטוח בזה שלפני שהיו חילוניים בעולם, היה כסף.

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי DooDeLzZz צפיה בהודעה
    אתה יודע למה האדם כל הזמן עובד ולומד? כי בימים עתיקים, האדם היה חמדן (גם עכשיו..) והוא רצה תמורה למעשים שלו. ככה הומצא הכסף. עם הזמן, היה צריך לעבוד בשבילו ובשביל לעבוד היה צריך ללמוד.
    אם זכור לי טוב מההיסטוריה, עד ימי הכנסייה בערך כמעט כל האנשים היו אנשים בעלי דעת ולא חילוניים? תתקנו אותי אם אני טועה אבל אני בטוח בזה שלפני שהיו חילוניים בעולם, היה כסף.
    כסף הומצא בשביל מסחר,
    לא כי אנחנו 'חמדנים'.

One Shot - One Kill

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

כסף הומצא בשביל מסחר,
    לא כי אנחנו 'חמדנים'.
    סבבה בשביל המסחר, זאת לא הנקודה.

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

כן! כן! האתאיזם חסר משמעות! בואו אלינו לסיפורי הבורות! אנו מציעים לכם: איסלם- 72 בתולות! נצרות- ערב קריוקי עם ישו בגן עדן! יהדות- מלא מלא מלא מלא מצוות ואז שכר בעולם הבא שם תישפט על ידי דמות שאתה לא רואה!

האתאיזם מציע חופש- אני לא כבול
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

הדת מציעה חיים חסרי משמעות.
    החיים שלך הם ספר שאומר לך מה לעשות, כל מה שאתה עושה זה רק להתפלל, לשים כיפה וציצית, אתה מוכר את החיים שלך לספר הזה.
    אתה לא טורם שום דבר למדינה או לחברה, משתמט מצבא, לא מביא פרנסה גדולה, רק מתפלל, בגלל אמונה ארורה.

ממליץ להקשיב למילים:
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    הדת מציעה חיים חסרי משמעות.
    החיים שלך הם ספר שאומר לך מה לעשות, כל מה שאתה עושה זה רק להתפלל, לשים כיפה וציצית, אתה מוכר את החיים שלך לספר הזה.
    אתה לא טורם שום דבר למדינה או לחברה, משתמט מצבא, לא מביא פרנסה גדולה, רק מתפלל, בגלל אמונה ארורה.

ממליץ להקשיב למילים:
    לא באמת,
    יש את התירוץ שהמשמעות של החים האלו זה כדי להגיע לגן עדן...
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Take me high, take me HIGHER
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 13:16.

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי DooDeLzZz צפיה בהודעה
    צודק! אנחנו חמדנים, יאללה בוא נעבוד חינם כל החיים!
    ובימי הביניים לא היו חילוניים, כי הכנסייה רצחה את כל החילוניים, ואפילו את ראשוני הוגי הדעת.
    ותמיד אנשים קיבלו תמורה למעשים, רק שהמלכים בסוף החליטו שצריך ערך אחיד למסחר, כי אחד החליף לחם בתמורה למלח, והשני החליף לחם תמורת סוס....

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

טענה כל כך מטופשת... אני אפילו לא יענה עליה כי אין לזה שום קשר לאמיתות הדבר אתה רוצה לחיות בשקר ולבסס את חייך על תרי"ג מצוות ? בכיף.... תחיה באשליה באותה מידה אתה יכול להאמין בזאוס או בכל דבר בשבילי אין שום משמעות במשהו מזויף במשהו שהוא אשליה..
    אני חופשי ומאושר נראלי שזאת המשמעות הכי טובה של החיים? : )

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    לאדע אחי, אנלא בצד של אף אחד בכל הקטע של דתיים VS אתאיסטים (בתור היותי דאיסט)

אבל אני אגיד לך דוגרי, אני משווה חיי דת שכוללים:

תפילות
    מצוות
    איסורים
    תורה
    שידוכים - אתה בגיל 18 מתחתן עם איזו עקומה ומזיין אותה רק דרך סדין

לעומת חיים ברמה שכוללים (שימו לב שלא כולם חיים ככה אבל לזה צריך לשאוף לדעתי):

מסיבות
    אלכוהול
    סטלה, טריפים ודרכים להעיף תמוח שלך מהמקום
    סקס והרבה ממנו
    היכולת לעשות מה שבא לך מתי שבא לך ועם מי שבא לך בלי בושה
    ללמוד מקצוע כלשהו שאתה אוהב ולהשקיע בזה את החיים שלך תוך כדי שאתה נהנה מכל רגע

כל הדברים שהדת אוסרת עליהם בקיצור.

כשאני משווה בין זה לזה, חיי דת נראים לי חסרי משמעות.

עם יד על הלב...אם הייתי נותן לכם את אפשרות הבחירה עכשיו...באיזה חיים הייתם בוחרים?

לא הבנת נכון.
    כשהינך מקיים מצוות, מתפלל ומנסה להיות כמה שיותר טוב, אתה מצפה לקבל תמוה עבור כל העבודה הזאת, והיא המשך חיים בעולם הבא.
    עם לחיים שלך יש תמורה, כלומר אתה לא חיי אותם סתם, ואתה לא נמצא כאן סתם, אז לחיים האלה יש משמעות.
    זה כמו בבית ספר, למה אתה לומד? על מנת לקבל תעודת בגרות טובה. אם לא היית מקבל שום דבר מהלימודים שלך בבית ספר הם היו חסרי משמעות בשבילך, ולא לא היית הולך לבית ספר.

כשאתה חיי את החיים רק בשביל להנות, השאיפה שלך היא רק להנות, וההנאה נגמרת עם המוות, אז איפה המשמעות כאן? לא השגת כלום, חוץ מזה שנהנת טיפה, אבל כעת אינך קיים עוד לאחר המוות, והחיים היו רק סתם.
    זה כמו שתקנה דבר כלשהו ללא כוונה, אין לך בו שימוש, הדבר ההוא חסר משמעותי עבורך.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    לא הבנת נכון.
    כשהינך מקיים מצוות, מתפלל ומנסה להיות כמה שיותר טוב, אתה מצפה לקבל תמוה עבור כל העבודה הזאת, והיא המשך חיים בעולם הבא.
    עם לחיים שלך יש תמורה, כלומר אתה לא חיי אותם סתם, ואתה לא נמצא כאן סתם, אז לחיים האלה יש משמעות.
    זה כמו בבית ספר, למה אתה לומד? על מנת לקבל תעודת בגרות טובה. אם לא היית מקבל שום דבר מהלימודים שלך בבית ספר הם היו חסרי משמעות בשבילך, ולא לא היית הולך לבית ספר.

כשאתה חיי את החיים רק בשביל להנות, השאיפה שלך היא רק להנות, וההנאה נגמרת עם המוות, אז איפה המשמעות כאן? לא השגת כלום, חוץ מזה שנהנת טיפה, אבל כעת אינך קיים עוד לאחר המוות, והחיים היו רק סתם.

חח
    אבל העניין הוא, שאנחנו אתאיסטים, לא חושבים שיש עולם הבא.
    לכן, הדרך הכי טובהל הנות בחיים ולגרום להם להיות בעלי משמעות, היא להנות ולחוות חוויות.

ולא להיות בבית כנסת 4 פעמים ביום.
    עם איסורים מפה ועד הודעה חדשה.

One Shot - One Kill

לא הבנת נכון.

אבל אין עולם הבא חח
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

חח
    אבל העניין הוא, שאנחנו אתאיסטים, לא חושבים שיש עולם הבא.
    לכן, הדרך הכי טובהל הנות בחיים ולגרום להם להיות בעלי משמעות, היא להנות ולחוות חוויות.

ולא להיות בבית כנסת 4 פעמים ביום.
    עם איסורים מפה ועד הודעה חדשה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אבל אין עולם הבא חח
    לכופרים כמוכם אין עולם הבא.

אני חושב שמישהו עם טיפת זיקה למצוות של ה', ולא משנה מאיזה דת הוא, יש לו מקום בעולם הבא.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

לכופרים כמוכם אין עולם הבא.

אני חושב שמישהו עם טיפת זיקה למצוות של ה', ולא משנה מאיזה דת הוא, יש לו מקום בעולם הבא.
    אוקיי....
    אז אני לא הולך לעולם הבא? אפילו לא לגיהנום?
    חחחח
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 06-04-2011 בשעה 21:57.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,136 | הודעות: 8,151,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect