יש לי חבר כבר כמעט חודשיים אבל יש כמה דברים שמקשים עלי ..
1. אנחנו לא מסתובבים הרבה יחד בבי"ס .
2. ממש מעטים יודעים על כך
3. תאמת שעכשיו אין לי מושג אם הוא אוהב אותי .
עזרה דחוף ♥
יש לי חבר כבר כמעט חודשיים אבל יש כמה דברים שמקשים עלי ..
1. אנחנו לא מסתובבים הרבה יחד בבי"ס .
2. ממש מעטים יודעים על כך
3. תאמת שעכשיו אין לי מושג אם הוא אוהב אותי .
עזרה דחוף ♥
|
|
מה מו מי?
בני כמה אתם קודם כל?
1) למה לא?
2) סבבה...זה לא אמור לעניין אף אחד ואין מה לצאת עם הכרזה...אבל זה נשמע כאילו שמישהו פה מתבייש בזה.
3) מה את מרגישה? ושאלת אותו?
בכל מקרה, אתם צריכים לעבוד דחוף על התקשורת ביניכם, אם משהו מפריע לך דברי איתו על זה ותסדרו את העניין.
דבר ראשון - תודה על היעוץ (-:
בני 14 ..
יש תקשורת חזקה בינינו, אבל נגיד הוא לפעמים מייבש בתשובות שלו ולא תמיד חם כלפיי (אולי אני סתם מגזימה אבל ככה אני מרגישה)
יכול להיות שיש פה ביישות, אבל זה בא בעקבות זה שלא רציתי לפרסם בפייסבוק (לעיתים קרובות זה מביא לפרידות מהירות)
בנוסף ... אני לא מבינה למה לגברים לוקח כל כך הרבה זמן להכיר - אני אוהב אותך . (ושזה יבוא מהלב)
מה כל כך קשה ?
נערך לאחרונה על ידי Sapir.; 13-04-2011 בשעה 03:59.
כשאני מדבר על תקשורת אני לא מדבר בפייסבוק או משהו כזה...אלא בשיחות שלכם ביחד פנים אל פנים.
ואם את מרגישה ככה תגידי לו, אולי הוא באמת מתנהג אלייך בקרירות, יכול להיות שהוא לא שם לב אפילו או שאת לא פירשת נכון משהו.
תמיד טוב לדבר איתו על הדברים שמפריעים לך.
רק לא הבנתי מה קשור הפייסבוק?
ולא הבנתי את ההודעה השנייה שלך, "להכיר - אני אוהב אותך?"?
בכל מקרה, גברים קצת יותר מאותגרים רגשית מאשר בחורות בדרך כלל, לכן (אני מדבר בכלליות עכשיו) יש אינטליגנציה רגשית הרבה יותר גבוהה.
ואם הוא לא מרגיש שהוא אוהב אותך אין מה לאנוס אותו להגיד את זה, תני לו את הזמן שלו ואת הנוחות שלו...אם הוא ירגיש את זה הוא יגיד לך בסופו של דבר.
נ.ב.
יש כפתור עריכה שאת יכולה להשתמש בו, לא צריך לפרסם הודעה אחרי הודעה =)
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 13-04-2011 בשעה 02:25.
ממממ, אל דאגה יש תקשורת מלאה - אנחנו נפגשים אחרי בי"ס מסתובבים ומדברים . אבל עדיין זה לא מספיק לי, אני מרגישה מטומטמת כשאני רואה אותו בבי"ס והוא מטר ממני ואני לא מתקרבת אליו או נוגעת בו, אפילו אין לי את האומץ להגיד לו שלום :/
הפייסבוק קשור בכך שלא רציתי לפרסם את הקשר בו (כי לדעתי זה מביא לפרידה מהירה) ואז זה זרם לזה שאנחנו גם לא מסתובבים בפומבי
ההודעה השנייה - מה קשה כל כך לגברים להגיד לבחורה אני אוהב אותך ?
אתר מעולה, אין כמו לפרוק כל כך הייתי צריכה את זה עכשיו (למרות השעה המאוחרת) וסליחה אם אני חופרת![]()
כי זה מטומטם...למה אתם לא מדברים ולא אומרים אחד לשניה שלום בבית ספר? מה הקטע הזה?
וגבר שסגור על עצמו ויאהב אותך לא יהיו לו בעיות להגיד לך שהוא אוהב אותך.
אבל את ילדה והוא ילד (בלי לזלזל), אני בכלל לא בטוח שהוא יודע בעצמו מה הוא רוצה מעצמו, שלא נדבר על הקשר שלכם.
אני זוכר את עצמי בגיל 14, וואלה כל מה שהעסיק אותי זה שטויות, כיף ובילויים...אבל ילדותיים משהו.
זוג ביישנים מה נעשה :/
אני מקווה שזה גיע מתישהו
חכי שתפתחו אחד לשני חודשיים זה כלום..
ולמה צריך שכולם ידעו? כדי שיגידו שאתם זוג וכל הבלאגן הזה, זה בסדר לא להסתובב ביחד בבית ספר ככה את עם חברות והוא עם חברים לא צריכים להיות דבוקים אחד לשני יש לך את אחר הצהריים והינה עכשיו את כל חופשת פסח תהיו הרבה ביחד..
ואם הוא אוהב אותך? אין לי מושג את זה רק את יכולה להרגיש ולדעת.
אני גם אף פם לא אהבתי להסתובב עם חברות בבצפר...זה סתם מיותר לדעתי וזה סתם מעצבן ומרחיק מהחברים
יש לכם את כל הזמן שבעולם תצאו תלכו אחד לשני אחרי בצפר...חוץ מזה אולי גם לו קשה להיפתח, חודשיים זה מעט מאוד זמן כדי שמישו יאמר לך שהוא אוהב אותך...את מעדיפה שזה יהיה כנה נכון? הוא יכול להגיד לך את זה כי זה מה שאת רוצה לשמוע אם תמשיכי ללחוץ עליו...אני אומר תני לו זמן תהיי עדינה איתו, יש גם גברים שאוהבים לעקוץ ולפגוע קצת...הבעיה היא בנשים שנעלבות מכל דבר קטן שאומרים להם=-O
מעצב גראפי לכל מטרה.