כותרת
מהזה sclient? אולי אני יכול לעזור לך..
תוכנה להגנת ציטים בקונטר.
איך קיבלת תבאן אפשר לדעת? ובאיזה קהילה קיבלת תבאן...
נערך לאחרונה על ידי ביסלי; 13-04-2011 בשעה 17:07.
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
VGAMES ואני צריך לחבר -_-
נכתב במקור על ידי KeyPass תוכנה להגנת ציטים בקונטר. 1. לפרמט את המחשב 2. סטים חדש 3. לחכות עד שזה יגמר
נכתב במקור על ידי KeyPass VGAMES ואני צריך לחבר -_- תסביר בדיוק מה הוא עשה שנוכל לעזור לך כמה שיותר טוב נכתב במקור על ידי -EliAv- 1. לפרמט את המחשב 2. סטים חדש 3. לחכות עד שזה יגמר 4.לשלוח להם איימיל ולבקש שיורידו תבאן?
נכתב במקור על ידי ביסלי תסביר בדיוק מה הוא עשה שנוכל לעזור לך כמה שיותר טוב 4.לשלוח להם איימיל ולבקש שיורידו תבאן? -_- זה לא טוב זה לא תמיד מצליח, עדי אני ממליץ לך על אחד מן השיטות הבאתי לך
לא ... הצליח ): לא הצליח
נכתב במקור על ידי KeyPass לא ... הצליח ): לא הצליח אתה יכול לפתוח משתמש בVG ולרשום להם שפרצו לך לסטים ובלה בלה..... הם יחזירו לך 100%
נכתב במקור על ידי -EliAv- אתה יכול לפתוח משתמש בVG ולרשום להם שפרצו לך לסטים ובלה בלה..... הם יחזירו לך 100% חח ממש לא.
נכתב במקור על ידי SellMaster חח ממש לא. מי אתה שתגיד לא ? אחד ששאל מזה אז אל תתערב
נכתב במקור על ידי -EliAv- מי אתה שתגיד לא ? אחד ששאל מזה אז אל תתערב שמע ילדון שינסה הם לא יורידו לו פה ניגמר הדיון אל תספאים לו באשכול.
נערך לאחרונה על ידי Undecided; 13-04-2011 בשעה 18:35.
טוב וזה לו*
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפשר לדעת איך לעזאזל הצלחת לקבל באן
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
חוקי הפורום