חברה מצד אחד זה טוב
אבל מצד שני זה מגביל אותך
תגידו לי מה אתם חושבים אם כדי חברה או לא ולמה..
תודה מראש![]()
חברה מצד אחד זה טוב
אבל מצד שני זה מגביל אותך
תגידו לי מה אתם חושבים אם כדי חברה או לא ולמה..
תודה מראש![]()
|
|
בעד. הדבר שאני הכי רוצה כרגע זאת חברה (מה שיש לי קושי להשיג בגלל הדרישות המאוד מוזרות שלי)
למרות שאין כמו קשר פתוח. האפשרות האולטימטיבית מבחינתי.
מה זה קשור לדיווחי שטח לעזאזל? חח בכל אופן לשאלתך, זה תלוי בבנאדם אבל כמעט כל בנאדם כל עוד הוא סטרייט וגם אם הוא זיין על בסופו של דבר יימאס לו והוא ירצה מישהי שהוא יוכל להיות איתה ולאהוב אותה, אני למשל מצד אחד ממש לא הייתי מתנגד לחברה אבל מצד שני אני מרגיש שיש לי עוד כמה דברים לעבור בחיים עד שזה יקרה
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 20-04-2011 בשעה 03:57.
לא טענתי שזה נמשך לנצח, דיברתי על עצמי ספציפית שאני מרגיש שאני צריך להתנסות בעוד כמה דברים (או יותר נכון בחורות חח) עד שזה יקרה, כי לפחות בעיניי חברה זה משהו שהוא אולי לא לנצח אבל גם לא לשבוע, משהו יותר רציני כמו מינימום כמה חודשים, ברור שזה תלוי ואי אפשר להיות נביא אבל זאת השאיפה.
אל תתכנן לכמה חודשים, אתם עוד לא זוג, תתחילו, אז דבר איתי, אם לא יהיה לכם טוב ולא יזרם אז לא יזרום
ומה אם "לתת את הכל" לתקופה שאתם ביחד (למשל ל"חורף"), ואחרי זה לא לתת את הכל
כתבתי על זה פה פעם, סטוצים זה כיף ומגניב מדי פעם, אבל מדי פעם צריך גם להאכיל את הייצור הרגשי בפנים
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 21-04-2011 בשעה 01:00.
אני יצור קר וחסר רגשותP:
אין לי צורך בעוד אחת שתספק לי חברה [או רגשות כמו שאתה מתכוון] לתקופה מסוימת שבה אני מרגיש שמתרוקנים לי מאגרי הרגשות..
אני אגב בטוח שלך יש 2000 אקסיות רק בגלל הגישה הזאת.שזה זכותך כמובן.אבל זה דפוס התנהגות של כוסיות שמשוויצות עם אינספור אקסים שהיו שייכים להן["אמא אמרה לי לא לבכות על צעצועים שהתיישנו,","אני לא מקנאת בה שהיא אוכלת את השאריות שלי"..]אבל בתכלס אהבה אמיתית הן בחיים לא חוו X:
מה שכן יש לי צורך זו אחת שתהיה שלי בלי תנאים ותקבל אותי כמו שאני+שתהיה ילדה עם אופי של BAD GIRL כי רגילות משעממות אותי מהר
ואתזה קשה למצוא.![]()
אז אנחנו לא מדברים על אותן סוגי בחורות.
הבנות שאני מתכוון אליהן הן שוות ביותר,עם מעגלים בכל פאקינג חור,ערסים שמתרפסים ומלקקים להן כ-ל הזמן וכאלה שלא ירקו לכיוון שלך כל עוד לא באת עם אנשים ששוים בעינהן/קשורים למעגל הקרוב שלהן[7 הכוסיות ששומרות ומגנות אחת על השניה].
אני לא עושה הכללה אבל בגדול מהיהכרות שלי בעבר עם הסוג המיוחד הזה זה בנות שנמצאות בסיבוב ארוךך של סטוצים עם חבר'ה שרק תחמנו/בגדו בהן וכו..
לבנות כאלה יש סטנדרטים שרובם הגדול מתחיל בכלל במעמד חברתי וקשרים=זה אותה סיבה למה בארה"ב המעודדות יוצאות עם שחקני הפוטבול אוטומטית . -->יש מקומות בחיים שפשוט צריך להבין שאם אין לך כרטיס כניסה אל תנסה להדחף בכוח<--
ויש מצב שאני אובססיבי אליה וחרא בסגנון אחרי הכל כל יום שעובר ואני רואה מה הסחורה מסביב אני מבין כמה הפסדתי..
אבל יעבור אחרי הכל כוס זה כוסP:...
תקשיב, קודם כל זו לא תוכנית כבקשתך, מתי שתרצה תבוא אחת ומתי שלא תרצה לא תבוא.
ובטח שזה לא שאלה של אם כדאי או לא כדאי חברה, לא באים פה לשכנע אותך לקנות מוצר.
אתה בנוי לקשר? בא לך מערכת יחסים רצינית? בא לך לאהוב מישהי ושתאהב אותך? בא לך ללכת לסרט עם מישהי קבועה? לצאת איתה למסיבות? לחבק אותה בלילות? לריב איתה עד שתצא לך הנשמה? לשנוא אותה בגלל כמה שאתה אוהב אותה? לאהוב אותה בגלל החיוך המתוק שלה?
אז כן, אתה צריך, רוצה ולשאלתך, אפילו כדאי לך חברה.
אתה סטוציונר? רוצה כל ערב מישהי אחרת? רוצה לא לדעת או לא לזכור את השם של הבחורה שהתעוררת לצידה? רוצה להתנשק עם מישהי במסיבה בתוך השירותים ואחרי זה לא לראות אותה?
אז לא, אתה לא צריך ולא כדאי שתהיה לך חברה.
הקטע פה זה לא אם כדאי או לא כדאי, זה אם אתה רוצה ומוכן לזה.
אם אתה רוצה, תקום ותשיג את זה, לא תמיד תקבל כן אבל לפחות תנסה.