קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] המחשב לא מריץ בדוס אחרי פירמוט כנסו בבקשה
    על ידי elad_y_2006 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 13:59
  2. [בעיה]חמורה בווינדוס אחרי פירמוט...יש תמונה
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-06-2007, 22:44
  3. [עזרה]שיחזור כונן אחרי פירמוט
    על ידי חיליק בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 19:39
  4. [בקשה] תוכנה לשיחזור קבצים אחרי פירמוט
    על ידי Marlboro בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-04-2006, 11:04
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 01:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אחרי פירמוט לוינדוס 7. מה עושים עם מה שנשאר מהויסטה?

ברירת מחדל אחרי פירמוט לוינדוס 7. מה עושים עם מה שנשאר מהויסטה?

שלום. אני פירמטתי את המחשב שלי מווינדוס ויסטה לווינדוס 7.
    בזמן הפירמוט היה אפשרות לעשות שידרוג ולהשאיר תוכנות ומשחקים מותקנים במחשב, כאילו הכל ישאר כמו שהיה רק שיהיה גם ווינדוס 7, או לפרמט כאילו ממש בלי להשאיר תוכנות ומשחקים מותקנים במחשב, ממש מחשב נקי רק הווינדוס 7 מותקן עליו וזה מה שעשיתי. היה אמור להישאר לי רק תקיית windows.old עם כל מה שהיה בווינדוס הקודם.
    אבל מה שקורה..בווינדוס הקודם היה לי רק כונן אחד, ובתוכו יצרתי תקיית משחקים שמה התקנתי את כל המשחקים ותקיית תוכנות שמה התקנתי את כל התוכנות (winrar, deamon tools, דברים כאלה).
    אם זה יעזור אני יציין שהתקנתי את הווינדוס דרך הקובץ של הווינדוס ה ISO לא דרך בוט עם דיסק. בכל מקרה ההתקנה הצליחה אבל נשאר לי התקיות של המשחקים והתוכנות בכונן שלי, בנוסף לתקיית ה windows.old . והמשחקים לא עובדים, כותב שיש איזה קובץ שחסר ( וזה הגיוני..פירמטתי את המחשב לא שידרגתי אותו, ז"א הם לא אמורים להישאר מותקנים). ואני רוצה למחוק אותם.
    ואני לא מוצא את הקובץ uninstall שלהם. ובהוספה או הסרה של תוכניות אני לא מוצא שם כלום..כאילו יש לי רק איזה 2 תוכנות שמה מה שהתקנתי לווינדוס החדש, הדפדפן והדרייבר לכרטיס מסך. אבל בתוכנות, יש לי נגיד winrar ו gravity שמשום מה למרות שלא רשום לי אותם ברשימה של הוספה או הסרה של תכניות, הם עובדות. אז איך אני מוחק את המשחקים והתוכנות? את הכל? יש לי רק כונן אחד אז אני לא יכול לפרמט אותו, הווינדוס 7 מותקן עליו.
    עכשיו אני כמעט בטוח שמה שצריך או אפשר לעשות זה רק למחוק...רגיל, ללחוץ על המשחקים ולעשות ctrl+delete, אבל אני לא בטוח ולא רוצה להשאיר שום סימן ממה שיש פה...כי אני לא יפרמט שוב את המחשב בקרוב. אז רק רוצה להיות בטוח שאין שום דרך אחרת.

אשמח לעזרה.

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

בוא נתחיל מזה שאין לי שמץ מה עשית אבל עשית מה שתיארת אז זה לא אמור להיות ככה..
    דבר שני למה הפעלת את ההתקנה דרך המערכת שרצה ולא מהבוט? (התקמצנת על דיסק?)

בכל מקרה עצה שלי תגבה את כל קבצי ההתקנה שדרושים לך ותבצע התקנה נקייה לגמרי (פירמוט של כל הכונן מבלי שישאר לך Windows.old)

אממ לא...כעיקרון היה לי דיסק אחד, וצרבתי אותו בטעות על מהירות של 18X שזה ממש מהיר יחסית למערכת הפעלה..הייתי בטוח שכשצורבים דיסק תמונה בנרו 8 המהירות אוטומטית הנמוכה ביותר אז כנראה לא יצא טוב..העדפתי להתקין כבר את הוינדוס דרך קובת במערכת הנוכחית..נוכחתי לדעת שגם זה עובד..
    אין שום פיתרון אחר מבלי לפרמט שוב? אשמח לתגובות נוספות

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ
    מת על אלקטרוניקה ומחשבים אלקטרונאי וטכנאי אלקטרוניקה יכול לתרום לאתר מידע

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

נעשה סדר בדברים קודם כל לא עשית פרמוט אל ביצעת שדרוג. פרמוט זה מחיקה של כל תכולת הדיסק.
    עכשיו אם נשאר לך תוכנות במחשב שאתה רוצה להסיר ואין לך בהסרה את האופציה זה אומר שחסר לך קובץ הסרה או שהמערכת החדשה לא מוצאת אותו.
    תראה יש אפשרות להסיר יש בלינקייה revo uninstaller תנסה להסיר את זה איתו ואם אני לא טועה יש אפשרות שם להוסיף את קובץ ההסרה ADD UNINSTALLE COMMANDE אם לא יש תוכנות אחרות אם לא תסתדר תודיע
    בגדול כמו שאורי אמר מומלץ לבצע פירמוט שזה מחיקה כללית של ההארד דיסק והתקנה נקייה.
    http://windows.microsoft.com/en-US/w...ows-old-folder
    נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 20-04-2011 בשעה 08:35.
    הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
    אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין

זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות

קודם כל תודה רבה, עזרתם לי מאוד.
    את כל המשחקים והתוכנות מחקתי בעזרת קבצי ה uninstall שלהם, אם היה, לרוב רק בתוכנות היה.
    ואת כל השאר מחקתי בעזרת התוכנה שהבאת לי, תודה רבה.
    עכשיו בקשר לשדרוג, היה לי אפשרות לעשות שדרוע Upgrade, והיה את האפשרות custom.
    לאחר קריאה של התיאור שלהם בחרתי באפשרות costum. כרגע הכל עובד מצוין, והצלחתי למחוק את כל המשחקים והתוכנות שהיו לי במחשב הקודם. מה שטוב גם, שהוצאתי מהתקיית windows.old לפני מחיקתה את כל המסמכים, שירים, עבודות בצפר, סרטים, התקנות....דברים שהייתי מאבד אילו הייתי עושה פירמוט עם דיסק. משקל כל הקבצים הנל הוא בערך 80 ג'יגה אז קצת הייתי מתקשה בלגבות אותם לפני הפירמוט.
    בכל מקרה, האם יש צורך בפירמוט שוב, הפעם עם דיסק, מפני שהשתמשתי במערכת הפעלה מקובת ISO בזמן שימוש במערכת הפעלה הקודמת שלי? או שמה אין עוד בעיות שקשורות לעובדה שביצעתי שידרוג ואני יכול להשתמש בווינדוס ככה כמו שהוא?

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ
    מת על אלקטרוניקה ומחשבים אלקטרונאי וטכנאי אלקטרוניקה יכול לתרום לאתר מידע

מאושר!מ א ו ש ר

אם הכל עובד טוב אל תעשה פירמוט אף על פי שתמיד טוב לעשות פירמוט והתקנה נקיה אבל אם הכל עובד טוב תמשיך רגיל
    הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
    אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין

זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות

עד לכמה שהגעתי..הכל עובד מצוין, אבל כמובן לא התקנתי עוד הרבה תוכנת, אין פה משחקים, ובקושי עבדתי עד עכשיו עם המערכת אז יתכן שניתקל בבעיות מאוחר יותר. ברגע שאני ישיג דיסק DVD לצרוב עליו את מערכת ההפעלה כמו שצריך..אני יפרמט כמו שצריך, רק כדי להישאר עם ראש שקט.
    בכל מקרה תודה רבה לכם ניסים ואורי עזרתם לי מאוד! אני מעריך את עזרתכם. אפשר לנעול

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר

שניה לפני שנועלים אתה יודע שאפשר לפרוס אימצ' התקנה של ווינדוס 7 על דיסק און קי נכון?\
    אתה לא חייב דיסק..

הורדה:
    http://wintoflash.com/download/en/

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,246 | הודעות: 8,151,828 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect