נכתב במקור על ידי
XsonicX
כשאני בבית, בין היתר ואחד מכל ה-40 חלונות הפתוחים אצלי, הוא חלון של הפורום הזה.. זה לא שאני חי אותו.
בסארגים הייתי, הייתה תקופה שלא ידעתי בית, התקופה המבוזבזת הזאת עברה. זה לא שהייתי מכור, אני פשוט מכיר את התחום כמה שנים טובות (יחסית לזמן שהוא קיים) ככה שבמצטבר יש לי וותק לא של אומן פיקאפ אלא של סבא שצריך למצוא כלה כבר.
אני לא יודע איזה רושם אני משאיר כאן, פעם מלטפים לי את האגו וכותבים לה "איזה תותח" או "אני חייב לסארג' איתך מתישהו" ובפעמים אחרות אומרים לי "אתה ביישן שלא טס לחול" (WTF..) אבל מה זה לעזאזל משנה? אני לא אחד כזה שנכנע לבינוניות פשוט יש כאן כמה אנשים לא חזקים בעברית שמשום מה מפרשנים את ה"איזון" שאני מדבר עליו כבינוניות, יהיה בסדר.
כתבתי את מה שכתבתי למעלה כי אני באמת רוצה להפיק מהרעש המיותר שאתם עושים תועלת.. ולא להשאיר כאן עוד נפח חסר משמעות וחסר מעשיות כאן בפורום (כמו 99.999999% מהפוסטים הנפלאים שרצים כאן כולל המדריכים והמאמרים שהם אמורים לספק מעשיות נטו).
ההשתתפות בפורום לא מעניינת אותי, הרי כבר אמרתי שאני חצי רגל בחוץ.. מה שמעניין אותי זה כיצד חבר'ה כאן קראו איזה ספר מטומטם ופתאום מביישנים הפכו לחצי זיינים. אני מחפש את הנעלם X הזה שאחרים משתמשים בו ומצליחים להפוך אותיות על מסך לשיטה אמיתית שהם מבצעים בשטח, לי אף פעם זה לא עבד.
זה שאתה מתרגז לקרוא את הדברים שלי ודופק לזה פירושים הזויים של איזה בינוני או כאחד שרוצה הכל בקלות זה עניין שלך.
ולא אצא שוב מיליון פעם לסארג'ים, לחזור על דברים שלא עובדים עבורך, לפי איינשטיין נקרא "להתחרפן".. אני מספיק שפוי ועם ראש על הכתפיים בשביל לא להתחרפן.
אגב, גם את הסרטון שהבאת ראיתי לפני הרבה זמן, כמו כל מידע שרץ כאן בפורום שנים אחרי שכבר חרשתי עליו.
עשיתי זאת פעמים ספורות, לא שהם סיפקו לי מידע שלא ידעתי, אני מודע מאוד לעצמי.
הבעיה שגם הם אמרו לי מה לשנות, לא גילו לי איך.