שלום לכולם, הגעתם למדריך ליצירת דמות בסאות'פארק
קודם כל, זה האתר שבו מייצרים את הדמות: http://www.gmx.co.il/game/678.html
אז, שנתחיל במדריך? קדימה!
שלב ראשון:
אתם פותחים את האתר, ככה זה נראה בהתחלה:
שלב 2:
אתם בוחרים בקט' skin type, ובוחרים מה שאתם רוצים (צבע עור), יש לכם כהה עור, בינוני, ובהיר! אני למשל בחרתי light שזה בהיר:
שלב 3:
אתם עושים למטה "back to menu" וממשיכים לHair (שיער)! יש שם מגוון עצום של שיער, אני למשל בחרתי בHair 22 למעוניינים
שלב 4:
כאן אתם בוחרים כובע לדמות שלכם, אם אתם רוציםאני למשל בחרתי בכובע כמו של סטן (Hat 34 למי שמעוניין):
שלב 5:
כאן אתם בוחרים שיער שייראה מתחת לכובע במידה ובחרתם בכובע (במידה ולא, המשיכו הלאה לשלב הבא), אני למשל בחרתי בראשון Hat Hair 1:
שלב 6:
בשלב הזה אתם בוחרים זקן / שפם, וכל המשתמש מכךאני אישית לא בחרתי כי אני לא חושב שזה יפה..
שלב 7:
כאן אתם בוחרים איזה חולצה הדמות תלבש, אני בחרתי בshirt 8:
שלב 8:
כאן אתם בוחרים מכנסיים לדמות שלכם! אני בחרתי למשל בpants 10, וגם נעליים אתה בוחרים כאן, אני כאן בדוגמה בחרתי בshoes 13:
שלב 9:
כאן אתם בוחרים איך ייראו האצבעות של הדמות שלכם! אתם יכולים לשים כפפות, או שהדמות תעשה לייקאני אישית עשיתי לייק..:
שלב 10:
כאן אתם בוחרים פה לדמות שכבר הופכת להיות מגניבה יותר ויותר מרגע לרגעאני עשיתי mouth 2 אבל יש שם אפשרויות רבות ומגוונות
שלב 11:
כאן לא שיניתי כלום, ולכן לא אצלם.. אבל יש לכם אפשרויות רבות לשינוי העיניים והגבות, מומלץ
שלב 12:
כאן זה כל סעיף ה"אקססוריז", מה אתם שמים בראש, בידיים ועוד כמה דבריםאני עשיתי שאני מעשן עם בירה ביד
תבלו עם זה, העברתי על זה 10 דקות בערך
שלב 13:
כאן אתם בוחרים על איזה רקע להיותגם מגניב =]
שלב 14:
כאן אתם בוחרים באיזה צבע התפריט יהיהלא ממש עוזר אבל נחמד
שלב 15: (מגניב ביותר!!!!)
כאן אתם בוחרים אם יהיה מסביבכם מוזיקה! אם אתם לא שמים מוזיקה משלכם, זה המוזיקה של סאות'פארק!!ממש נחמד
(אין צורך בתמונה.. דיי פשוט, סעיף music).
שלב 16:
אתם יכולים לכתוב מה שתרצו למטה בצד שמאל, ואז לשמור את התמונה שלכם, והנה!! יצרתם דמות מסאות'פארק!!
תוצאה סופית:
וכאן תם המדריך.
תהנו מהמדריך, המדריך הוא שלי ורק שלי! עבדתי עליו בערך שעה... אז תהנו, ומחכה לתגובות
בהצלחה ביצירת דמות מסאות'פאק לכולם
נ.ב - תפרסמו פה מה יצא לכם ואם תרצו אערוך את ההודעה ואוסיף את התוצאות שלכם![]()

אני אישית עשיתי לייק..:
תבלו עם זה, העברתי על זה 10 דקות בערך 
ציטוט ההודעה

ספוילר: