אני בן 16, אני בתחום חצי שנה +-, בחצי שנה הזאת אני חייב לציין שהשתנתי, לפני הייתי פעם ב עם בנות לא הכי בעולם (7 בעיקר), בחצי שנה הזאת הייתי עם בנות שלא הייתי חולם להיות איתם, בכל זאת יש לי כמה נושאים שאני מרגיש חלש בהם :
1. חוסר דומיננטיות - אני מרגיש שלפעמים יש לי בעיה שאני לא מספיק דומיננטי, זה מתבטא בכך שבהתחלה שאני מכיר בנות חדשות אני לא מספיק דומיננטי ומשמעותי, אם הסט נשרף אחרי כמה דקות יהיה לי בעיה לשקם אותו, אבל אם הוא ממשיך ואני מצליח לבודד, אפילו 2-3 בנות מקבוצה גדולה, אני נהיה דומיננטי, כלומר שאני עם אנשים אחרים (גם בנים) ובנות בקבוצה גדולה אני לא דומינטטי אבל בפרטי עם אנשים אני דוממינטי.
2. יש פה 2 דברים שמתקשרים אחד לשני : קושי בcold approach וזה מתקשר לדבר שרוב הבנות די "עושות את הצעד הראשון" איתי, זה מתבטא בזה שידידה שלי מכירה לי חברות שלה, והן ישר שואלת שאלה או דבר בסגנון, או שלפעמים(הרבה) קורה לי שסתם בנות שואלת אותי מה השעה ואיפה בלה ובלה ומשם אני מזרים את העניינים, קשה לי להגיד את המילה הראשונה לבנות שאני לא מכיר, וזה מבאס אותי.
בעיקרון אני מרגיש שעברתי שינוי גדול מהרבה בחינות, של הגדלת מעגלים חברתיים, תקשורת עם אנשים ברמה טובה יותר, יותר בנות שוות(), אני מרגיש שחברים ואנשים מעריכים אותי יותר והכי חשוב מהכל אני מרגיש טוב יותר ובעל בטחון עצמי גבוה יותר.
דבר נוסף, לאנשים שלא באמת מבינים בנושא ויגידו לי צא לסארגים ותלבש כובע סניה אז נא לא להגיב.
תודה רבה לכולם ושיהיה לכם סוף שבוע רווי בבנות :]

), אני מרגיש שחברים ואנשים מעריכים אותי יותר והכי חשוב מהכל אני מרגיש טוב יותר ובעל בטחון עצמי גבוה יותר.
ציטוט ההודעה
). הבעיה שלי זה להתחיל עם בנות שאני לא מכיר, לא משנה באיזה מקום אני נמצא.