קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [XP - בעיה] אחרי פירמוט כמה בעיות
    על ידי -YosSi בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 09-12-2011, 18:43
  2. כמה בעיות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 19:27
  3. יש לי 500 נק' ואני רוצה כמה סרטים... [או בקיצור קונה]
    על ידי Forgiven בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:20
  4. כמה בעיות במשחק Quake 4
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 18:29
  5. כמה בעיות במשחק 1
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 18:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אחרי חשיבה רבה כמה בעיות שמצאתי אצלי ואני רוצה לשפר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אחרי חשיבה רבה כמה בעיות שמצאתי אצלי ואני רוצה לשפר

אני בן 16, אני בתחום חצי שנה +-, בחצי שנה הזאת אני חייב לציין שהשתנתי, לפני הייתי פעם ב עם בנות לא הכי בעולם (7 בעיקר), בחצי שנה הזאת הייתי עם בנות שלא הייתי חולם להיות איתם, בכל זאת יש לי כמה נושאים שאני מרגיש חלש בהם :

1. חוסר דומיננטיות - אני מרגיש שלפעמים יש לי בעיה שאני לא מספיק דומיננטי, זה מתבטא בכך שבהתחלה שאני מכיר בנות חדשות אני לא מספיק דומיננטי ומשמעותי, אם הסט נשרף אחרי כמה דקות יהיה לי בעיה לשקם אותו, אבל אם הוא ממשיך ואני מצליח לבודד, אפילו 2-3 בנות מקבוצה גדולה, אני נהיה דומיננטי, כלומר שאני עם אנשים אחרים (גם בנים) ובנות בקבוצה גדולה אני לא דומינטטי אבל בפרטי עם אנשים אני דוממינטי.

2. יש פה 2 דברים שמתקשרים אחד לשני : קושי בcold approach וזה מתקשר לדבר שרוב הבנות די "עושות את הצעד הראשון" איתי, זה מתבטא בזה שידידה שלי מכירה לי חברות שלה, והן ישר שואלת שאלה או דבר בסגנון, או שלפעמים(הרבה) קורה לי שסתם בנות שואלת אותי מה השעה ואיפה בלה ובלה ומשם אני מזרים את העניינים, קשה לי להגיד את המילה הראשונה לבנות שאני לא מכיר, וזה מבאס אותי.

בעיקרון אני מרגיש שעברתי שינוי גדול מהרבה בחינות, של הגדלת מעגלים חברתיים, תקשורת עם אנשים ברמה טובה יותר, יותר בנות שוות(), אני מרגיש שחברים ואנשים מעריכים אותי יותר והכי חשוב מהכל אני מרגיש טוב יותר ובעל בטחון עצמי גבוה יותר.

דבר נוסף, לאנשים שלא באמת מבינים בנושא ויגידו לי צא לסארגים ותלבש כובע סניה אז נא לא להגיב.

תודה רבה לכולם ושיהיה לכם סוף שבוע רווי בבנות :]

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תקשיב אחי..קודם כל יפה מאד על ההתקדמות..להגיע למצב שלך לקח לי להגיע איזה 10 חודשים..!!
    בקטע של דומיננטיות..אני יגיד לך מה דעתי ויכול להיות שלא תבין אותי כי זה טיפה קשה לתפיסה..זה מאותם דברים שפתאום אתה מבין..לי ההבנה הזאת נפלה לפני שבוע וחצי ובזכות זה הייתי עם 5 בנות בשבוע האחרון XD
    דומיננטיות זה בעצם תלוי בעד כמה אתה מרגיש בנוח עם המצב שלך..למשל אם כשידידה שלך באה אליך הביתה אתה מסדר את החדר טיפ טופ וזה..זה מראה שאתה טיפה בלחץ..למשל עם דומיננטיות..אני נותן לה לסדר לי את החדר.
    או למשל אתה יושב עם מישהי על ספסל ולא בא לך יותר לשבת שם..אתה אומר לה בואי..קומי..עושים סיבוב..!
    פשוט לעשות מה שאתה רוצה ! כמובן עם התחשבות בצד השני..אבל עדיין..אם אתה רוצה משו פשוט תעשה אותו..אפילו אם היא אמרה שגדל לה הציצי ואתה רוצה לגעת לה בו ולבדוק תעשה את זה ! (כמובן שעם נוחות מספקת לזה שגם אם היא לא תסכים ותזיז לך את היד היא לא תחשוב שאתה חולה נפש ותתקשר למשטרה P: ) אם אתה רוצה שהיא תתקרב אליך תגיד לה את זה ! אם אתה רוצה שהיא תעשה משו..תגיד לה ! ובכללי לא רק עם בנות..תעשה מה שאתה רוצה אל תפחד מאנשים שיגידו לך דברים..תשים עליהם פס ותהנה..אם מישו לא מוכן לקבל את השליטה שלך שים עליו פס..
    עוד נדוקה היא שלא תנסה להיות איזה עריץ ! דומיננטיות לא אומרת להיות פוץ שחושב שהכל מגיע לו..אלא בדיוק להפך..צניעות והשקעה באחרים..למשל במקום לרדת על חברים שלך תעזור להם להשתפר ולהנות בכל מקרה שהם צריכים ורוצים..זה נושא דיי סבוך..מקווה שהבנת משו (:
    פשוט תרגיש בנוח עם המצב שלך..מעכשיו כל פעם שאתה באינטרקציה..תחשוב אם אתה מרגיש בנוח ב 100% או לא..אם לא..תנסה לחשוב למה..למשל לי הייתה בעיה שהייתי מתבייש לצאת החוצה עם משקפי ראייה כי הם גורמים לי להראות חנון..ויום אחד עשיתי מעשה והלכתי לבית ספר ששמה כולם רואים ובוחנים אותך עם משקפי ראייה..וראיתי שכולם התנהגו אלי כרגיל ! אפילו חלק אמרו לי יפה לך וכאלו..ואז כשהייתי בלי המשקפיים זה העלה לי את הרמת נוחות עם עצמי עוד..פשוט תפתור את כל הבעיות של החוסר נוחות שלך עם הסיטואציה.
    עוד נקודה היא רוגע..למשל תמיד לפני שאתה מגיב תחשוב איזה 5 שניות ואז תגיב..אז מה אם יהיו 5 שניות של שקט..פשוט קח את הזמן שלך ואת הרוגע שלך..כל דבר תיקח ברגוע..כשתרגיש בנוח עם הסיטואציה ותהיה רגוע..זה מאד ישפר את הדומיננטיות שלך ואת הגיים שלך בכללי..כי המוח שלך לא יהיה עסוק בלחץ שלו אלא בכיף ולחשוב בצורה נקיה יותר..דברים יצאו לך הרבה יותר טוב ככה. (:
    גם ככה אתה תשים לב להרבה יותר פרטים מסביב כי לא תהיה לחוץ ואז גם יהיה לך יותר על מה לדבר ויותר מה לעשות.

דרך אגב ..בקשר ל cold approach גם אני לא טוב בזה..אז מה..?! יש לך ידידות..יש לך חברים שמכירים בנות..תכיר דרכם..אפילו אם חבר שלך בא עם בנות ולא מציג לך אותן אתה עדיין יכול להתחיל איתן וזה יהיה הרבה יותר קל מפתיחה קרה..בקיצור לפי דעתי זאת השיטה הכי טובה ובגלל זה מה שאתה עושה הוא מעולה ואין לך למה להתבאס שקשה לך בפתיחה קרה..גם זה יבוא עם הזמן.
    נערך לאחרונה על ידי itaysm; 22-04-2011 בשעה 16:48.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

בקשר לקטע הראשון גם אני כמוך אחי, אבל זה שטויות, אתה לא חייב להיות 100% מהחיים שלך דומיננטי.. שאני בקבוצה עם אנשים אני אומר שלום לכולם, מדבר פה ושם זורק הערות עושה קצת צחוקים ובזה זה מסתכם.. אבל אתה לא חייב להיות דומיננטי כל הזמן, אתה לא איזה רובוט.. סה"כ שאתה מבודד נקבה ושאתה נמצא איתה תוביל תשיחה, תיקח אותה לכל מיני מקומות ותסגור.. שאתה בקבוצה פשוט תבוא בראש טוב, תגיד לכולם שלום תתידד ואז תבודד את האישה שלך.
    בקשר לשני, מה אכפת לך? בנות באות לך לבד אתה צריך להיות שמח בזה.. ואם זה מפריע לך אז תנסה בהתחלה להגיד כל מיני משפטים לאנשים ברחוב סתם ככה, מה שאני עשיתי בהתחלה וכבר הפך להרגל שלי-"בתיאבון, שבת שלום, חג שמח, בהצלחה בעסק, פורים כשר".. כאלה.
    אם אתה במצב יותר טוב מיזה פשוט תתחיל עם בחורות בכל מקום שאתה נמצא בו- אוטובוס, רחוב, לונה פארק, ים, גניקולוג, רופא שיניים... כל מקום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי itaysm צפיה בהודעה
    תקשיב אחי..קודם כל יפה מאד על ההתקדמות..להגיע למצב שלך לקח לי להגיע איזה 10 חודשים..!!
    בקטע של דומיננטיות..אני יגיד לך מה דעתי ויכול להיות שלא תבין אותי כי זה טיפה קשה לתפיסה..זה מאותם דברים שפתאום אתה מבין..לי ההבנה הזאת נפלה לפני שבוע וחצי ובזכות זה הייתי עם 5 בנות בשבוע האחרון XD
    דומיננטיות זה בעצם תלוי בעד כמה אתה מרגיש בנוח עם המצב שלך..למשל אם כשידידה שלך באה אליך הביתה אתה מסדר את החדר טיפ טופ וזה..זה מראה שאתה טיפה בלחץ..למשל עם דומיננטיות..אני נותן לה לסדר לי את החדר.
    או למשל אתה יושב עם מישהי על ספסל ולא בא לך יותר לשבת שם..אתה אומר לה בואי..קומי..עושים סיבוב..!
    פשוט לעשות מה שאתה רוצה ! כמובן עם התחשבות בצד השני..אבל עדיין..אם אתה רוצה משו פשוט תעשה אותו..אפילו אם היא אמרה שגדל לה הציצי ואתה רוצה לגעת לה בו ולבדוק תעשה את זה ! (כמובן שעם נוחות מספקת לזה שגם אם היא לא תסכים ותזיז לך את היד היא לא תחשוב שאתה חולה נפש ותתקשר למשטרה P: ) אם אתה רוצה שהיא תתקרב אליך תגיד לה את זה ! אם אתה רוצה שהיא תעשה משו..תגיד לה ! ובכללי לא רק עם בנות..תעשה מה שאתה רוצה אל תפחד מאנשים שיגידו לך דברים..תשים עליהם פס ותהנה..אם מישו לא מוכן לקבל את השליטה שלך שים עליו פס..
    עוד נדוקה היא שלא תנסה להיות איזה עריץ ! דומיננטיות לא אומרת להיות פוץ שחושב שהכל מגיע לו..אלא בדיוק להפך..צניעות והשקעה באחרים..למשל במקום לרדת על חברים שלך תעזור להם להשתפר ולהנות בכל מקרה שהם צריכים ורוצים..זה נושא דיי סבוך..מקווה שהבנת משו (:
    פשוט תרגיש בנוח עם המצב שלך..מעכשיו כל פעם שאתה באינטרקציה..תחשוב אם אתה מרגיש בנוח ב 100% או לא..אם לא..תנסה לחשוב למה..למשל לי הייתה בעיה שהייתי מתבייש לצאת החוצה עם משקפי ראייה כי הם גורמים לי להראות חנון..ויום אחד עשיתי מעשה והלכתי לבית ספר ששמה כולם רואים ובוחנים אותך עם משקפי ראייה..וראיתי שכולם התנהגו אלי כרגיל ! אפילו חלק אמרו לי יפה לך וכאלו..ואז כשהייתי בלי המשקפיים זה העלה לי את הרמת נוחות עם עצמי עוד..פשוט תפתור את כל הבעיות של החוסר נוחות שלך עם הסיטואציה.
    עוד נקודה היא רוגע..למשל תמיד לפני שאתה מגיב תחשוב איזה 5 שניות ואז תגיב..אז מה אם יהיו 5 שניות של שקט..פשוט קח את הזמן שלך ואת הרוגע שלך..כל דבר תיקח ברגוע..כשתרגיש בנוח עם הסיטואציה ותהיה רגוע..זה מאד ישפר את הדומיננטיות שלך ואת הגיים שלך בכללי..כי המוח שלך לא יהיה עסוק בלחץ שלו אלא בכיף ולחשוב בצורה נקיה יותר..דברים יצאו לך הרבה יותר טוב ככה. (:
    גם ככה אתה תשים לב להרבה יותר פרטים מסביב כי לא תהיה לחוץ ואז גם יהיה לך יותר על מה לדבר ויותר מה לעשות.

דרך אגב ..בקשר ל cold approach גם אני לא טוב בזה..אז מה..?! יש לך ידידות..יש לך חברים שמכירים בנות..תכיר דרכם..אפילו אם חבר שלך בא עם בנות ולא מציג לך אותן אתה עדיין יכול להתחיל איתן וזה יהיה הרבה יותר קל מפתיחה קרה..בקיצור לפי דעתי זאת השיטה הכי טובה ובגלל זה מה שאתה עושה הוא מעולה ואין לך למה להתבאס שקשה לך בפתיחה קרה..גם זה יבוא עם הזמן.
    אהבתי את התגובה שלך
    בקשר לדומיננטיות, הבנתי למה שאתה מתכוון ואני ינסה לשלב את זה
    בקשר לcold approach, אני מסכים איתך שהכי טוב זה להכיר בנות דרך חברים וידידות, בכל זאת לפעמים אני אוהב ללכת למסיבות עם חברים ואז להתפצל ולהיות לבד, כשאני מצליח עם בנות שאני לבד בלי שום עזרה מאנשים אחרים זאת תחושה שלא קרתה לי הרבה פעמים, אבל כשהיא קרתה היא הייתה מדהימה
    EylonInAyalon אני מסכים עם זה שצריך להיות חברותי, אני מודה שאני חברותי, אבל לא מספיק, אני הרבה פעמים לא חברותי לאנשים שאין לי זין אליהם, ואני גם לא מסתיר את זה (אני כזה סנוב רשע ). הבעיה שלי זה להתחיל עם בנות שאני לא מכיר, לא משנה באיזה מקום אני נמצא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

למה שתהיה חברותי לאנשים שאתה שונא?
    וגם לי יש את הבעיה הזאת... אני ביישן..
    פשוט צריך לגשת ב"כח" אין מה לעשות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי b_w צפיה בהודעה
    אהבתי את התגובה שלך
    בקשר לדומיננטיות, הבנתי למה שאתה מתכוון ואני ינסה לשלב את זה
    בקשר לcold approach, אני מסכים איתך שהכי טוב זה להכיר בנות דרך חברים וידידות, בכל זאת לפעמים אני אוהב ללכת למסיבות עם חברים ואז להתפצל ולהיות לבד, כשאני מצליח עם בנות שאני לבד בלי שום עזרה מאנשים אחרים זאת תחושה שלא קרתה לי הרבה פעמים, אבל כשהיא קרתה היא הייתה מדהימה
    EylonInAyalon אני מסכים עם זה שצריך להיות חברותי, אני מודה שאני חברותי, אבל לא מספיק, אני הרבה פעמים לא חברותי לאנשים שאין לי זין אליהם, ואני גם לא מסתיר את זה (אני כזה סנוב רשע ). הבעיה שלי זה להתחיל עם בנות שאני לא מכיר, לא משנה באיזה מקום אני נמצא.

דרך אגב שכחתי לציין פרט אחד שזה שהגיב אחרי הזכיר לי..אתה לא צריך לבוא בראש של אני הולך להיות דומיננטי ולשלוט בכולם ולהיות הכוח החזק בסט וכל החרא הזה..להפך..הרבה פעמים..אתה פשוט צריך להשען אחורה ולהנות ולתת לאחרים לעשות את העבודה בשבילך..אתה צריך להרגיש עם כולם בסט בגובה העיניים ולהיות בסבבה עם כולם..כל הרעיון בדומיננטיות הוא שאתה עושה פשוט מה שאתה רוצה..לא יותר מזה ולא פחות מזה..אם יש משו שרצית לעשות שהוא לא נוגד את החוק ולא עשית אותו..אתה לא מספיק דומיננטי..אבל אם יש משו שאתה חושב שאתה צריך לעשות כדי להיות דומיננטי אבל לא באמת בא לך עליו..אל תעשה ! אז מה אם לפעמים לא תהיה הכי דומיננטי..זה לא משנה..להפך..בסט אתה ממש לא חייב להיות דומיננטי..אתה יכול להיות רגוע להשען אחורה..ולפעמים לעשות הפסקות ולתת לאחרים לדבר או סתם לקחת מישהי ליידך ולדפוק תנומה על הרגל שלה P:
    כל הרעיון הוא לעשות מה שטוב לך ומה שאתה באמת רוצה..תמלא את הרצונות שלך ואל תחסיר אף אחד מהם (כמובן שלא לקחת את זה למקומות הלא נכונים..זה לאט לאט יכנס לך כמו חוש שישי אוטומטי כזה..זה קשה מדי להסביר ב 100% )
    מקווה שעזרתי..לכל פניה נוספת..שלח פרטית אני ישמח לעזור (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הבנתי את מה שאמרת, תודה רבה
    נערך לאחרונה על ידי b_w; 22-04-2011 בשעה 20:53.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect