קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-01-2009, 08:39
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-06-2007, 16:34
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-06-2007, 00:11
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-09-2006, 08:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

טוב הדברים נכתבו באשכול בתיאולוגיה אבל אפשר לקשר את זה גם לפה

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ברירת מחדל טוב הדברים נכתבו באשכול בתיאולוגיה אבל אפשר לקשר את זה גם לפה

‏‏‏‏‏‏‏‏
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חחחחחחח 6 עמודים אני קורא ומשתהה על הרצון לשמור על הקופסא סגורה!
    במיוחד דוד, אתה בן אדם מקובע בצורה לא ריאלית, רק צריך לתת לך מכחול ואתה תצבע את העולם בורוד.
    בוא נתחיל באקסיומה פשוטה.
    ההינדואיזם היא הדת העתיקה בעולם ומאז שנאגתה בשלאי תחילת הזמן בערך דבר ושליש דבר לא השתנה בה לכן לבוא ולטעון שעצם מקוריות הדת שלנו ועצם היותה חד משמעית היא אחת ההוחכות החזקות שיש לה זה באמת קלוש..
    עדיף לי להאמין שהעולם מתנדנד לו על גב של צב ענק מאשר להאחז בדעה פשטנית ומוחרכת כזאת..
    נעבור לעיניין קצת יותר רלוונטי.
    אמונה גירדא היא רצון להכניס דימיון לתוך קופסא, אפשר לעשות מה שרוצים אפשר לדמיין ולהכניס לקופסא כל מה שמתקבל על דעת החוג המקורב ולקבוע כי הוא אמת, לגלגל הלאה ליצור מוסכמה חברתית לגבי הרעיון לגרום לו להיות ממשי ואמיתי בעבור חוג חיצוני יותר ולפני שמבינים, אותו רעיון דימיוני הופך לממשי עבור אוכלוסיה ודורות אחר כך לא ניתן להפריך אותו.. (יש לפחות 3 ניסויים על כך לאורך התקופה המודרנית שיהיה לי נחת וזמן אמיתי אני אביא אותם).
    הפחד שלנו בתור אינדיבידואלים תמיד ידחוף אותנו לכיוון רעיון קיבוצי ותמיד יעמיד לנו את הדימיון כמפלט למציאות..
    כשלא מבינים חוקרים ושאין איפה לחקור אז מדמיינים יוצרים מציאות עצמאית שתסביר את הנסתר שתתן משמעות לחוסר ההבנה משחקים עם המציאות עד שהיא מתאימה לאני מאמין שלי (אופס?) עד שהאידיאולוגיה שלי והאמת שלי משתלטים על האמת הגלובלית ואני מנצח את המציאות!
    זה התהליך הנפשי האמיתי שמתרחש בלב כל מאמין, כל אחד מאיתנו קם בבוקר עם שאלה אחת בראש מה שאני רואה בעיניים הוא אמיתי או שזה עדין חלק מהחלום שלי אני מרגיש או שאני מדמיין אני אמיתי או שמא אני דמיון של מישהו אחר, אני יכול להיות חלום ולהרגיש אמיתי אבל למה הכל ככה למה אנחנו קיימים חייב להיות לי בורא חייב להיות לי מישהו שחולם אותי חייב להיות מישהו ששולט על המחשבות שלי עצמי על מעשי מישהו ששופט אותי מישהו שבודק את צעדי מהנה להנה מישהו שמביט לתוך הכיס שלי לראות את הפרוטות שלי משתוללות לכאן או לכאן מישהו שיודע את מעשי לפני שהחלטתי לבצע אותם מישהו שעושה חשבון איתי בנפשי שלי או שמא שלו על כל מהלך שניראה לי או בעצם לו שגוי אחח הקונפליקט! אולי נכנע אולי נאמין אולי נהיה אחידים עם כולם הרי זה לא הגיוני לא לרצות להיות כמו כולם למה להיות חריג למה להיות שושן אדום בשלג?
    למה לבלוט למה להיות אנדיבידואל למה לרצות לחלום את החלומות של עצמי לעצמי למה לעקוב אחר מעשי שלי גרידא כדי להיות מודע לעצמי ובלבד לא כדי להיות לבן בשלג להיטמע, להישאר חלק מהתבנית, נכנעתי האמנתי!

אחרי הקטע האומנותי הקל הגיע הזמן לרצינות.
    הוכחות נערמות מיום ליום מביאות לסף דלתינו נאורות ואמת איאפשר להישאר כבולים לאמונות ישנות שהחזיקו את עצמם על זיז שערה כדי ליצור אחדות ונורמה אחידה בקרב אוכלוסיה אנחנו כטבענו כבני אנוש חייבים להיות דינאמים ולא נימוק ונעלם מהעולם כדי לפנות מקום לזן עולה אחר האמונה היא הסם שמחזיק אותנו בשיתוק עצמי בתוך תבנית לא הגיונית של עשה אל תעשה למען יהיה עתידתך מתחת פני האדמה טוב..
    אשכרה מחונכים לחיות כדי למות טוב.
    זאת אינה דרך חיים זה הוא שביל ישיר למוות לקום כל בוקר לתוך שיגרה מקובעת לתוך סלע מזהב מדומה חברי זאת אינה הדרך העולה אל ההגשמה העצמית זאת הדרך לתוך המערה החשוכה של חייכם לתוך חוסר אמונה עצמית (האמונה היחידה שחשובה) אתם מבצעים מעשים אלו כדי לרצות מישהו אחר, ולא את עצמיכם הסיפוק אותו אתם חשים מוכתב לכם מתוך אותו מעשה ולא מתוך מעמקי הרצון שלכם להתפתח להיות מוגשמים להיות פה ולא להעלם בשקיעת השמש.

שיהיה לכולנו חיים קצת יותר מלאים אנרגיה ומי יתן שיום אחד נקום לתוך עולם של אמונה עצמית ולא אמונה משתקת באל רוח רפאים שרק בודקת את כיסיינו עבור פרוטות

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מותר לכם להגיב זה לא רק ליופי!

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

האמת חיכיתי שיתפתח פה דיון וחבל שזה לא קרה,
    לא רציתי להגיב כי הדעה פה זהה כמעט ב100% לשלי.
    בכ''מ חבל שלא מספיק שיש אנשים שהאמונה היא מאין מגן בשבילם מהעולם
    הם גם צריכים להגיד שזה מוכח.
    נערך לאחרונה על ידי subwave; 22-04-2011 בשעה 22:21.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי legalize צפיה בהודעה
    האמת חיכיתי שיתפתח פה דיון וחבל שזה לא קרה,
    לא רציתי להגיב כי הדעה פה זהה כמעט ב100% לשלי.
    בכ''מ חבל שלא מספיק שיש אנשים שהאמונה היא מאין מגן בשבילם מהעולם
    הם גם צריכים להגיד שזה מוכח.
    למה רק כמעט?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect