קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] רואים החברים של נאור?
    על ידי Th1nk בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-07-2011, 19:56
  2. [דיון] רואים "החברים של נאור"?
    על ידי -iDo- בפורום טלוויזיה ישראלית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-12-2009, 23:19
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-07-2006, 16:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

לא רואים הודעות מכל החברים ב-News Feed בפייסבוק? הנה מדריך שיסביר לכם איך לסדר את זה

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ברירת מחדל לא רואים הודעות מכל החברים ב-News Feed בפייסבוק? הנה מדריך שיסביר לכם איך לסדר את זה

ההודעה הועתקה מה-event הזה
    -------
    שמת לב שאתה רואה לאחרונה עדכונים ופוסטים על לוח החדשות (News Feed) שלך רק מאותם אנשים קבועים? האם גם שמת לב כי כאשר אתה מפרסם דברים כמו הודעות סטטוס, תמונות ולינקים, רק מעגל קבוע של אנשים עושים 'לייק' ומגיבים עליהם, ואתה לא שומע מאף אחד מהאחרים ברשימת החברים שלך, שפעם שמעת מהם?

הבעיה היא שחלק גדול מאנשים ברשימת החברים שלך כבר לא יכול לראות שום דבר שאתה מפרסם! וזאת הסיבה:

בפייסבוק ה"חדש" עדכוני החדשות על הקיר שלך, הוגדרו כברירת מחדל כדי להציג הודעות * רק * מאותם אנשים שאיתם היית באינטראקציה לאחרונה, או היית באינטראקציה הכי רבה במשך שבועות בודדים לפני שאנשים התחילו לעבור לפורמט של ה"פרופיל חדש". לכן, עבור עסקים ועבור דפים אישיים, אלא אם כן אתה והחברים/מעריצים שלך הגבתם אחד על הפוסטים של השני בטווח של השבועות האלה, אתה עכשיו בלתי-נראה עבורם והם בלתי-נראים עבורך!

הנה תיקון:

בלוח החדשות שבדף הבית שלך, לחץ על "חדשות עדכניות" הכותרת בצד ימין/שמאל (תלוי בשפה) של החדשות, ולאחר מכן לחץ על החץ הנפתח ליד זה כדי להציג את התפריט הנפתח ובחר "ערוך אפשרויות". לחץ על "הצג פרסומים מ:" ושנה את ההגדרה ל-"All of your friends and pages".

או באנגלית:
    News Feed -> Most Recent -> Edit Options -> Show Posts From -> All of your friends and pages

דרך נוספת לעשות זאת היא לגשת ללינק "ערוך אפשרויות", הנמצא בתחתית דף הבית של פייסבוק.

-----
    הערה: לדפי עסקים אין לוח חדשות. בעלים של דפי עסקים צריכים להתאים את ההגדרות בחשבונות האישיים שלהם.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    החדשות הטובות הן:

עכשיו אתה יכול לראות שוב את ההודעות והעדכונים של כל החברים והאוהדים שלך.

החדשות הרעות הן:

**אתה** עדיין בלתי-נראה עבור חלק גדול של החברים ברשימת החברים שלך. אם אתה רוצה לחדש את הקשר, תצטרך להפיץ את הידיעה הזאת החוצה, שכל החברים שלך יוכלו לבצע את הפעולות שעשית כעת. ניתן לעשות זאת ע"י כך שתזמין אותם ל"אירוע" הזה, או על ידי יצירת אירוע משלך, כדי שיוכלו לקרוא את המידע שכאן ויתאימו את ההגדרות בלוח החדשות שלהם.

כדי להזמין את החברים שלך:

לחץ על "אני מגיע" בחלק העליון של ההזמנה לאירוע זה ואז אתה תראה "בחר אורחים להזמנה" מתחת לתמונת האירוע. אירוע זה הוא ציבורי ולכן כל אחד מהחברים שלך שמחובר לפייסבוק יכול לצפות בו, וגם חברים שלא יכולים לראות את ההודעות שלך יראו את ההזמנה לאירוע. אפשר גם "לצייץ" על זה בטויטר, ליצור פוסט בבלוג, או לשלוח דוא"ל לכל החברים שלך במספר קבוצות דואר של 20 חברים כל אחד (מקסימום) כדי להגיע אל כולם.

באנגלית:
    Attending -> Select Guests to Invite

-----
    הכתיבה נעשתה בלשון זכר, אבל נוגעת לשני המינים - מקווה שאף אחת לא נפגעה. ;-)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של golda
    שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ
    גולדה באטרף (וחפשו אותי בפייסבוק!!)

נראה לי שעכשיו אני מבין למה הפסקתי לקבל מבזקים על הפעילות של חלק מהחברים אצלי ברשימה. זה היה מוזר להיכנס לפרופיל שלהם, לראות שיש פעילות ולא לקבל על זה מבזקים.

האמת שנכנסתי לפרנויה שאנשים השתמשו בהגדרות שלהם כדי לגרוע אותי החוצה מסך האנשים שיקבלו עליהם מבזקים (קיימת אפשרות כזו בהגדרות) אבל זה לא היה הגיוני שקבוצה גדולה של אנשים, שחלקם לא מכירים זה את זה, עשתה זאת במקביל

משתמש מכור
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    21
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Cool And Fuck The School

חחחחחחחחחחחחחח תודה באמת לא הבנתי למה
    תודה רבה אור
    מחפש חתימה
    שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

שימושי תודה אור ! נראה לי אשתמש
    קרא חוקי חתימות

משתמש משקיע האוואטר של Th1nk
    שם פרטי
    חיים
    לייקים
    90
    נקודות
    203

תודה רבה, אבל למזלי אני רואה, אבל מקסימום לא הייתי רואה, בעזרתך הייתי יכול, תודה רבה על ההשקעה והפרסום.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,979 | הודעות: 8,150,561 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect