|
|
רגע.. אתה חושב שבגיל 20 יותר קל?
לכל גיל יש את הקשיים שלו, הטריק הוא להנות מזה כל עוד אתה שם..
אתה חושב שנחמד לי? אני מחלים עכשיו מקליע ברגל, תאמין לי שהייתי רוצה לחזור לגיל 15, אבל במקום לבזבז את הזמן בלחשוב על הילדות, אני מנסה להנות עכשיו בידיעה שאחר-כך יהיה יותר מאתגר..
אני לא בא לבאס אותך, אבל אתה חייב להבין שהזמן שלך בגיל הזה הוא מוגבל, ואם תחכה ל"הזדמנות הטובה הבאה" ועוד כל מני קלישאות כאלה, אתה תישאר תקוע עם החברים האלה, שלא מקדמים אותך לשומקום, עד גיל 50.. ואז נראה אותך משיג בחורות במועדון..
בעקרון, אני מתחבר קצת , מה אני יגיד לך ?
אני מעשן ושותה, אני מתחיל עם בנות... אבל עם חברים אחרים..
בכל עיר יש פריקים וערסים, למי שאתה יותר מתחבר, עם עצמך...
תיהיה... אני , שונא ערסים, יותר מתאים לי פריקים... אני יוצא איתם , שותה איתם...
אני ילד צופים, אשכנזי לגמרי... גם אני עם חברים חנונים כאלה שאני יודע שעד גיל 17 יהיה לי דיי משעמם ..
אז אני עם חברה אחרת...
מה הקשר גיל 20? אתם חושבים שבגיל 20 אין חננות?
לא משנה אם אתה בן 10 או בן 100, לייף סטייל של חננה זה לייף סטייל מסריח. מדבר אחד שהיה בגיל 13 עד 16 חננה אורגינל - מייפל, חסר חברים, לא יוצא מהבית, לא שותה עם חברים, לא יוצא עם בנות וכו'..וזה היה התקופה הכי מסריחה בחיים שלי לא מאמין שהייתי כזה.
לחיות תחיים הטובים אפשר גם בגיל 15, אני אישית הכרתי בני 15 שחיים ככה. הגיל לא קשור לכלום, זה רק מספר חסר משמעות.
אם הבנאדם חננה שלא יוצא עם בנות ורק מסתובב עם חננות כמוהו, הוא חייב להשתנות. בעיקר אם הוא מקטר על המצב שלו 24/7. ומי שאומר שטוב לו ככה? מתרץ לעצמו. גם כמה חננות מהכיתה שלי שהייתי עוד בבצפר אמרו לי ש"טוב להם ככה" אבל עמוק בפנים התסכול היה מזיין להם תצורה...והם התוודו לאחר מכן.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 25-04-2011 בשעה 11:31.