קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מסנג'ר בלוטוט אחר אותו דבר כמו במחשב
    על ידי pinodan בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-01-2007, 00:01
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 21:49
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-12-2005, 20:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

כל פעם זה אותו דבר

ברירת מחדל כל פעם זה אותו דבר

אני מרגיש שכל פעם שאני במועדון זה אותו דבר אפילו אם אני אומר לפני היציאה שהיום אני מכיר לפחות 5 בחורות חדשות ובעצם כלום לא קורה..כאילו יש לי חברים ידידות וזה ממש אין לי בעיה להתחבר או משהו בסגנון פשוט במועדון (לפחות 3 פעמים בשבוע במועדון/מסיבה) כשאני עושה סיבוב או סתם יושב בבר אני רואה שבחורות מסתכלות עליי לפעמים זה לרגע ולפעמים אני מושך את הקשר עין שלנו אבל כלום אני משחק אותה כאילו אני ממהר למקום אחר או שהיא לא מעניינת אותי כשבעצם היא כוסית על ואני כן רוצה אותה אבל כלום אני לא מחייך אליה לא יודע למה..ואני כן נראה במסיבה עם בחורות והרבה אנשים סביבי אבל כל פעם שאני מסתכל על מישהי או מישהי מסתכלת עליי משום מה אני לא יוזם כלום זה משגע אותי ומה שעוד יותר משגע אותי כאילו אני רגוע מזה שאני לא עושה כלום באותו רגע! גם אין לי כל כך פחד גישה כאילו אין לי בעיה לבוא לכל בחורה ולשאול אותה שאלות או סתם להתחיל לדבר פשוט לא יודע למה לא הולך לי במועדון/מסיבה..אם יש רעיונות לשיפור אני מאוד ישמח..תודה!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אולי אתה הומו?
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SINGIN צפיה בהודעה
    גם אין לי כל כך פחד גישה
    אז איך אתה קורא לזה:

ציטוט נכתב במקור על ידי SINGIN צפיה בהודעה
    משום מה אני לא יוזם כלום זה משגע אותי ומה שעוד יותר משגע אותי כאילו אני רגוע מזה שאני לא עושה כלום באותו רגע!

דבר שני... איזזה תשובה את מצפה לקבל לשאלה "מה לעשות?"

אתה הרי יודע בעצמך, אתה אומר את זה בעצמך, שאתה לא ניגש, אם אתה לא מפחד ואתה רוצה לגשת, אז למה את משחק אות קול שלא מחייך ושלא אכפת לו משום דבר

אין שום דרך מסביב, אם לא בא לך לדבר עם בנות אל תתחיל שיחה עם אף אחת

אם בא לך אז תתחיל שיחה... במועדון ממש קל להתחיל עם בנות או לפחות להתחבר עליהם צריך להתנהג בדיוק הפוך ממך... לא "מגניב וקול שלא אכפת לו מהבחורה" אלא למישהו שלא אכפת לו להראות מגניב וקול, וסתם כיף לו

חחחח לא אחי אני ממש לא הומו..לא יודע נגיד במקומות שיש סתם אנחנו יושבים בבית של חבר או משהו ויש בחורות שאני לא מכיר אני מדבר חופשי וצוחק הכל אבל במועדון כאילו אני משחק אותה קשה להשגה ושהבחורות יבואו אליי מאשר אני אליהם זה מה שנראה לי..הקטע כל פעם אני אומר טוב היום אני יגש היום אני יעשה אבל כלום עדיין אותו דבר ואחרי שאני כבר בתוך אני שוכח ורק נהנה

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

עכשיו אתה משקר לעצמך... שמע אחי אל תגיד חי אני שוכח ונהנה, אני לא מורה שתתן לך ציון

קשה חהשגה אתה משחק אחרי שדיברת עם הבחורה, לא לפני, כי בינתיים אתה לא קשה חהשגה אתה סתם עוד ביישן שלא ניגש
    (אם לא שמת לב, השיטה שלך לא עובדת), אבל גם אתה יודע שאתה אומר "אני משחק אותה קשה להשגה" רק כדי לא להגיד "אני מתבייש לגשת" ואתה בעצמך יודע שזאת שטות

אני ינסה מעכשיו על פעם שמישהי תסתכל עליי או שאני יראה מישהי שמוצאת חן בעיניי אני יגש אליה אולי אני באמת צריך להשתחרר

משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    14
    נקודות
    6

כך את עצמך לשירותים דבר איתך תתן לך שתי כאפות להתעורר ולך אליה אני בטוח שזה יעזור
    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect