תראו אני יספר לכם את החיים שהיו לי ואת השינוי שעברתי,בשביל כל אלה שחושבים שאין להם סיכוי ולא יכולים יותר.
בסיפור שלי יש הכל זוגיות,חברים,שינוי עצמי וכל דבר שכל ילד בין 14-19 עובר כל הקשיים..
ככה בתור ילד (גיל 14) הייתי ילד טוב לא עושה בעיות אבל גם לא לומד הדבר היחיד שעניין אותי זה המחשב לא הייתי יוצא הרבה לא הייתה לי חברה (וסוג של בתול שפתיים התנשקתי אבל גילאים קטנים מסוג של משחק ) בכללי ליד בנות הייתי מתבייש רצח ובקושי ידידות היו לי,הייתי פלצפן בגלל זה גם הייתי מקבל מלא מכות אם למישו בא לריב סתם ככה ישר בא אליי ויש מכות בבית ספר חרא של תלמיד לא לומד ומצייר בשיעורים ובלי ביטחון עצמי אשכרה 0 ביטחון ככה עד גיל 14-15 וכל פעם שרציתי לשנות משו לא משנה כמה אמרתי שאני ישנה נתקעתי בכל מצב אם זה בנות ואם זה מכות..גיל 16 היה שיפור כי עברתי לתיכון לא הייתי רואה הרבה את כל אלה מהחטיבה אני בדרך כלל מתחבר מהר אז הכרתי כמה חברים אבל האופי שהיה לי תקוע כולם הכירו אותי בתור ילד לריב איתו או ילד שקט כזה..עד גיל 17!!
גיל 17 נמאס לי מהכל מאיך שאני נראה ( ילד שמן עם חצ'קונים משקפיים ושיער ארוך מגעיל כזה ) מהאופי שכולם הכירו אותי בו ושלא הולך לי עם בנות,בקצת זמן שיניתי את כל המראה העפתי את המשקפיים ושמתי עדשות,הסתפרתי,הייתי מטפל בחצ'קונים,הרזיתי ואשכרה אף אחד לא הכיר אותי הגעתי בתור ילד חדש!!
בנות התחילו להסתכל עליי והרבה התחילו איתי ולאט לאט הביטחון עולה ועולה התחלתי להכיר מלא בנות וזה מה שגרם לי לצאת מהבית ולא כל היום מול המחשב,נהייתה לי חברה ראשונה אחרי כמה סטוצ'ים שדרכה למדתי איך להתנהג עם בנות איך לחרמן אותן וכל מיני כאלה..
שלב שני בסיפור זה שינוי אופי,מילד ביישן ומסכן נהייתי פתוח יותר אפשר להגיד ממש פתוח ומצחיק ועושה מלא שטויות,אחרי כל השינוי אלה שהיו רבים איתי נהיו חברים שלי וכל מי שניסה להחזיר אותי לימים של פעם ולבוא איתי במכות פחד כי כבר הספקתי להיות הילד ששותק התחלתי להראות כח לא חולשה ( כל אחד שיבוא אליכם בפוזה לריב אל תראו לו פחד או שתשתקטו הוא יתפוס ביצים עליכם ויבין שלא משנה מה הוא יכול לעשות מה בא לו ואתם תשתקו ככה בעצם היה גיל 15 שלי ועד היום אני מתחרט על זה,אני לא אומר שתלכו מכות ישר אבל אם מישו בא לשגע אותכם תגיבו בכל דרך ).ילדים שהייתי הולך איתם מכות קבוע באו אליי ואמרו לי פשש יפה לך ולא מדברים אליי יותר כל הפוזאיסטים האלה,הם התחילו לפחד למה אחרי כל השינוי הם יודעים שאני יכול להגיב. בקשר לבנות גם אני עברתי פרידה זה קשה ומבאס ומראש אי אפשר לדעת תוך כמה זמן זה יעבור אבל תבינו כמה דברים,קודם כל יש בנות זבל ואם הייתה לכם אחת כזאתי לא מגיעה לכם לסבול בגללה ( אותו דבר בנות עם גברים ) הפרידה שלי הייתה קשה לא ידעתי איך להתגבר היו פעמים שעבר לי וחזר אבל הכל עובר רק הזמן יעשה את שלו תצאו עם חברים תכירו בנות אחרות ויותר טובות מאלה שהיו לכם ואתם תראו שלאט לאט הגלגל מסתובב כשאני הייתי עצוב על מישהי אחרי שעבר לי היא חזרה אליי בריצה והתחננה כשהיא ראתה שאני משיג אחרות או שנמאס לי להתבאס עליה,רצה אליי מתחננת.. עוד עצה אם מישהי פוגעת בכם ושום דבר לא הולך תעשו שינוי עצמי אם זה מבחוץ או באופי תאמינו לי שאחרי זה תקבלו ביטחון מחדש וכבר לא יהיה לכם אכפת.אחרי כל זה המצב שלי בבית הדרדר זרקו אותי מהבית לא היה לי איפה להיות לא ידעתי מה לעשות עם עצמי בלי כסף בלי כלום ומי תרצה אותי ככה אבל התפלתי לדעת שיש בנות שלא מעניין אותם מה יש לך אם הם רוצות אותך לא אכפת להם כלום ועברתי גם תקופות כאלה אחרי בלאגנים עם משטרה וחרא של חיים..והכל בסוף עובר רק צריך לדעת איך להתגבר..אז לכל אלה שחושבים "להתאבד" גם אני הייתי ככה חיים רק פעם אחת חבל לזרוק את זה בגלל חברים או בגלל מישהי לא משנה מה תמיד יהיה מישו שאכפת לו ממכם אז תתחילו להעריך את עצמכם!!
זהו היום אני בן 20 אחרי שעברתי את כל זה למדתי והבנתי מי אני ולמה אני מסוגל וכל זה בעצם שתבינו שאני את החיים שלי התחלתי בגיל 17-18 מה שאתם צריכים להתחיל בגיל 14. כל מה שסיפרתי פה כולל בנות,בעיות של כסף,בעיות חברתיות ועוד מלא מהצד.
לסיכום אם אתם מרגישים שאתם צריכים שינוי תעשו אותו עכשיו אל תדחו שום דבר ותתחילו לבנות את עצמכם מעכשיו גם אם רע לכם או שאתם שבורים בגלל מישהי ואני מדבר איתכם בתור אחד שהיה אובססיבי למישהי ורדפתי אחריה כמו מניאק ובסוף לא קיבלתי כלום.לא משנה איפה רע לכם אם קצת מאמץ אתם תעברו הכל. הכל תלוי בכם ורק בכם ואף אחד לא ישנה את זה!!
מילד מכוער בלי ביטחון ובלי חברים כמעט וכל היום על המחשב הפכתי לגבר שנראה טוב עם ביטחון,הרבה חברים ואחד שלא יכול להיות בבית וכל היום לצאת..תחשבו על זה בבית כל הזמן זה יהיה אותו דבר בחוץ אי אפשר לדעת מה יהיה או את מי תכירו תאמינו לי יותר כיף מסתם לשבת על המחשב!!
תעריכו את עצמכם,אם אני הצלחתי כולם יכולים!!
תגובות/שאלות!!!

ציטוט ההודעה