יש פעמים בחיים שאנחנו נופלים, ואנחנו מרגישים שאין בנו את הכוח לעמוד שוב.
האם אנחנו מרגישים שהתקווה עוד קיימת? כי כרגע אנחנו עם הפנים למטה. אנחנו לא מביטים קדימה כי אנחנו תקועים! אנחנו תקועים בתוך העצב הזה שלא נותן לנו לזוז! אנחנו קפואים! אנחנו נשמה בתוך גוף מאבן! ואנחנו תמיד נרצה להיות אנשים אחרים!
לכולנו זה נראה בלתי אפשרי לעמוד על הרגליים אחרי נפילה.. ואחרי שאנחנו מנסים לעמוד מחדש בחיינו 100 פעמים ולא מצליחים.. אנחנו מוותרים. -אנחנו לא ביקשנו להיות לוחמים! אנחנו רק ילדים שרוצים לחיות את חיינו..
אז למה אנחנו צריכים להילחם כל הזמן נגד האנשים?, למה אנחנו צריכים כל הזמן לרצות אנשים אחרים במקום את עצמנו?, למה כל דבר שאנחנו עושים אנחנו חושבים מה יגידו לנו ולא מה אנחנו נגיד לעצמנו?, אנחנו חיים לפי מה שאנשים אומרים מבלי לשים לב!!! - ובדיוק כמו "לוחמים" אנחנו מקבלים פקודות.
רוב הפעמים אנחנו לא מרגישים מקובלים או עם הכי הרבה חברים, וזה בגלל שאנחנו עסוקים בלעשות דברים בשביל שיאהבו אותנו ולא מתנהגים כמו עצמנו! אל תעשה, ואל תדבר, ואל תצחק, וברוב בתי הספר אני רואה ילדים שמקבלים מכות, כאפות, קללות, וכל זה בגלל שהם יושבים בשקט ולא מדברים.
מה הם עשו? העונש על השקט שלהם הוא לקבל מכות? או לגמור את היום בבכי ולנסות להבין מה לא בסדר בהם?
היו מקרים, - ובמקרים קשים וראיתי זאת יותר מדיי פעמים.. זה נגמר בהתאבדות. - תאמינו לי.. אני יודע מזה לאבד. אני איבדתי כל כך הרבה בחיים שלי, ואני כל כך מצטער על זה, ואני לא פוחד להודות. אני באמת ובתמים כל כך מצטער.. כל כך כל כך מצטער...
בהודעה הראשונה פה סיפרתי לכם שאיבדתי את הדבר הכי הכי חשוב בחיים האלה שלנו. - איבדתי את המשפחה.
עצם הנידוי הזה הוא שהוביל אותי למה שאני היום. - ומה אני היום? אני מעריך אנשים, אני מפרגן לאנשים, אני מודה לאנשים, ואני מאמין בכל אחד ואחד מהאנשים כי כל אדם נועד למשהו. - וכל אחד נופל כי הדרך אל היעד רצופה במכשולים!
אז אחרי כל הפעמים האלה שאנחנו נופלים, ואנחנו מרגישים שאנחנו לא מסוגלים לעמוד שוב..
אנחנו ננסה עוד 100 פעמים - ואם נכשל 100 פעמים אנחנו ננסה שוב, ושוב! ושוב! ושוב! ושוב! -
ונדע שזה לא הסוף, כי הסוף הוא זה שמשנה...
אך האם אנחנו חזקים מספיק בכדי להגיע לסוף? - התשובה היא כן! אנחנו נמצא את הכוח לעמוד כי אנחנו כן חזקים! כי כל אחד מאיתנו נחשב! כי כל אחד מאיתנו הוא אופי בעולם הזה! ולכולנו יש סיבה! תאמינו שהעולם נוצר בסדר, ואנחנו רק בורג בתוך המערכת.
אז אם אתם לא הולכים למסיבות, ואם אתם לא השלאגרים של הבית ספר, או של הבנות - זה לא אומר שאתם לא שווים!
זה אומר שאתם בהתחלה של החיים שלכם ויש לכם עוד הרבה ללמוד ולהתבגר.. זה אומר שאתם לומדים בזמן שהמעגל החברתי נמצא בתוך מעגל שלא יסגר, וכנראה שיתחילו ללמוד את החיים כבר יהיה מאוחר. - תלמדו לחיות. תלמדו להבין. - תכמהו לחוכמת החיים. כי יש הרבה מעבר הנראה לעין.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
הרוח האנושית יכולה להתמודד הרבה יותר מעבר למה שאתם מאמינים.
- זה משנה איך אתם הולכים לסיים.
Are YOU going to finish STRONG?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------אני באמת מאמין בכם. אין לכם מושג עד כמה...
אז לבסוף. אני הוא V (וי) - ומי אתה?
לסיכום - צפו:

ציטוט ההודעה