קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מין דיווח כזה שלי
    על ידי GaNsTeRyO בפורום כסף ברשת
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-12-2010, 08:52
  2. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 16:29
  3. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 19:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

דיווח שטח שלי(TFD + KGT) סגירת נשיקה ודומננטיות ,זהירות לא לחלשים22

ברירת מחדל דיווח שטח שלי(TFD + KGT) סגירת נשיקה ודומננטיות ,זהירות לא לחלשים22

למי שלא מכיר אותי,אני ג'וני..6 שנים בתחום ,בעל חברת פיקאפ בשם GAMAPROJECT שמריצה הרצאות וסדנאות שטח לצעירים..בכל מקרה דיווח שלי עם חומר מתקדם,תהנו.

TFD + KGF = CLOSE
    נוסחה אחרונה שאני עובד עלייה ומראה לי תוצאות מאוד מאוד חזקות בשטח בזמן האחרון,אני סוגר נשיקות , מזמוזים , מספרים , ללא בעיה והתנגדות , תוך כדי שליטת פריים מוחלטת.

התאורייה:

TFD
    Total Frame domination
    או למה ערפדים משיגים את הנשים הכי שוות?

הרעיון הוא לשאוב את הבחורה מהמציאות שלה , ולהכניס אותה למציאות שלך ברמה כזאת
    דומיננטית , שכל דבר שתעשה , או תגיד ..מגעיל דוחה או מצחיק יגרום לה להתרגשות מטורפת ורצון עז להיות איתך,אני אפר חלק מהכלים שנעשה בהם שימוש בדיווח , לכלים המלאים תראו הסבר בסוף הפוסט.

KGF
    kinder garden Frame
    הרעיון שעומד מאחורי הפריים הזה , הוא שמשחקים בשביל בחורה הם כמו סמים בשביל נרקומן,בנות מתות על משחקים למניהם , וכאשר תחזיר אותם לילדות , וכשלא יהיה אכפת להם מהדרך שבה הם מסתכלות על העולם כ"בוגרות" , הם שלך.
    אני אחשוף בדיווח שטח שלי משחק אחד שנעשה תוך כדי הסט על ידי תלמיד שלי מהפרוייקט,אבל בשביל הרשימה המלאה , תצטרכו להשיג את הספר שלי שמפרט את הטכניקות האלה לעומק.

דיווח:

אנחנו נפגשים קבוצה של תלמידים ויוצאים לשטח פעם בשבוע לסארג' גדול שבו אנחנו מתרכזים בשבירת פחדים(לגשת לנשים שגדולות ממך ב 20 שנה,מוכרות של חנויות,דוגמניות,אמהות,הכל!),והשגת המטרות שלנו,אחרי המפגש(אחד התלמידים סגר 5 מספרים באותו סארג'..פתח סט של 3 ולקח מכולם את המספרים,תוך כדי שהוא משתמש בטכניקה חדשה שתלמיד שלי הראה לנו עם כדורי טניס(הוא מדריך טניס) , אחד הדברים האמיתיים , כדי לתאר את שלושת הבנות האלה , תחשבו על מרקיד נחשים שמנגן בחליל והנחש רוקד לצלילי המוזיקה שיוצאת משם,ככה הבנות האלה אחת אחרי השנייה ניסו את מזלם במשחק,וחיכו בתור להביא לו את המספר,וסגר עוד סט של 2..כל הכבוד א..(שם בדוי חח).

אחרי הסארג' לקח את אחד התלמידים שלי ונסענו לרעננה לפגוש 3 בנות,אחת מהם הכרתי דרך הפייסבוק וסגרתי איתה פגישה,היא אמרה שהיא נמצאת עם 2 חברות ושאלה אם הם יכולות לבוא,אמרתי שכן ,הייתי שמח בשביל תלמיד שלי..אין כמו לקבל את המציאות בפנים ,בזמן שאני אבודד אותה , הוא יצטרך להעסיק את 2 הבנות..משימה לא קלה,אבל כייפית לגמרי,הוא לקח את זה כמו גבר אמיתי והיה מוכן למשימה..GAME ON

נפגשנו איתם ברעננה , יש לציין ששלושתם נראות טוב ומיוחדות כל אחת בדרכה,המטרה שלי נמוכה יותר מהחברות שלה,אבל יש לי אינטרס מיוחד כלפייה,ולכן הרגשתי צורך לסגור אותה כבר היום,למזלו של תלמיד שלי,נקרא לו א'(שם בדוי..אלא עם כן הוא יבחר להגיד מי הוא פה) ,2 החברות שלה נראו ממש טוב..אחת אמריקאית רזה שהלכה כמעט ערומה(בדיחה פרטית) , והשנייה עם גוף הורס..ידעתי שהולך להיות מעניין.

לפני הפגישה שלי עם הבנות כבר התחלתי בבניית TFD חזק מאוד עם המטרה נקרא לה ג,דיברנו פעמיים בטלפון , היא זרקה לי בהתחלה שהיא לא נותנת לכל אחד את המספר,אז אמרתי לה בתגובה שאני מיוחד,והיא בתגובה צחקה,בטלפון עצמו כל הזמן מצאתי סיבות לעקוץ אותה,אפשר להגיד שעל 15 עקיצות היא קיבלה מחמאה אחת,אבל עקצתי בקלילות,בהתחלה ראיתי שלא מוזיז לה ובשלב מסויים כמו כל בחורה היא אמרה לי"אתה רק יורד עליי (צחוק מבוייש)" ,ואז הבאתי לה מחמאה והיא פשוט התלהבה בטירוף,הבחורה השתוללה כאילו היא ילדה בת 6 ואבא הביא לה תיק ורוד של פריס הילטון,לכל בחורה יש גבול אחר וחשוב לדעת ולהבין את הגבול,אצלה ידעתי שזה פשוט יהיה מצויין.

בכל מקרה אני מתקשר אלייה אנחנו בדרך לפגוש אותם
    אני:מה קורה אחי?
    ג צוחקת:בסדר מה איתך אחי
    אני:בסדר איפה אתם?
    ג:במוזלין (חנות ברעננה) קונות תחפושות ואוכלות
    אני:מה את מפגרת,אני רעב למה את לא מחכה לי?!
    ג:לאא אנחנו עדיין לא אוכלות ,מחכות לך
    אני:טוב תחכי

מגיעים רואים אותם , נייס..
    אני:תקומו להגיד שלום (בחיוך) , הן קמות אומרות שלום..אני פותח להם את השקיות של הקניות
    ורואה כל מיני שטויות ..כנפיים של מלאכיות וכאלה,שואל למה הם מתחפשות,המלאכיות של צ'ארלי(כמה מקורי) ,א' זורק להם אני יהיה צ'ארלי..הם מתלהבות
    אחרי כמה דקות של ישיבה לא מעניינת אני מכריז:
    אווקיי אני רעב בואו נלך לאכול,הם מסתכלות אחת על השנייה ולא מבינות מאיפה זה בא,אני כבר קם ומתחיל ללכת..הם עוקבות(TFD)
    מתחילים ללכת,אני ליד המטרה , לוקח לה את היד ומסתכל על היד שלה (KINO),היא סיפרה לי שיש לה לק סגול והוא נראה כמו שחור,בכל מקרה אני לוקח את היד ומסתכל תוך כדי הליכה.
    אני:הלק הזה באמת נראה שחור..את יכולה לשבת עם הפריקיות בקומה 3 בדיזנגוף סנטר
    ג:דיי נו ..זה כזה נורא?
    אני:כן
    ג:אוףף עוד פעם אתה יורד עליי
    אני:דיי אמרנו שאני חסר טאקט ולא נעלבים ממני
    ג מחייכת
    אני:אבל אהבתי את הסטייל שלך (בלבוש)
    ג:גם אני את שלך(IOI)

בדרך עצרנו באיזה דוכן והבנות(לא המטרה) שלפו סיגריות ,אמרתי להם להתרחק ממני ושאני מקבל אסטמה..הם זזו וצחקו(אגב הכל נאמר באווירה דומיננטית אבל לא מוזרה)

הגענו למקדונלדס וליד המקדונלדס יש סטודיו לריקוד שלימדתי בו ,אמרתי ל א' לקחת את הבנות לשבת איתם במקדונלדס ושאני קופץ לסטודיו להגיד לתלמידים שלי לשעבר שלום(DHV)..רציתי לתת לו להתמודד עם 3 בנות,לומדים מזה הכי מהר..
    אחרי זה נכנסו לתוך מקדונלדס,בזווית העיין אני קולט מגלשות ומשחקייה דיי גדולה בתוך הסניף ,א' לוקח את 2 הבנות הכוסיות האלה ומתחיל לעלות איתם לתוך המגלשות(לא אכפת לו מכלוםםםםםםם),ואני לא יכול שלא לצחוק ולהנות מהסיטואציה..הם משחקים להם שם ולבנתיים אני אוכל המבורגר וג' יושבת לידי ,אנחנו מדברים קצת וצוחקים הרבה מאוד..אני תוקע גרפסים בלי לדפוק חשבון,היא צוחקת,אחרי שא' חזר עם הבנות מהמגלשות(בערך 20 דקות..) הבנות יצאו משם בסערת רגשות , לא האמנתי איך זה סחף אותם..הם התלהבו בטירוףףףףףףףףףף חיוכים מפה עם הודעה חדשה ואחת הבנות לקחה לי שלוק מהשתייה בלי לשאול(היא הרגישה מאוד מאוד בנוח איתנו כנראה), אגב אני חייב לפרגן לא' שהוציא כדורי טניס מהתיק והראה את הרוטין החזק שלו לבנות,שניהם עמדו באמצע הקניון על רגל אחת וניסו לעשות את הטריקים שלו עם כדורי טניס..היה מדהים לראות את זה מהצד.

הבחורה שא' רצה לסגור עמדה ללכת,ככה בלי שום התראה..הוא הסתכל עליי ולא ידעתי מה להגיד,הוא התעשת וסגר איתה מספר בדיוק לפני שהיא באה ללכת..זה הלך ככה:
    א': טוב אנחנו חייבים למצוא משחקיות יותר טובות מאלה לשחק בהם
    HB8:צודק זאתי לא טובה כ"כ
    א':מושיט לה את הפלאפון ונותן ואומר לה לרשום את המספר
    HB8:רושמת..
    אני חייב לציין שהבחורה שווה מאוד,אז כבוד לא' שבכמה שבועות שהוא בפיקאפ עושה דברים שלאנשים אחרים לוקח חצי שנה לעשות,הוא באמת תפס את העניין,נראה לי שגם עם הוא היה אומר לה אנחנו צריכים לצוד קרנפים בהודו ,היא הייתה זורמת ונותנת לו את הפלאפון.

אגב,יש לי סלאנג מאוד לא שיגרתי שכולל בתוכו מילים מוזרות שלא כולם מבינים,העניין הוא שאני לא מפסיק לדבר בסלאנג הזה ובסופו של דבר זה מדביק אנשים,היא העירה לי על הסלאנג ואמרתי לה שבסוף היא גם תידבק..וברור שבסופו של דבר היא מצאה את עצמה מדברת בסלאנג שלי מידי פעם..,כשהיא מתחילה לדבר כמוך אתה יודע שאתה בפנים

עכשיו נשארו רק אני והמטרה וא' והאמריקאית..דיברנו והיה שיחה ממש טובה,יצאנו החוצה מהמקדונלדס,ועמדו קצת בכניסה לקניון הזה שהיינו בו,המטרה עמדה מולי ליד חברה שלה,הראתי לה את האצבע שלי,בצורה של הצבעה כזה כמו שמצביעים למורה ואז קיפלתי את האצבע,כמו שעושים זין למישהו רק עם אצבע אחרת,היא צוחקת..אני מקפל עוד פעם,היא עוד פעם צוחקת,נגעתי לעצמי באוזן , היא צוחקת..הבחורה בפריים שלי,כל דבר שאני עושה מצחיק אותה,היא לא יכולה לשלוט בזה..חשוב לציין שכללללל הזמן הזה כמעט לא הראתי למטרה שאני מעוניין בה..נכון אז ישבתי איתה קצת יותר לבד וכאלה,אבל הייתי גם מאוד מאוד אדיש אלייה במהלך השיחות הארוכות שניהלו עם החברות שלה,כשאמא שלה התקשרה אלייה באחת הפעמים ביקשתי לדבר איתה והיא הייתה צריכה להתחנן שאני לא אדבר איתה,היה פשוט מצחיק לראות את זה..אבל הכל נעשה ברוח טובה,חשוב לזכור..לא אימללתי אותה [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG],היא באמת באמת נהנתה מכל הסיטואציה.

אגב באחת הפעמים היא שאלה אותי מתי אנחנו הולכים,ועניתי שכשהם ישעממו אותנו,נראה לי שאז היא הבינה שהם פה בשבילינו יותר מאשר אנחנו פה בשבילהם.

ירדנו למטה והגיע הזמן שלי ושל א' ללכת , הלכנו לתחנה , הוא התיישב על הספסל מצד ימין האמריקאית אחריו , המטרה שלי אחרייה ואז אני,הבנתי שהאוטובס שלי תכף מגיע ואני צריך להכין לסגירה,באותו שלב תארתי לעצמי שלא יהיה שום בעיה,ולמרות שהיא לי ריח מהפה של מקדונלדס ,תיארתי לעצמי שהיא לא תתנגד..,התיישבתי ושמתי עלייה יד(KINO),כאילו היא חברה שלי..שום תגובה של אי נעימות(אני בפנים)
    מעביר לה יד על השיער,היא צוחקת..אני בפנים
    נותן לה דפיקות קטנות על הראש ושואל עם יש שם מישהו..היא מתפוצצת מצחוק,היא שלי
    א' אומר: האוטובוס פה..אני חושב לעצמי פאק מאיפה הוא הגיע..ואלה מהאוטובוסים שמחכים בדיוק שנייה בתחנה לפני שהם עפים,ידעתי שאני צריך לעשות משהו,אני תופס לה את הלחי מסביב עם היד השנייה שלי ומסובב אותה אליי
    אני:אז עכשיו אנחנו אומרים ביי,עם נשיקה
    היא:באה לתת לי נשיקה בלחי
    אני:נותן לה נשיקה בפה

יש עצירה קטנה של שניה..פתאום מתחילה לנשק אותי צרפתית..לשונות מערבולות והכל,כאילו היא הוציאה הכלללללללל החוצה..מתנשקים כמה שניות , אני קם ואומר ביי והולך לאוטובוס..פשוט ככה..,משאיר אותה המומה

נותן כיף לא' והאוטובוס מתחיל להתרחק..יושבים ומעכלים את הערב הזה.
    סגנון חיים בונה משיכה וסגירות , וזה הדבר האמיתי..אני בטוח שהם לא נהנו ככה בזמן האחרון עם אף אחד..הם עוד ידברו עליינו הרבה

למי שרוצה פרטים יותר עמוקים על הכלים שכתבתי למעלה ..ואיך להפעיל אותם ולשלוט בסביבה בצורה מוחלטת,מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית..יום טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אם אני הייתי יודע לתת כל כך הרבה הקנטות ולהישאר בעניינים, זה היה חזק - הקטע הוא שככל שהערך שלך גבוהה יותר כך גם אתה יכל להרשות לעמצך להקניט אותה יותר. הערך שלי אולי יכול להרשות לי שלוש הקנטות כמו שצריך וזה במקסימום - קיצר, אני מזיין תמוח, אני פשוט לא יודע להקניט כמו שצריך .

נ.ב: יש לך קישור של תמונה, ולא רואים תתמונה (ובתור מדריך חברה שמדבר על בחורות, הייתי מצפה ממך לכתוב "הן" ולא "הם" ).
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 17-03-2011 בשעה 14:32.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

אם לא שמת לב הוא רשם את ההם אחרי שהוא קרה לה אחי,נראלי יצא סבבה חחח,ואם זו טעות,אז גם זורם
    אחלה דיווח
    חייב להגיד שההגדרות שנתת לעסק הזה נשמעות קצת רע,כאילו אתה מכשף אותן\:

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

פשוט מ-ק-נ-א באנשים כמוך שיודעים לשחק את המשחק..
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    אם אני הייתי יודע לתת כל כך הרבה הקנטות ולהישאר בעניינים, זה היה חזק - הקטע הוא שככל שהערך שלך גבוהה יותר כך גם אתה יכל להרשות לעמצך להקניט אותה יותר. הערך שלי אולי יכול להרשות לי שלוש הקנטות כמו שצריך וזה במקסימום - קיצר, אני מזיין תמוח, אני פשוט לא יודע להקניט כמו שצריך .

נ.ב: יש לך קישור של תמונה, ולא רואים תתמונה (ובתור מדריך חברה שמדבר על בחורות, הייתי מצפה ממך לכתוב "הן" ולא "הם" ).
    אני עושה את זה כל הזמן.
    זה לא קשה, אתה פשוט צריך לדעת לעשות דברים ברוח טובה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,476 | הודעות: 8,151,058 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect