היי חבר'ה שמעו יש לי בעיה כל פעם שאני מדליק את המחשב זה כותב לי את זה:
Window XP 32BIT
מה לעשות שזה לא יופיעקוד:Pri Master Hard Disc:S.M.A.R.T. Status Bad;backup and replace Press F2 Tto Continue F1 Enter Setup
זה מפריע להכנס לBIOS
היי חבר'ה שמעו יש לי בעיה כל פעם שאני מדליק את המחשב זה כותב לי את זה:
Window XP 32BIT
מה לעשות שזה לא יופיעקוד:Pri Master Hard Disc:S.M.A.R.T. Status Bad;backup and replace Press F2 Tto Continue F1 Enter Setup
זה מפריע להכנס לBIOS
נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 29-04-2011 בשעה 17:11.
|
|
כל הזמן שאתה מדליק את המחשב אתה לוחץ על f1 כדי להכנס לbios??
הוא מבקש ממני סיסמא או משהו כזה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
גבה מידע חשוב שיש לך ההארד דיסק כנראה לא טוב
לגבי סיסמת ביוס תוכל לאפס עם הדיסק הזה
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
אני מידע חשוב ??
איך אני מוחק את זה לעזאזל עם התוכנה הזאת
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בדיסק יש שם כמה אופציות שנקראות PASSWORD RESET \RENEW אני פשוט לא זוכר בעל פה אתה צריך להוריד את הקובץ ולצרוב אותו כתמונה IMG בתוך הקובץ ראר יש לך גם צורב
אין דרך אחרת ?? לא נראלי שזה נכון פעם פעם שפירסמתי אמרו שזה קשור למעבד של אינטל אם אני לא טועה וצריך להוציא איזה בטרייה כזה עגולה ולהכניס ( אני פשוט לא זוכר אם זה נכון בגלל זה אני לא עושה את זה)
מ א ו ש ר
כן אתה יכול לנסות
כבה את המחשב פתח את המארז ובפנים יש סוללה עגולה של מחשב תוציא ל 3 דקות וכשהסוללה בחוץ לחץ על הכפתור של ההדלקה וכל זאת לאחר שאתה כמובן מנתק תחשמל
יש איזו שהי תמונה שמראה איפה זה חח ??
אני לא פתחתי בחיים את המחשב :\
איפסתי את הסיסמאת ביוס עם הבטרייה שבלוח אם
עכשיו אני יכול להכנס לביוס אבל ההודעה הזאת עדיין מופיעה לי איך אני מבטל אותה?
מ א ו ש ר
SMART זאת מערכת הגנה של הדיסקים הקשיחים כאשר היא קורסת זה סימן לא טוב לימיו ההולכים ומתקצרים של הכונן..
אם הכונן עוד באחריות אני הייתי ממילץ בחום לגבות את כל המידע (בעזרת הכלי של מייקרוסופט) ולגשת לממש אחריות
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אבל תראה יש כזה תוכנה שבודקת את המצב של הדיסקים הקשיחים ותראה :
![]()
מ א ו ש ר
http://www.computerhope.com/issues/ch000184.htm
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אז למה זה מראה טוב לא הבנתי ?
מ א ו ש ר
שאלה טובה..
תאמת שאני לא מתמצא בתקלות SMART זה עוד תחום יחסית חדש לי..
ככה זאני אובד עצות בדיוק כמוך
לדעתי זה בכל מקרה יהיה רעיון חכם לגבות את המידע לכל מקרה שלא יבוא