משיכה היא לא בחירה
משפט נפוץ בקהילה הוא Attraction is not a choice(משיכה היא לא בחירה), החלטתי להוכיח את המשפט לאלו שלא מאמינים בו.
יש לנו במוח "מתגי משיכה", אלו הם סימנים מסוימים שגורמים לנו להרגיש את תחושת המשיכה במידה ואנו רואים אותם אצל המין השני.
הרעיון מאחורי המשפט הוא, שברגע שאנו (גברים ונשים) חשים משיכה אין לנו שליטה על זה.
בואו נעשה ניסוי קטן על מנת להדגים זאת:
נטלי VS. דיצה
חלק 1:
הכירו את נטלי, דוגמנית-על.
אני רוצה שתסתכלו על התמונה של נטלי במשך 15 שניות. בזמן שאתם מסתכלים אני רוצה שתדמיינו שהסופר דוגמנית הזו בדיוק נכנסת לחדר בו אתם נמצאים, ומתיישבת עליכם.
חלק 2:
הכירו את דיצה, מורה לתנ"ך.
כעת הסתכלו על התמונה במשך 15 שניות.
בזמן שאתם מסתכלים אני רוצה שתדמיינו שדיצה, בדיוק נכנסה לחדר בו אתם נמצאים והחליטה להתיישב עליכם.
תוצאות
אם אתה זכר הבריא בנפשו, סביר להניח שמנגנוני המשיכה שלך פעלו הרבה יותר חזק כשהסתכלת על התמונה של נטלי. (אל תעלבי דיצה, כולנו בטוחים שאת בן אדם זהב).
מנגנוני המשיכה שלנו הגברים מגיבים כאשר אנו רואים בחורה עם מותניים צרים, חזה גדול ומעוצב, סימטרית פנים ועוד סממנים המעידים על צעירות ובריאות.
אין לנו כלל שליטה על המנגנון הזה. ואין לנו אפשרות לבחור אם להימשך או לא. התחושה פשוט קוראת.
זה נחמד, אבל מה אתה רוצה להגיד בזה?
הוכחתי לכם שמשיכה היא פשוט תחושה שאנו מרגישים ואין לנו כלל בחירה בנושא. וכמו שמתגי המשיכה שלנו פעולים לא שליטתנו, כך גם מתגי המשיכה של נשים.
לימדו אודות מתגי המשיכה האלו וכיצד ליצור משיכה, והנשים יגיבו אליכם בהתאם. אין להם כלל שליטה בנושא.
חומרים על איך ליצור במשיכה, ניתן למצוא פה בפורום בשפע.
למי שלא מסתדר, בקרוב אפרסם מאמר נוסף על משיכה ומתגי משיכה וכיצד לגרום להם לפעול.
שיהיה לכולנו בהצלחה,
LoveKing.

ציטוט ההודעה

MOMI issues
.