היי,
יש לי ילדה בכיתה ואנחנו ידידים.
בזמן האחרון היא קצת מתעלמת ממני והחלטתי לעשות''קרוב רחוק'' (רחוק)
אני לא שם לב אליה ולא מדבר אליה(לא חרם).
זה נכון מה שאני עושה?
היי,
יש לי ילדה בכיתה ואנחנו ידידים.
בזמן האחרון היא קצת מתעלמת ממני והחלטתי לעשות''קרוב רחוק'' (רחוק)
אני לא שם לב אליה ולא מדבר אליה(לא חרם).
זה נכון מה שאני עושה?
|
|
תלוי.. מה זה "מתעלמת ממך"? תפרט יותר.
כמו הרבה אנשים הבנת את המושג "קרוב- רחוק" לא נכון שני נושאים שהתגובות בהן יעזרו לך :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=706750
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=670367
דבר יותר חשוב : אם יש לך ידידה , שאתה לא נמשך אליה , לא מרגיש אליה משהו , וואטאבר, אל תעשה עליה פיקאפ , זה לא מועיל
ובחייך , אתה ילד כל כך קטן וילדותי שתריץ על ידידה שלך גיים רק בשביל קצת תשומת לב?
בוא אני אגיד לך משהו, יש לי ידידה שאנחנו מדברים על הכל, היא סיפרה לי כבר על 2 גברים שהתחילו איתה וזרם להם טוב הם דיברו כל יום בטלפון וואלה היא נהנתה וכו' וכו' , הגבר משום מה פעם בכמה זמן לא מתקשר, פתאום מנתק קשר לאיזה שבוע וחוזר, אתה יודע מה היא אמרה לי? שזה מוריד לה ממנו , נכון מדובר בבחורה אחת אבל זאת נקודה למחשבה. קרוב רחוק לא עושים סתם, הבחורה צעקה עליך? תזרום איתה באותה סיטואציה ואז תתחיל להיות אדיש פחות לזרום איתה, היא לא תבין מה קרה למה אתה כ"כ אפאטי אליה ותנסה לזכות בתשומת הלב שלך בכל מצב. אבל אם אתה עושה ככה סתם אתה יוצא דבע. כמו הסיפור שרשמתי, כנראה מדובר בבחור לא חכם במיוחד שחושב שזה ימשוך אותה כשבפועל זה רק מוריד לה ממנו.
איך אתה יודע שהיא עושה לך קרוב-רחוק? אולי היא סתם התרחקה ממך כי אתה מגעיל אותה בהתנהגות שלך? אולי עשית משהו לא בסדר? במקום לעשות לה גם קרוב-רחוק ולחרב את הקשר שלכם לגמרי תנסה לעשות משהו מועיל ופשוט תפתח איתה בשיחה כשאתה עם הרבה אנרגיות, לך תדע אולי היא בדיכאון ולא בא לה לדבר עם אף אחד? יש כ"כ הרבה סיטואציות שאתה יכול סתם לאכול תסביכים פשוט תזרום איתה ואם היא לא זורמת ואתה בא בקטע טוב עם אנרגיה צחוקים וקלילות אז כנראה שקרה משהו ותשאל אותה למה היא לא מגיבה אליך.
קרא חוקי חתימות
ואי!!!!! לא לדבר עם בחורה כמה ימים סתם ככה זה לא לעשות קרוב רחוק!!!!!!
אם אתה מתעלם מבחורה למשך זמן של כמה ימים כנראה שהיא תתעלם ממך בחזרה!!!!
לדבר איתה...
גם לא בושב לשאול אוה למה היא מתעלמת ממך
גם אני די בטוח שזה לא שהיא "מתעלמת" ממך אלא סתם לא דבוקה עליך כנמו בד"כ... שזה בסדר, אם כולה אנשים
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 30-04-2011 בשעה 15:05.