קראתי מאמר שלו, הוא המליץ בחום להקליט נקודות חשובות (והביא כמה נקודות) לתוך טייפ ולשמוע את זה כמה פעמים ביום עד שזה יכנס לתת מודע ויבוא כבר באופן טבעי. הוא אמר שלאחר כמה שבועות מרגישים בהבדל פתאום.
אני הייתי מקליט בכיף ומעלה לאתר אבל יש לי קול דק ובעיה עם הש' ואני כשיו עובד על זה אז אם מישהו עם קול עבה יכול להקליט את עצמו ולהעלות את זה לאתר זה יהיה לי לעזר רב
תודה רבה ולאלנעול
הנקודות:
) אתה מקרין ביטחון עצמי, חמימות וקסם אישי, שנשים מוצאות את זה מושך באופן שבלתי אפשרי לעמוד בפניו.
2) ימי הכשלונות שלך עם נשים נגמרו לתמיד. אתה עכשיו איש חדש שמבעד לעיניו רואה תמיד הצלחה.
3) יש בך כוח לא מוגבל להשיג כל מה שאתה חושק בו: אתה יכול לפגוש, לפתות, ולהשיג איזו אישה שתרצה.
4) אתה תמיד יודע מה לומר ולעשות כדי להמיס התנגדות מצד האישה.
5) אתה תמיד הולך אחרי המטרות שלך, אין הגבלה למה שאתה יכול להשיג.
6) אתה מקרין ביטחון עצמי, שליטה עצמית, וכוח, שנשים מוצאות בלתי אפשרי לעמוד בפניהם.
7) יש בך כוח לא מוגבל לפתות את האישה שאתה רוצה, אתה יכול בקלות להשיג איזו אישה שאתה רוצה.
אתה במהירות מזהה אישה עם פוטנציאל, ומסלק את אלה שמבזבזות את זמנך.
9) כל פעולה שלך, מחשבה, ומילה, משקפים חיים מלאי נשים שרוצות אותך.
10) יש בך כוח סקסי בלתי יאומן עם נשים, אתה מקרין אנרגיה סקסית שאי אפשר לעמוד בפניה, המעוררת נשים רק
מעצם העובדה שהן נמצאות בסביבתך
11) אתה נע בכוח, התגרות, ופאר, שנשים מוצאות זאת מושך באופן שבלתי אפשרי לעמוד בפניו.
12) אתה רב עוצמה, ישיר, ועוצמתי עם נשים שאתה רוצה. זה בלתי אפשרי בשביל אישה לשלוט בך או לשחק בך.
13) אתה שולט בתגובות, מעשים, מחשבות והתהליכים, שגורמים לכוח שלך עם נשים שהן לא יכולות לעמוד בפניו.
14) לדאגת הנשים, אין לך שום מגבלות. אתה יכול לפגוש, לצאת, לפתות ולהשיג כל אישה שאתה חושק בה.
15) אתה דואג למראה שלך, טיפוח, וסטייל. אתה נהיה מושך יותר עם כל יום שעובר.
16) הכוח שלך עם נשים הוא ללא שום הגבלה. אתה עוצמתי, משכנע, שופע, אמיתי.
17) אתה מכוון ומסגל את עצמך על פי הרגשות ומצבי הרוח המשתנים של האישה, ואתה שולט בהם ורוכב עליהם
כמו מלח שרוכב על גלי הים המשתנים בים.
1 אתה בפוקוס תמיד על מה שאתה חושק בו, אין הגבלה למה שיכול להיות שלך.

ציטוט ההודעה