טוב אז נתחיל.היום היה יום הזיכרון בבית הספר והיה לנו טקס של יום השואה.ישבתי אני וחבר שלי ליד HB9 (הילדה הכי כוסית בשכבה לא צוחק).אז הייתה צפירה והיא פחדה לא לצחוק אז היא עמדה מאחורי ואמרה לחברה שלה:"הוא גבוהה והוא מסתיר אותי".בקיצור נגמרה הצפירה וישבנו ואז אמרתי לה(היא ישבה לידי):"נו הסתרתי אותך טוב?"והיא ענתה:"חחח כן"ואז שמתי עליה קצת פס כאילו לא התייחסתי אליה כי כוסיות חושבות שחייבים להתייחס אליהן ולא! החמאתי לה שהיא ניראת טוב.אחר כך היא אמרה לי להתקדם ושוב להסתיר אותה והשיתי את זה.צחקנו ושישבנו שוב עשיתי עליה קינו ברגל וישבנו צמוד אחד לשנייה ואז שוב לא התייחסתי אליה!ואז היא אמרה לי שאני מסתיר לה(במטרה לקבל ממני תשומת לב כנראה)ואז זזתי והיא אמרה:"לא אתה יכול לזוז קצת אבל לא הרבה"(התחילה להסביר את עצמה חח)אחר כך המשכתי לא לשים עליה
דיברתי עם החבר וכנראה היא עוד פעם רצתה תשומת לב והיא אמרה לי:"נפלה לי הגומיה אתה יכול להרים לי אותה".אני צחקתי והרמתי לה תוך כדי קינו.(היא גם יכלה להרים אותה)היא אמרה תודה ואז צחקתי ואמרתי לה בבקשה.עכשיו הסתיים הטקס ושמתי עליה ז*ן(עוד פעם בכוונה)ועשיתי כאילו אני לא מעוניין בה בכלל.אפילו לא שאלתי מה השם שלה.באתי הביתה וראיתי אותה דרך ידידות שלי והוספתי אותה לפייס.אחרי 20 שניות היא הוסיפה אותי ואני לא יודע איך להתקדםתעזרו לי.
נ.ב:תתחשבו בזה שאני מתחיל בפיקאפ והתחלתי איתה בטקס יום הזיכרון!קשה להתחיל שם אם בנות.וזאת פעם ראשונה שאני מתחיל אם בחורה בכלל .אה ושכחתי להגיד:היא כל הזמן מסתכלת עלי גם אחרי הטקס וגם אני עליה ואז היא מפנה את הראש חח.ואני רוצה לדבר איתה בפייס ואני לא יודע מה להגיד לה ואיך להפגש איתה בבית הספר מחר לדוגמהHELP

תעזרו לי.
HELP