יש לי AAv
יש לי AAv
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 16:06.
|
|
קונדומים זה יותר זול מדמי מזונות.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
חחח אני זוכר שפעם נכנסתי לסרט שחברה שלי בהיריון כי הגזמנו עם השובבות והמחזור אירח לה באיזה 5 ימים
נשבעתי שאני לא אשתובב בלי קונדום , ואיפה השבועה שלי עכשיו חחח..
טוב נראלי אני אחזור לבטיחות,
אני אחגור במכונית.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לזיין עם קונדום ולזיין בלי קונדום זה שני עולמות שונים.
קודם כל, אני לא אזיין בחורה שאני לא יודע מי היא בלי קונדום זה מובן מאליו, בחורה שאני יודע מי היא ומכיר אותה לא תהיה לי בעיה לזיין בלי קונדום, אין לכל אחד איידס כמו שאומרים לכם בבית ספר.
ולזה שבציטוט אני רוצה להגיד שאין בכלל קשר לפוזה, זה לא פוזה, תפסיק עם הקנאה בסוף היא תוכל אותך.
כובע טמבל משהו מהדה בסט. לא חסרים כובעים יפים...
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
1. עם כל השליטה שבעולם[ואני בטוח שיש לך] ת-מ-י-ד יש את הטיפות של הזרע באמצע הסקס[לא בגמירה] שכבר קרו מקרים שחבר'ה אמרו "גמרתי בחוץ וחסכתי קונדום" ושבועיים אחרי זה הם קיבלו טלפון בהול מבחורה רנדומלית שבדרך לא דרך השיגה אותם ומודיעה להם שהיא בהריון
והם אמורים להיות "אבא".ככה שאתה לא החכמולוג הראשון שמנסה.
2.מסכים וחצי.אין מה להשוות עם ובלי.ואפילו עם סופר דקים ץמיד יש הבדל ומי שאומר "לא" לא זיין בלי.
3.עדיין זה לא סותר את מה שציינתי.אבא אתה יכול להיות גם בלי לגמור בפנים.
תעשה את השיקולים שלך ידידי.אתה לא נשמע כילד סניה שלא מבין מה הולך בחוץ.כוס לא שווה אתזה.יפה ככול שיהיה.
בואנה להכניס מישהי להיריון זה לא כזה פשוט
אני לא מבין איך זה קורה לאנשים בטעות
נגיד הטיפות האלה באמצע העניין
אלו אומנם תאי זרע, אבל זה לוודאי קשה נורא להכניס מישהי להיריון רק באמצעותם. לא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח