אני רוצה לדעת אם אפשר להשלים כמה יחידות שלא עברתי בתיכון בצבא,דרך הצבא,על הצבא חח?
אם כן אז איך עושים את זה?
אני רוצה לדעת אם אפשר להשלים כמה יחידות שלא עברתי בתיכון בצבא,דרך הצבא,על הצבא חח?
אם כן אז איך עושים את זה?
|
|
http://www.aka.idf.il/chinuch/faq/de...91&docId=43192
להבא חפש בגוגל- אתה לא תאמין מה אפשר למצוא שם.
אני בכל זאת שואל כאן עדיין שואל כאן -אתה לא תאמין איזה תשובות אפשר לקבל כאן מילדים חכמים
כל חייל שעושה שירות קרבי זכאי להשלים בגרות? או שרק אלה שצריכים בגרות מלאה בשביל אותו מקצוע בצבא? דוגמא כמו החיילים שבקורס טייס צריכים להוציא תואר ונגיד אין למשהו שם בגרות מלאה אז זה ידוע שהצבא יעזור לו עם זה אבל מה עם חייל שמשרת נגיד בגולני או חי"ר אחר האם גם הוא זכאי להשלים בגרות מלאה? או שזה כרוך בעתודה?
הטרחת את עצמך לקרוא בכלל??במסגרת צה''ל ישנם שני קורסים שבמסגרתם חיילים משלימים בגרויות:
- בגרות ללוחמים: במסגרת קורס זה משלימים חיילים לוחמים וחיילים תומכי לחימה, בגרויות באזרחות, במתמטיקה ובאנגלית.
- קורס תג''ת (תעודת גמר תיכונית): מיועד לחיילים שמעוניינים להשלים 11/12 שנות לימוד. חשוב לציין כי בקורס זה ניגשים לבחינות תג''ת (לא לבחינות בגרות!), מלבד מקצוע הגיאוגרפיה, בו ניגשים ל ? 3 יח''ל בגרות.
ואני אפרש את זה כי גרמת לי לזלזל באינטליגנציה שלך.
כל לוחם שאין לו בגרות באזרחות/ אנגלית/ מתמטיקה יכול לעשות קורס להשלמת הנושאים הללו. כמובן לא לרמה של 5 יחידות לימוד.
הקורס השני מיועד למי שאין 12/11 שנות לימוד והוא מקנה תעודה שמהווה תחליף לתעודה של בית הספר על השלמת 12 שנות לימוד.
אני מזלזל באינטיליגנציה שלך.
מה ששאלתי כאן היה רק בשביל לדעת שזה הכן לכלל החיילים הקרביים בגלל שקוראים את זה בפעם הראשונה אז נראה קצת מוזר שצה"ל ישלים בגרויות לחיילים שלא צריכים את הבגרות בשביל להתקדם בצבא זה הכל .
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי