היי אנשים,
יש לי שאלה...לגבי קריעת קרום הבתולים... לא כל הנשים נולדות עם קרום בתולים, ויש נשים שהקרום שלהן גמיש כך שהוא לא נקרע
אז... זה נדיר בנות שאין להן קרום בתולים או שהוא גמיש ? או שזה נפוץ ? באיזה אחוזים קיימים מקרים כאלה ?
תודה לעוזרים![]()
היי אנשים,
יש לי שאלה...לגבי קריעת קרום הבתולים... לא כל הנשים נולדות עם קרום בתולים, ויש נשים שהקרום שלהן גמיש כך שהוא לא נקרע
אז... זה נדיר בנות שאין להן קרום בתולים או שהוא גמיש ? או שזה נפוץ ? באיזה אחוזים קיימים מקרים כאלה ?
תודה לעוזרים![]()
|
|
אכן יש נשים אשר נולדות ללא קרום בתולים אך מדובר בדבר נדיר.
בנוגע לנשים עם קרום בתולים גמיש בערך לשליש מהנשים לא יורד דם בעת קיום יחסי מין בפעם הראשונה.
רק לידיעתך כי קיים גם אחוז אומנם מאוד נמוך אך עדיין קיים של נשים שהקרום כל כך אטום שיש צורך בהתערבות כירורגית.
וכמובן שיש גם אחוז מסויים של נשים שהקרום שלהן כל כך גמיש שהוא לא נקרע בעת קיום יחסי מין, לנשים אלו בדר"כ הקרום נקרע בעת לידה.
נדיר בלי...
מעצב גראפי לכל מטרה.
כמו שכבר ענו לך כבר, זה נדיר שנשים נולדות בלי קרום אך יש כאלה.
אני למשל, נולדתי בלי קרום בתולין. בנוסף, 2% מהבנות קורעות את קרום הבתולין שלהן בטעות במהלך חייהן בלי קשר לקיום יחסי מין.
יש גם בנות שהן רקדניות או מתעמלות שמפני שהן עובדות על הגמישות של מפרקי הירך החור בקרום שלהן נפתח לאט לאט עם הפעילות עד שנקרע לגמרי.
וגם, כמו שגם כבר אמרו, רמת הכאב בזמן איבוד הבתולין תלוי באישה הספציפית ובגמישות הקרום שלה