קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] בבבקשה פונקציות פליז תעזרו חייב ליום ראשון
    על ידי HIIH בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-04-2011, 23:23
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 12-11-2006, 18:34
  3. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 18:12
  4. אנשים בבקשה תעזרו לי
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:04
  5. אחים שלי תעזרו לי בGW
    על ידי جܧٹξლąი בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:48
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

סארג' ראשון(תעזרו לי)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    never say never

Cool סארג' ראשון(תעזרו לי)

טוב אז נתחיל.היום היה יום הזיכרון בבית הספר והיה לנו טקס של יום השואה.ישבתי אני וחבר שלי ליד HB9 (הילדה הכי כוסית בשכבה לא צוחק).אז הייתה צפירה והיא פחדה לא לצחוק אז היא עמדה מאחורי ואמרה לחברה שלה:"הוא גבוהה והוא מסתיר אותי".בקיצור נגמרה הצפירה וישבנו ואז אמרתי לה(היא ישבה לידי):"נו הסתרתי אותך טוב?"והיא ענתה:"חחח כן"ואז שמתי עליה קצת פס כאילו לא התייחסתי אליה כי כוסיות חושבות שחייבים להתייחס אליהן ולא! החמאתי לה שהיא ניראת טוב.אחר כך היא אמרה לי להתקדם ושוב להסתיר אותה והשיתי את זה.צחקנו ושישבנו שוב עשיתי עליה קינו ברגל וישבנו צמוד אחד לשנייה ואז שוב לא התייחסתי אליה!ואז היא אמרה לי שאני מסתיר לה(במטרה לקבל ממני תשומת לב כנראה)ואז זזתי והיא אמרה:"לא אתה יכול לזוז קצת אבל לא הרבה"(התחילה להסביר את עצמה חח)אחר כך המשכתי לא לשים עליה
    דיברתי עם החבר וכנראה היא עוד פעם רצתה תשומת לב והיא אמרה לי:"נפלה לי הגומיה אתה יכול להרים לי אותה".אני צחקתי והרמתי לה תוך כדי קינו.(היא גם יכלה להרים אותה)היא אמרה תודה ואז צחקתי ואמרתי לה בבקשה.עכשיו הסתיים הטקס ושמתי עליה ז*ן(עוד פעם בכוונה)ועשיתי כאילו אני לא מעוניין בה בכלל.אפילו לא שאלתי מה השם שלה.באתי הביתה וראיתי אותה דרך ידידות שלי והוספתי אותה לפייס.אחרי 20 שניות היא הוסיפה אותי ואני לא יודע איך להתקדםתעזרו לי.
    נ.ב:תתחשבו בזה שאני מתחיל בפיקאפ והתחלתי איתה בטקס יום הזיכרון!קשה להתחיל שם אם בנות.וזאת פעם ראשונה שאני מתחיל אם בחורה בכלל .אה ושכחתי להגיד:היא כל הזמן מסתכלת עלי גם אחרי הטקס וגם אני עליה ואז היא מפנה את הראש חח.ואני רוצה לדבר איתה בפייס ואני לא יודע מה להגיד לה ואיך להפגש איתה בבית הספר מחר לדוגמהHELP
    נערך לאחרונה על ידי ProjectPickUp; 02-05-2011 בשעה 18:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אין לך סיכוי, אתה גרוע! - אני רציני, מה הקטע של כל ההסברים על מה שעשית "הרמתי, לא הרמתי" מה זה משנה? ואיך אתה יכל לשים זין על מישהי שאין לך אנטרקציה איתה כמעט?! ועכשיו לתשובה האופטימית .
    גם אני הייתי כמוך והרבה כמוך ניהים תותחים, זה תלוי רק בדבר אחד, אם יש לך ראש פתוח ויצירתי, והמון המון המון כוח להשקיע.

דבר איתי בפרטי ואני אעזור לך (תנצל זאת, אני ביום ממש טוב ).

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

בחור,

מה שעשית לא נקרא סארג', זה נקרא סתם דיווח כלשהו על משהו שעשית עם מישהי שאתה לא מכיר. סארג' זה כשאתה יוצא במטרה להכיר בחורות.

בכל אופן,
    מה שהלך פה היה דיי שטותי. זה מעולה שידברת איתה, אבל למה אתה מנתח את זה כל כך? אז מה שהיא כוסית. לא מגיע לה תשומת לב? זה סתם שטויות שאומרים שבגלל שהיא יפה אז היא רגילה לתשומת לב אז צריך לתת לה פחות. אומרים את זה כשלא יודעים איך גם לתת לה תשומת לב וגם להיות אותו אחד שהיא תרצה להמשיך לדבר איתו. זה לא שהיא רגילה לתשומת לב. היא רגילה לתשומת לב מסויימת, שכולם מלקקים לה את הישבן המחוטב שלה - זה מה שאתה לא צריך לעשות.

אז להבא, אל תזרוק עליה זין - בסוף יימאס לה מזה והיא פשוט תמשיך הלאה.

הדבר הבא שאתה צריך לעשות זה פשוט לדבר איתה. אף אחד לא יכול לתת לך משפט קסם שתוכל להגיד לה למחרת והיא פשוט תיפול מהרגליים ותתחנן שתהיה חבר שלה.
    פשוט תדבר איתה. תיגש אליה בהפסקה ותאמר לה משהו - כל דבר. תתחיל ב"היי" - זה בדרך כלל עובד.
    אם אתה רוצה אתה גם יכול לדבר איתה בפייסבוק, זה ממש לא משנה מה אתה אומר, כל עוד השיחה קלילה ומהנה זה בסדר גמור.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

ציטוט נכתב במקור על ידי ProjectPickUp צפיה בהודעה
    טוב אז נתחיל.היום היה יום הזיכרון בבית הספר והיה לנו טקס של יום השואה.ישבתי אני וחבר שלי ליד HB9 (הילדה הכי כוסית בשכבה לא צוחק).אז הייתה צפירה והיא פחדה לא לצחוק אז היא עמדה מאחורי ואמרה לחברה שלה:"הוא גבוהה והוא מסתיר אותי".בקיצור נגמרה הצפירה וישבנו ואז אמרתי לה(היא ישבה לידי):"נו הסתרתי אותך טוב?"והיא ענתה:"חחח כן"ואז שמתי עליה קצת פס כאילו לא התייחסתי אליה כי כוסיות חושבות שחייבים להתייחס אליהן ולא! החמאתי לה שהיא ניראת טוב.אחר כך היא אמרה לי להתקדם ושוב להסתיר אותה והשיתי את זה.צחקנו ושישבנו שוב עשיתי עליה קינו ברגל וישבנו צמוד אחד לשנייה ואז שוב לא התייחסתי אליה!ואז היא אמרה לי שאני מסתיר לה(במטרה לקבל ממני תשומת לב כנראה)ואז זזתי והיא אמרה:"לא אתה יכול לזוז קצת אבל לא הרבה"(התחילה להסביר את עצמה חח)אחר כך המשכתי לא לשים עליה
    דיברתי עם החבר וכנראה היא עוד פעם רצתה תשומת לב והיא אמרה לי:"נפלה לי הגומיה אתה יכול להרים לי אותה".אני צחקתי והרמתי לה תוך כדי קינו.(היא גם יכלה להרים אותה)היא אמרה תודה ואז צחקתי ואמרתי לה בבקשה.עכשיו הסתיים הטקס ושמתי עליה ז*ן(עוד פעם בכוונה)ועשיתי כאילו אני לא מעוניין בה בכלל.אפילו לא שאלתי מה השם שלה.באתי הביתה וראיתי אותה דרך ידידות שלי והוספתי אותה לפייס.אחרי 20 שניות היא הוסיפה אותי ואני לא יודע איך להתקדםתעזרו לי.
    נ.ב:תתחשבו בזה שאני מתחיל בפיקאפ והתחלתי איתה בטקס יום הזיכרון!קשה להתחיל שם אם בנות.וזאת פעם ראשונה שאני מתחיל אם בחורה בכלל .אה ושכחתי להגיד:היא כל הזמן מסתכלת עלי גם אחרי הטקס וגם אני עליה ואז היא מפנה את הראש חח.ואני רוצה לדבר איתה בפייס ואני לא יודע מה להגיד לה ואיך להפגש איתה בבית הספר מחר לדוגמהHELP

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח

מה זה
    לא שמתי זין היא כוסית שוב לא שמתי זין

איפה קראתה תשטויות האלה

אני לא רואה בזה דיווח כי לא אמרתה שום דבר כמעט
    ולהרים תגומיה בשבילה זאת טעות לפי חוקי הפיקאפ (או לפי מה שאני חושב)

אחי לקחת את זה למקום לא נכון
    אני דיי בטוח שחשבתה לעצמך מה עכשיו מה עכשיו והיית לחוץ

אתה אמור לדבר ולהיות חברותי (לא לשים זין אומר להיות בטוח בעצמך ולעשות מה שבאלך)

רק כשמגיע לה או שצריך שלא תתיחס אליה אתה אמור לא להתייחס אליה

(אני לא ברמה גבוהה מספיק כדי לתקן אותך אז חכה לעוד תגובות)

חח ולמרות שאני לא ממש אוהב את יום השואה
    זה יום השואה מה אתה מתחיל עם בחורה ועוד בטקס תראה קצת כבוד

אה וזה שהיא הוסיפה אותך לא אומר כלום

תנסה לדוגמא לתת בקשה למלא בנות שאתה לא מכיר תראה שכמעט כולן יסכימו

בכל מקרה בהצלחה בהמשך (תקרא שוב תחומרים שקראתה) מה קראתה?
    וואתה רק מתחיל אז אל תדאג כולם עושים טעויות

אחרי שעשיתה תטעויות תבין תלקחים ותיישם אותם
    נערך לאחרונה על ידי PHASE; 02-05-2011 בשעה 20:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    never say never

ציטוט נכתב במקור על ידי PHASE צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח

מה זה
    לא שמתי זין היא כוסית שוב לא שמתי זין

איפה קראתה תשטויות האלה

אני לא רואה בזה דיווח כי לא אמרתה שום דבר כמעט
    ולהרים תגומיה בשבילה זאת טעות לפי חוקי הפיקאפ (או לפי מה שאני חושב)

אחי לקחת את זה למקום לא נכון
    אני דיי בטוח שחשבתה לעצמך מה עכשיו מה עכשיו והיית לחוץ

אתה אמור לדבר ולהיות חברותי (לא לשים זין אומר להיות בטוח בעצמך ולעשות מה שבאלך)

רק כשמגיע לה או שצריך שלא תתיחס אליה אתה אמור לא להתייחס אליה

(אני לא ברמה גבוהה מספיק כדי לתקן אותך אז חכה לעוד תגובות)

חח ולמרות שאני לא ממש אוהב את יום השואה
    זה יום השואה מה אתה מתחיל עם בחורה ועוד בטקס תראה קצת כבוד

אה וזה שהיא הוסיפה אותך לא אומר כלום

תנסה לדוגמא לתת בקשה למלא בנות שאתה לא מכיר תראה שכמעט כולן יסכימו

בכל מקרה בהצלחה בהמשך (תקרא שוב תחומרים שקראתה) מה קראתה?
    וואתה רק מתחיל אז אל תדאג כולם עושים טעויות

אחרי שעשיתה תטעויות תבין תלקחים ותיישם אותם
    במשפט האחרון שאמרתה בטוח צדקת

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

ציטוט נכתב במקור על ידי ProjectPickUp צפיה בהודעה
    במשפט האחרון שאמרתה בטוח צדקת

חחח
    תודה

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

כמו שכולם אמרו לך כבר

לא באמת התחלת איתה, פשוט הייתה לך איזשהי אינטרקציה איתה
    טוה מאוד שלא אמרת לה שהיא יפה אחרי שאמרת לה "נו הסתרתי אותך טוב" כי זה היה יכול להיות מוזר

לא הייתה פה שום משיכה מאף אחד מהצדדים ואף אחת לא ניסה לפתות את השני
    מה שכן.. תהיה חברותי עליה, אולי תהיה לך ידידה כוסית, אולי לא

רוב הסיכויים שבשבילה כל הסיפור הזה שהיה ביניכם הוא לא כזה ביג דיל כמו שאתה חושב שהוא

תרגע אחי...
    וזאת אינטרקציה שלא שווה ניתוח יותר מדי
    הדבר היחיד פה לשימור הוא שכדאי לדבר עם אנשים מסביבך, כמו שאמרת.. היא הייתה כוסית אש, ואחרי שדיברת איתה היא לא הרגה אותך לא כעסה עליך ולא שום דבר אחר
    אלא דיברה איתך בחזרה

אין פה יותר מדי "איך להמשיך"... תמשיך בלדבר איתה מדי פעם ולהתחבר איתה

ושאומרים לא לשים זין על הבחורה הכוונה היא שאתה לא צריך לשדר needyיות אלא פשוט לבוא בראש של "אם היא תאהב אותי זה מצויין וכיף ואם לא אז יהיה מצויין וכיף עם מישהי אחרת"
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 02-05-2011 בשעה 22:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ואו אחיייייי
    זה נשמע ככה:
    עמדתי לידה אבל לא הסתכלתי עליה זה אמר שהיא יודעת שאני שם אבל אין קשר אבל אחר כך היא הלכה מאחורי אז היא משתמשת בי שזה סימן טוב אז שאלתי אתה שאלה והיא ענתה בגלל שהיא ענתה אז שמתי עליה זין כי היא כוסית אז לא דיברתי איתה.

דיי לנתח כל דבר!!

פעם הבאה שאתה רואה אותה או נמצא בסיטואציה דומה פשוט תדבר איתה, אם אתה נתקע תשתמש בפיק אפ מבטים, רוטינות ומצבים אבל לפנ י הכל פשט תדבררר ואל תנתח כל דברררר

מקווה שהצלחתי לעזור לך.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אם אתה באמת רציני קודם תגבש אישיות ואמונות (הרחוב מחנך לזה, בעיקר כשאתה בקרשים), תטפל במעמד החברתי שלך והבנות יגיעו לבד. ב"מעמד" שלך ושל שאר כובעי הסניה שכאן אתה תשיג רק כונפות. וגם זה במקרה הטוב, כבר ראיתי איזה בנות כל הכובעי סניה פה מביאים (גם כאלה שאומרים שהם לא כאלה והם כאלה ובפורום משחקים אותה זייני על) וזה כאלה שגם אם אני חרמן כמו כלב לא הייתי נוגע בהן, גועל נפש פשוט..שמנות תימניות עם פרצוף של סוס ושיער של ג'יפה כזה חחחחחחחחח איכסה

מהסיבה הפשוטה שיש מעמדות בחיים ואם אתה לא במעמד הנכון אתה תתקע עם אנשים מעפנים ובנות מעפנות, אל תנסה לקפוץ מעל הפופיק כי לא תצליח לא משנה כמה סארג'ים בעזריאלי תעשה אתהת צא רק ליצן שזורם עם כונפות והכוסיות האמיתיות מנפנפות אותך על ימין ועל שמאל כשהן בדרך לבית של הבנאדם שעשה תמעשה הנכון וקודם קידם את עצמו ולא חשב על לזיין. ועכשיו הוא מזיין גם כמות וגם איכות וזה מגיע אליו מכל כיוון. אבל היי, הייתה תקופה שהוא לא זיין שנה+
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 06-05-2011 בשעה 10:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אם אתה באמת רציני קודם תגבש אישיות ואמונות (הרחוב מחנך לזה, בעיקר כשאתה בקרשים), תטפל במעמד החברתי שלך והבנות יגיעו לבד. ב"מעמד" שלך ושל שאר כובעי הסניה שכאן אתה תשיג רק כונפות. וגם זה במקרה הטוב, כבר ראיתי איזה בנות כל הכובעי סניה פה מביאים (גם כאלה שאומרים שהם לא כאלה והם כאלה ובפורום משחקים אותה זייני על) וזה כאלה שגם אם אני חרמן כמו כלב לא הייתי נוגע בהן, גועל נפש פשוט..שמנות תימניות עם פרצוף של סוס ושיער של ג'יפה כזה חחחחחחחחח איכסה

מהסיבה הפשוטה שיש מעמדות בחיים ואם אתה לא במעמד הנכון אתה תתקע עם אנשים מעפנים ובנות מעפנות, אל תנסה לקפוץ מעל הפופיק כי לא תצליח לא משנה כמה סארג'ים בעזריאלי תעשה אתהת צא רק ליצן שזורם עם כונפות והכוסיות האמיתיות מנפנפות אותך על ימין ועל שמאל כשהן בדרך לבית של הבנאדם שעשה תמעשה הנכון וקודם קידם את עצמו ולא חשב על לזיין. ועכשיו הוא מזיין גם כמות וגם איכות וזה מגיע אליו מכל כיוון. אבל היי, הייתה תקופה שהוא לא זיין שנה+
    אני מסכים איתך.

אבל טיילר, אה יותר מדי משחק אותה איזה ילד רחוב, אתה כולה רוסי מבית טוב, הדאווינים האלה שלך לא עובדים פה על אף אחד.

על אף כל הדברים האלה, ברמת העקרון אני מסכים איתך, לפותח האשכול- לדעתי כדי באמת להצליח את צריך לשנות את מעמדך החברתי, וזה אומר להתחבר לייחצנים ומפיקי מסיבות, להיות בעל מעגל חברתי רחב, ולהתחיל להיות מוכר בעיר שלך (לכל עיר יש את החבר'ה שכולם מכירים ומדברים עליהם), אבל מה שכן, אם אתה בקטע של סארג'ים, אז זה יכול להיות טוב לעבוד על הגיימ שלך, פחות בשביל למצוא מישהי, מישהי איכותית אתה תכיר מתוך החבר'ה לא מאיזה סארג', סארג' ישפר לך רק את הגיימ והבטחון

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Pardo צפיה בהודעה
    אני מסכים איתך.

אבל טיילר, אה יותר מדי משחק אותה איזה ילד רחוב, אתה כולה רוסי מבית טוב, הדאווינים האלה שלך לא עובדים פה על אף אחד.

על אף כל הדברים האלה, ברמת העקרון אני מסכים איתך, לפותח האשכול- לדעתי כדי באמת להצליח את צריך לשנות את מעמדך החברתי, וזה אומר להתחבר לייחצנים ומפיקי מסיבות, להיות בעל מעגל חברתי רחב, ולהתחיל להיות מוכר בעיר שלך (לכל עיר יש את החבר'ה שכולם מכירים ומדברים עליהם), אבל מה שכן, אם אתה בקטע של סארג'ים, אז זה יכול להיות טוב לעבוד על הגיימ שלך, פחות בשביל למצוא מישהי, מישהי איכותית אתה תכיר מתוך החבר'ה לא מאיזה סארג', סארג' ישפר לך רק את הגיימ והבטחון
    מה אתה רוצה ממני ילד בייגלה רטוב?

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מה אתה רוצה ממני ילד בייגלה רטוב?
    מה אתה מתייחס בכלל?! סתם חננה בננה שרוצה צומי מאנשים שהוא מריח שכן הביאו משו או עברו משו.ולא אייזה כובעים שמזיינים בחלומות כונפות שמנות עם ציצי קטן.

לנושא: אני בדרך כלל לא סובל[במיוחד לאחרונה] לענות לשטויות מהסוג הכובעי הזה.אבל אתה סוג של ילד שעוד אני נותן לו סיכוי.לא אייזה כובע מפגר שחושב שהוא מינימום אלוהים.

בגדול עזוב שטויות עזוב סארג'ים זה מה שנקרא לשחק בקקה.תפתח מעגלים קודם כל[כתבתי עלזה פעם תבדוק] תצא קבוע תעבוד שיהיה לך כסף ליציאות.תזרום עם חבר'ה טובים אפילו אם הם לא הטיפוסים שלך אחד לאחד[זה מה שקורה בהתחלה וזה תחילת המעגלים שלך.] ותיזרמו עם עוד כמה תעשו חיים תשתגעו ותשאירו רושם טוב בכל מקום שאתם הולכים אליו.משמה תתגלגלו...

אבל משו חשוב: שהחבר'ה שלך לא יהיו כובעים/קשורים לקהילה.צא עם טבעיים.כאלה שבחיים לא יאמגו אותך.כל האנשים שאני מכבד עשו אתזה אפילו מהקהילה הזאת-גאמבלר ואדם.זה הסוד.

אבל לבסיס,חשוב שיהיה לך משחק פנימי טוב+אישיות חזקה.כי יהיו הרבה חארות שיקנאו בדרך.הרבה.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

לא ככה מתנהגים עם בחורות יש לך מה ללמוד בחור. אני לא אומר שאני קינג ואני לא אומר שאני יותר טוב ממך אבל וואלה אני יודע שפה לא התנהגת כמו שצריך להתנהג..
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    מה אתה מתייחס בכלל?! סתם חננה בננה שרוצה צומי מאנשים שהוא מריח שכן הביאו משו או עברו משו.ולא אייזה כובעים שמזיינים בחלומות כונפות שמנות עם ציצי קטן.

לנושא: אני בדרך כלל לא סובל[במיוחד לאחרונה] לענות לשטויות מהסוג הכובעי הזה.אבל אתה סוג של ילד שעוד אני נותן לו סיכוי.לא אייזה כובע מפגר שחושב שהוא מינימום אלוהים.

בגדול עזוב שטויות עזוב סארג'ים זה מה שנקרא לשחק בקקה.תפתח מעגלים קודם כל[כתבתי עלזה פעם תבדוק] תצא קבוע תעבוד שיהיה לך כסף ליציאות.תזרום עם חבר'ה טובים אפילו אם הם לא הטיפוסים שלך אחד לאחד[זה מה שקורה בהתחלה וזה תחילת המעגלים שלך.] ותיזרמו עם עוד כמה תעשו חיים תשתגעו ותשאירו רושם טוב בכל מקום שאתם הולכים אליו.משמה תתגלגלו...

אבל משו חשוב: שהחבר'ה שלך לא יהיו כובעים/קשורים לקהילה.צא עם טבעיים.כאלה שבחיים לא יאמגו אותך.כל האנשים שאני מכבד עשו אתזה אפילו מהקהילה הזאת-גאמבלר ואדם.זה הסוד.

אבל לבסיס,חשוב שיהיה לך משחק פנימי טוב+אישיות חזקה.כי יהיו הרבה חארות שיקנאו בדרך.הרבה.
    יש לי הרגשה שטיילר והוא זה אותו אחד אחרת למה שניהם אומרים חננה בננה?
    נערך לאחרונה על ידי Fix4u; 07-05-2011 בשעה 18:33.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Fix4u צפיה בהודעה
    יש לי הרגשה שטיילר והוא זה אותו אחד אחרת למה שניהם אומרים חננה בננה?
    ולי יש הרגשה שאתה כובע סניה

נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 07-05-2011 בשעה 19:40.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,186 | הודעות: 8,150,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect