שלום לכל גולשי אטרף

החלטתי לעשות דעה אישית (טובה!!) כל המשחק Crysis 2. אני משחק במשחק הזה שבועיים (פלוס) ואני פשוט נהנה מכל רגע שאני משחק בו.
משחק מדהים, ובכל זאת לא כל יום יוצא משחק כזה ענק ומושקע מאוד, עם שם של משחק כזה, בקיצור הוא פשוט ענק מכל הבחינות.
איזה בחינות?

מבחינה
גראפית הוא פשוט מדהים, המשחק עם
הגראפיקה הכי טובה שיצא לי לראות במשחק עד היום.
בהתחלה סתם חברים חפרו לי שהמשחק עם גראפיקה נדירה והיא הכי יפה שיש, אמרתי בטח עוד משחק עם גראפיקה נחמדה ומושעקת.
עד שנכנסתי למשחק והתחלתי לשחק כמה זמן, הבנתי שזה באמת אחד המשחקים בקשר
לגראפיקה אם לא ה...
מבחינת עלילה, עלילה - מדהימה. כיף לשחק במשחק, יש סיפור מעניין שמושך אותך לשחק ולא לצאת מהמשחק, באמת עלילה מושקעת.
סיפור טוב מאוד, לא כל יום יוצא משחק עם עלילה גאונית כזאת. משחק עם עלילה לכל הגילאים לא תמצאו שמה משהו שלא מתאים לילד בן 10 או משהו שיעשמעם ילד בן 15.אבל הבעיה היא שאתם משחקים רק עם בן אדם אחד והוא אתם בעצם, אולי רק בכמה משימות אנשים שבצד שלך משחקים ולא בצד השני. נגיד בסדרת המשחקים
COD אף פעם לא שיחקתם לבד, זה מעולה, אני תמיד מרגיש שאני לא לבד ויש מי שעוזר לי. מה שאין במשחק. (כמובן שאני מתכוון מישהו בצד שלי ולא אויב.)
מבחינת רובים, ואוו איזה רובים קטלניים, כיף לשחק איתם! הם ממש משוכללים, מתאימים לשנה שלנו, לעומת משחקים שונים שעם רובים קצת יותר ישנים. (לא שאני אומר שזה לא טוב, אך עדיף רובים עכשווים.)
הכי אהבתי את הרובה הזה:

(זה שיש לו ביד.)
מבחינת משחקיות, המשחקיות כפית ברמה גבוהה במיוחד! כיף להורוג את האויב במשחק, לדעתי תמיד כיף להרוג עם הרובים הכי טובים.
השחקן שאיתו אתם משחקים - מדהים, הוא פשוט מושלם, רץ מהיר מאוד וככה קל לברוח מהאויבים, הוא קופץ גבוה ו..
כשהוא נעלם קל להתחמק מהאובים ולבוא להם בהפתעה כדי להרוג אותם.
-
מדריך:
כיצד להיות בלתי נראה במשחק crysis 2? -
סיכום כללי:
הייתי ממליץ לכל חובב הכי קטן של
משחק פעולה - לשחק במשחק הזה.
משחק מעולה, מושך וכמעט אי אפשר לצאת ממנו כשאתם מתחילים משימה.
אגב, כמה אנשים אמרו לי שלא היה להם כוח להמשיך לשחק בגלל כל הסרטונים בהתחלה - אז זה שטויות, כולה 5 דקות של סבל, אבל המשחק ממש ממש שווה, והוא שווה את ההשקעה שהישקעה בו החברה.
יש אפשרות לשחק במולטיפלייר ושמה - זה ממש שווה לשחק, שחקנים מעולים, כיף באמת. כמעט באותה הרמה כשאתם משחקים ברגיל.
כמה תמונות של המשחק:
וזאת התמונה שאני הכי אוהב

:

קטלנית, הא?
סרטון:
סיקור המשחק Crysis 2
נא לא להגיב באשכול זה.
קצת על Crysis 2 - המדריך של טל.
בקיצור המשחק מדהים. הציון שאני נותן לו הוא: 99/100!
אחד ממשחקי הפעולה הכי טובים שיצאו.