שלום אני בן 15 והגודל של הפין שלי הוא 15 סנטימטר. בדיוק. עכשיו רציתי לשאול עם זה יגדל במהלך הגדילה שלי? ..
הפין שלי ימשיך לגדול? בכמה סנטימטרים? או שאני תקוע עם הגודל הזה..![]()
שלום אני בן 15 והגודל של הפין שלי הוא 15 סנטימטר. בדיוק. עכשיו רציתי לשאול עם זה יגדל במהלך הגדילה שלי? ..
הפין שלי ימשיך לגדול? בכמה סנטימטרים? או שאני תקוע עם הגודל הזה..![]()
|
|
לפני פתיחת אשכול אני תמיד ממליצה לבדוק קודם בנעוצים, אולי יש שם כבר את התשובה לשאלתך?
כדוג': אודות איבר המין הגברי ומה שמסביב.
יכול להיות ויכול להיות שלא.
אבל זה לא אמור להטריד אותך, 15 ס"מ זה בסדר גמור.
איך אתה יודע?! כל הבנות אומרות שהגודל כן קובע...![]()
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 08-05-2011 בשעה 23:55.
הגודל לא קובע, וזאת מהסיבה הפשוטה כי נקודת העצבים נמצאות כמה ס"מ בודדים מהכניסה לואגינה, ולכן גם איבר מין באורך של 8 ס"מ יספק בחורה.
זה שיש תפיסה שגדול זה יותר טוב, זו תפיסה שגויה!
ואיבר באורך 15 ס"מ זה איבר בגודל סביר עד מאוד!! אם יגדל יותר, אז תבורך...
יכול להיות שיגדל לך ויכול שלא... בכל מקרה כמו שאמרו לך זה לא אמור להטריד אותך, 15 ס"מ זה באמת בסדר גמור.
ובנוסף אני חושבת שחוות דעת נשית צריכה להאמר פעם אחת בכל הנושא הזה של סיפוק מיני בהקשר לגודל איבר המין.
לגודל באמת אין קשר לגירוי המיני של האישה. נכון, אני מודה, איבר מין גדול מושך אותי באופן חזותי אבל הגירוי הפיסי עצמו לא קשור לגודל איבר המין. יש בנות שזה כואב להן אפילו כאשר איבר המין של הזכר הנכנס אליהן גודל מאוד ושהן לא נהנות מזה ונרתעות מזה. יש נשים שהן בסדר אם זה. וכמו שכבר אמרו בכלל אין תחושה באיבר המין הנשי לאחר הסנטימטרים הראשונים שלו.
אז תתחילו להיות רגועים. חוץ מזה שבמערכת יחסים בריאה הסקס יהיה טוב בלי קשר לגודל איבר המין, הגוף החטוב שלך, כמות השומן שלך, גודל הציצים שלה וגודל הכרס של שניכם יחד אז תתחילו להרגע!
15 ס"מ זה גודל מעולה! תאמין לי אתה לא רוצה אחד שהוא גדול ועבה שאף בחורה לא תוכל לשכב איתך בלי שיכאב לה
חוצמזה סביר להניח שזה יגדל קצת עד גיל 21.. אבל אני מקווה בשבילך שזה לא יגדל
קיצר תאהב אותו כמו שהוא חח התברכת! (:
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
תשמע אחי אתה לא רציני איתי נכון ברור שהיגדל לך היה לך לפחות איזה 17-18 ואפילו גם 19 אתה רק בן 15
יאללה אחי שמחתי לעזור לך![]()
יואווו אני פשוטלא יכול לקרוא יותר אשכולות כאלה ..
מה אני לא מבין אותך? אתה רוצה עזרה? או שאתה רוצה להישאר בקיבעון שהגודל של הבולבול שלך הולך לשנות משהו בחיי המין שלך
מה מה מה כאילו מה
אתה חושב שאני הסתלבטתי על מישהו שפתחתי את הנושא הזה -
חשיבות הגודל של איבר המין הגברי
מה יש לך? אתה בן 15, עד גיל 21 כל הגוף שלך, הכל, גם אם אתה לא שם לב
חוץ מהאזניים מהלשון ומעוד משהו ששכחתי - הכל גודל, גם הזין וגם מה שאתה רוצה...
אתה רוצה זין גדול? אתה מודע לזה שזה הולך להכאיב למי שתהיה איתה במיטה - או לך או לה.
לך - כי היא לא תרצה שתחדור עד הסוף - ואתה לא תרגיש "מלא" והיא תרגיש ועוד איך...
לה - כי הזין הגדול כביכול שלך - פשוט יפוצץ לה את האגן וזה ממש לא כיף.
תראה פורנו של כושים עם זין ענק ממש,
הם מכניסים את הכיפה ועוד טיפה מתוך 27 ס"מ
אתה יודע איזה בעסה זה ?