קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה דחוף המחשב קורס..
    על ידי Anonymous בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 16:37
  2. [בעיה חמורה] המחשב קורס בגלל כ"מ
    על ידי Knight בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-08-2007, 17:57
  3. [בעיה חמורה] המחשב קורס בגלל כ"מ
    על ידי Knight בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-08-2007, 11:47
  4. [בעיה במחשב ] המחשב קורס..
    על ידי zvovon בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 15:47
  5. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 15:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

המחשב קורס כל הזמן

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל המחשב קורס כל הזמן

לפני שבועיים הכנסתי את המחשב למעבדה בגלל שהופיע מסכים כחולים כאשר הייתי משחק,לאחר שבוע הוא היה מוכן אמרו לי באייבורי שהחליפו לי את הזכרונות.הגעתי הביתה הפעלתי את המחשב וישר הופיעו בעיות שלא היו קודם ולאחר זמן קצר הופיעו כל הזמן מסכים כחולים עם שגיאות שונות.החזרתי את המחשב למעבדה והיום קיבלתי אותו שוב אמרו לי שהחליפו כרטיס מסך ומערכת ההפעלה עלתה,הגעתי הביתה ושוב לצערי אותו הדבר אפילו לווינדוס אי אפשר להיכנס

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    http://www.youtube.com/watch?v=8mBslL05kZk

אני באופן אישי השגעתי מאייבורי אחרי 5 פעמים שם המחשב הסתדר טפו טפו טפו כבר שנה שלמה בלי בעיות.
    מציע לך ללכת לשם ולבקש להדליק את המחשב יחד איתם, לעבוד עליו ורק אח"כ ללכת. אל תסמוך על מילה של טכנאים כי גם הם לחוצים וטועים.

בקשר לבעיה של הבלו סקרינים אתה צריך לחשוב לפרמט את המחשב לגמרי ולהתקין מערכת הפעלה. מצב שני הוא שמדובר ב-RAM אבל אתה כותב שהחליפו לך. הייתי מציע לך לסמן את ה-RAM בעדינות או לזכור את המספר הטבוע עליו. ללכת אליהם ולבקש להחליף שוב. אם תראה שלא הוחלף כלום והבעיה ממשיכה בשלה תדע שעבדו עליך. אם הסתדר אז כנראה שזה לא היה ה-RAM. בכל מקרה יש להם שם מכשירים במעבדה לבדיקת RAM מכל הסוגים - אל תפחד לבקש שיבדקו ויראו לך שבודקים את הזכרונות שלך. למיטב זכרוני זכרונות נהנים מאחריות לכל החיים...
    בברכה,

לירון

ערוץ יוטיוב

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

ציטוט נכתב במקור על ידי lironl צפיה בהודעה
    אני באופן אישי השגעתי מאייבורי אחרי 5 פעמים שם המחשב הסתדר טפו טפו טפו כבר שנה שלמה בלי בעיות.
    מציע לך ללכת לשם ולבקש להדליק את המחשב יחד איתם, לעבוד עליו ורק אח"כ ללכת. אל תסמוך על מילה של טכנאים כי גם הם לחוצים וטועים.

בקשר לבעיה של הבלו סקרינים אתה צריך לחשוב לפרמט את המחשב לגמרי ולהתקין מערכת הפעלה. מצב שני הוא שמדובר ב-RAM אבל אתה כותב שהחליפו לך. הייתי מציע לך לסמן את ה-RAM בעדינות או לזכור את המספר הטבוע עליו. ללכת אליהם ולבקש להחליף שוב. אם תראה שלא הוחלף כלום והבעיה ממשיכה בשלה תדע שעבדו עליך. אם הסתדר אז כנראה שזה לא היה ה-RAM. בכל מקרה יש להם שם מכשירים במעבדה לבדיקת RAM מכל הסוגים - אל תפחד לבקש שיבדקו ויראו לך שבודקים את הזכרונות שלך. למיטב זכרוני זכרונות נהנים מאחריות לכל החיים...
    מכשירים לבדיקת RAM?
    מאיפה הבאת את זה?

פותח האשכול - מסכים כחולים יכולים לנבוע ממיליון סיבות, מ RAM לא תקין, כ"מ תקול, דרייברים לא טובים, קבצי מערכת פגומים וכו' וכו'.
    לא ציינת איזה ווינדוס, לאחר שתציין באיזה מערכת מדובר נוכל להמשיך לעזור לך,
    מעבר לזה, מה המפרט של המחשב?
    האם הווינדוס הותקן באייבורי או התקנה עצמית?

מחכה לתשובה,

דן.

מציע ראשית לנתק התקנים חיצוניים לדוגמה כ.מסך ו-PCI למינהם בשלב הראשון
    לאחר מכן תעלה את מערכת ההפעלה מ-Live boot cd ותריץ בדיקת MemTest או כל תוכנה אחרת שיכולה לבדוק לך את כל התאים בכרטיסי הזיכרון.
    אם הכל תקין הייתי מציע להריץ בדיקת שגיאות על הכונן ואם
    אחרי הכל הכל בסדר.....?!
    אין לאן לברוח.... תפרמט ותתקין הכל מהתחלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,783 | הודעות: 8,202,376 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect