טוב, ניסיתי לא לפול בקטע הזה.. היתי בטוח שאני יצליח לשמור בפנים את העובדה שאני אח של חלל צה"ל... כאילו כנראה כל האשכולות האלו העלו לי את הצורך לדבר...
את הסיפור המדויק עליו אני שמעתי מהמפקד שלו... אני לא הולך לכתוב הכל אלא אני הולך לכתוב בקצרה, תבינו אותי, לא קל... אבל זכיתם באחלה של סיפור...
--------------------------------------------
המפקד של אחי קיבל פקודה להכנס לכפר ערבי ולהוריד משם מטרה, לא משנה מה קורה אותה מטרה חייבת להפסיק לפעול, ז"א או שהם תופסים אותו כשבוי ומוציאים אותו מתפקוד בין שורות המחבלים, או שהם הורגים אותו ובכך מסיימים את ה"קריירה" שלו...
הוא סיפר לי שהם נאספו סביב הבית של המטרה, והוא פקד על כיתת קלעים להשאר בתצפית על הבית (אני לא הבנתי בדיוק למה) ונכנס עם אח שלי ועוד חייל.
הם סרקו את הבית ונתקלו בהתנגדות קלה... לאחר שהם סיימו לסרוק את הבית והם גילו שהמטרה לא שם, הם חשבו שהמודיעין היה מוטעה... הם התכוננו ליציאה מהבית, אך נתקלו באש כבדה מבחוץ ושאר היחידה של המפקד של אח שלי נאלצו ליסוג, (משו בסגנון) (בסופו של דבר המפקד של אח שלי נותר עם אח שלי עוד חייל וערכת עזרה ראשונה אחת, שתספיק לנפגע אחד [חשוב להמשך]), בסופו של דבר הם תיכננו יציאה מסודרת מן הבית בצורה טובה וכו', הם ממש התכוונו לצאת מהבית כאשר הם הבחינו בתנוע של הבלטות שמתחת לשולחן בפינת האוכל של הבית.. לאחר מספר שניות הבלטות יצאו מהמקום והשולחן נגרר הצידה ומתוך הרצפה יצא ילד ערבי... אחד החיילים מתוך רפלקס, ירה כ2 כדורים לכיוון הילד, בטעות, הוא לא העלה בדעתו שבית שמתפקד כמפקדה לטרוריסטים יאכלס בפנים ילדים... לכו ותוכיחו את החייל... ישר אחרי שהילד נפל על הרצפה שממול הבור שממנו יצא, יצא חייל ערבי וירה כ3 יריות לכיוון החיילים... הוא פגע באחי בכתף ובמותן... לאחר שהמחבל (והמטרה שהיתה בבור-מחבא מתחת לפינת אוכל) נוטרל, המפקד של אחי והחייל שנותר עמדו בפני דילמה רצינית... בפניהם ילד ערבי, גוסס אבל עדיין חיי, וחייל ישראלי גוסס, אבל עדיין חיי... הם התקרבו לאחי ואמרו לו שהם מתכוונים לחבוש אותו ושירגע, אבל הוא לא נתן להם, הוא אמר שהוא יהיה בסדר ושיטפלו בילד... (המפקד של אחי אמר לי שהוא חזר ואמר שהוא בסדר, ["אני בסדר.... אני בסדר...אני בסדר"]) לאחר וויכוח קצר הם החליטו להקשיב לאחי והחלו לכבוש את הילד הערבי, אך הילד מת מפצעיו, והם נותרו עם ערכת עזרה ראשונה חסרת כל שימוש מאחר והיא מזוהמת לגמרי וחייל פצוע... המפקד של אח שלי אמר לי, שאח שלי מת ברגע שהם יצאו מהבית...

ציטוט ההודעה