טוב אנשים, בעצם אני לא חושב שמישו לא מומחה יוכל לענות לי אבל אני אנסה את מזלי. אז ככה:
אני בן 15.5, יחסית גבוה מהממוצע ומפותח פחות או יותר כמו שאני אמור להיות מפותח. הבעיה הגדולה: מעולם לא עשיתי ביד. וזה לא מדויק, כי ניסיתי, לפעמים במקלחת עם סבון, לפעמים מול פורנו, סיפורי זימה, אבל נאדה, זה פשוט לא עושה לי כלום, אפילו לא מעמיד לי! ולעומת זאת, הייתי פוחד הרבה יותר אילולא היה לי מדי פעם חלום רטוב, שממנו אני מתעורר עם שפיך בבוקסר, לפעמים יותר לפעמים פחות.
ועוד משו שנראה לי קשור ולא סטנדרטי: סרטי פורנו, פשוט לא עושים לי כלום, אפילו לא מעמידים לי, לעומת זאת, סיפורי זימה שכתובים טוב, יכולים ממש להעמיד לי, אבל גם הם לא מקרבים אותי לגמירה, אפילו כשני מנסה לעזור להם עם אוננות. אם אני רואה סרטי קלנוע רגילים, הזין יכול לעמוד לי רק כשהעניינים "מתחממים", סתומרת כאילו כשמתחילים להתנשק ולהתפשט אז הציפייה מעמידה לי. מוזר ממש לא?
בסך הכל, בתשוקה שלי אי אפשר להטיל ספק, למה אני מת לנשק לחבק ולאבד ת'בתולים (פעם אחרונה שהתמזמזתי היה לפני איזה חצי שנה...). אפרופו המזמוז שהיה לי, היא הייתה בלי חולצה וחזייה, ואני הייתי לבוש לגמרי, וכן הייתי חרמן לגמרי ועמד לי, אבל מתישו היא הכניסה לי יד פנימה לתחתונים, וגם זה לא עשה לי שום דבר מיוחד! אז נכון שזה היה מסורבל ובתוך המכנסיים וזה, אבל בכל זאת זה מדאיג.
מה שאני מסיק מזה, זה שאני פשוט לא מצליח מספיק לדמיין ולהתחרמן מסקס שאני לא שותף בו, ובגלל זה כשאני חולם ואני בגוף ראשון אז אני כן גומר. אבל בכל זאת אי אפשר שלא לחשוש שאני לא אצליח לגמור בסקס על אמת. ואפילו אם כן, ברור לגמרי שזה אסון שאני בן 15 ועוד לא אוננתי, ואולי אני גם לא אוכל לאונן לעולם.
ובנימה פסימית זו, אציין שוב שקשה לי להאמין שמישו כאן בפורום באמת יוכל לעזור לי... אבל שווה ניסיון.

ציטוט ההודעה