כן, קראתם נכון את הכותרת - באשכול הזה נדבר על ג'סטין ביבר.
הילד הקנדי בן ה16 או ה17 אני לא עוקב , שהצליח בגדול בפריצה הענקית שלו לפני כמה שנים דרך יוטיוב .
בקצרה אני אספר -
ילד במשפחה די ממוצעת, אפילו פחות מהממוצע, אמא חד הורית, לא הכי עשירה שיש, מנגן ברחוב לפעמים בשביל כסף.
מתחיל להעלות עם אמא שלו סרטונים שלו מנגן ושר בשביל המשפחה הקרובה, לשלוח להם.
מפיק גדול [ויהודי] רואה את זה, אומר לעצמו "איתו אני ארוויח מיליונים" ויוצא לדרך לחפש את אמא שלו.
מוצא את אמא שלו, יוצרים קשר ובום קם המותג שנקרא "ג'סטין ביבר".
מיליוני מעריצות ומאות, טוב נו - אלפי מעריצים גברים (ילדים מתחת לגיל 16), שלא יכולים יום אחד בלי לשמוע או לראות את הילד הזה ואת אחד השירים שלו.
-----------------------
אז מה אתם אומרים על הכל?
יצליח בגדול עוד כמה שנים או ששעון התהילה מתקתק, ועוד 3 שנים נראה אותו בקריירה אחרת?
------------------------
הדעה שלי:
שמעו הילד הצליח, אני ממש לא אוהב או מתחבר לשירים שלו, לא למילים, לא שירה, ולא לרעיון, פשוט לא מתחבר לא הסגנון שלי,
אבל בכל זאת הצליח ככה ב"מזל" דרך היוטיוב, היום תעלה סרטון עם גיטרה ומחר אתה מופיע באוסטרליה ויום אחרי זה בקליפורניה וחודש אחרי זה במיאמי, זאת הצלחה מסחררת.
אבל בכל זאת אני חושב שעוד 3 שנים, כשהוא כבר יהיה בוגר, והרבה אומרים שהוא ייצא מהארון, וכמו שאמרתי אני לא שונא אותו או משהו, אבל אני בדמיון שלי לא רואה אותו מתחתן. יכול להיות באמת שהוא יתחתן ויכול להיות שהוא יעלה על הציפיות של השונאים שלו ויהיה הומו, אבל העתיד רחוק ורק המוות בטוח.
בכל מקרה, הוא יהיה בוגר, כבר לא אותו ילד שבנות 12 שרופות עליו, ויש 2 אפשרויות:
הגישה שלו תתבגר, הוא יתבגר בעצמו, ו"גסטין ביבר" כבר לא יהיה אותו אחד שהיה לפני 3 שנים, ובעצם כל ההצלחה שלו סובבת סביב הקול הגבוה והמראה הקטן. ואז בעצם או שהוא ימשיך בקריירה של שירים יותר בוגרים, או שפשוט כבר יוותרו עליו.
אני חושב שאין מצב שהוא יחזור לנגן ברחוב, אבל לא נראה לי שהוא ימשיך במוזיקה עוד הרבה זמן.
אני נותן לו עד גיל 25, ואז ככל הנראה הוא יעסוק במשהו אחר, כי לא מתחבר שילד בן 17 יהיה אותו דבר כשהוא יהיה בן 25, ושבנות 14 יצעקו לו והוא ילטף להן את הראש וינשק אותן בלחי.
--------
אז מה אתם אומרים?
אתם רואים עתיד עם ביבר או בלעדיו?
דיון מהנה, ואני כבר אומר, מי ששונא אותו שיגיב בסטייל - בלי קללות מיותרות.

ציטוט ההודעה