נכתב במקור על ידי NikolayYana בראשית קבלת 4 נקודות... תתנהגו יפה אני יחלק עוד נקודות .!
נכתב במקור על ידי elihell הראשון שאומר לי מה המילה הראשונה בתנ"ך מקבל ממני 4 נקודות תדחוף את 4 הנק' שלך לתחת של WOOWOO
נכתב במקור על ידי LiamStyle תדחוף את 4 הנק' שלך לתחת של WOOWOO חחחחחחחח שמעת את המתיחה?
נכתב במקור על ידי .GiL. יבשים.. ביי אתה מעוד רטוב
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי LiamStyle תדחוף את 4 הנק' שלך לתחת של WOOWOO הלו?! אשכולילה צחוקים בלאגנים אבל תירגע.!
נכתב במקור על ידי NikolayYana אתה מעוד רטוב ואתה מאוד לא מצחיק וגיל עד שהזמנת אותי אתה הולך.
נכתב במקור על ידי elihell קבלת 4 נקודות... תתנהגו יפה אני יחלק עוד נקודות .! מתאים לי שינוי ניק יאללה אנשים יבש תהנו
חחחחחחחחחחח ליפני 5 דקות הייתה תעונת דרכים מחוץ לבית חחחחחחחחחחחחח >< כמה שיכורים התפכו.! שילמדו לא לשתות ולנהוג אם הם לא יודעים.
נכתב במקור על ידי elihell חוקי ביותר הקדמת את יעל בכמה רגעים. חחח תהנו אבל עד גבול הטעם הטוב...ניראה לכם!?!?!? בבקשה רק לא לריב אה?חח באשכולילה עושים מה שרוצים. כשיש אשכולילה מנעלים לא קיימים!
נכתב במקור על ידי NikolayYana אתה מעוד רטוב ** מאוד ..
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Shinx באשכולילה עושים מה שרוצים. כשיש אשכולילה מנעלים לא קיימים! מנהלים אתה מתכוון. ולריב זה לא בא בחשבון לא משנה איפה בפורום... NikolaYana לא עד כדאי כך הרבה נקודות חחח
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW חחחחחחחח שמעת את המתיחה? ישן אבל מצחיק. וווואו אתה יוכל לעשות לי טובה
נכתב במקור על ידי .GiL. עזוב.. יש את אתגר "הכה את אביהו" במייפל סטורי שרתים פרטיים. המטרה להרביץ לאביהו עד שהוא יתחיל להתעורר ולהפעיל אתגר נורמלי. (!!!) אני כבר לוקח תפרס 100% כבר יריתי בו עם מאג,זרקתי עליו בקבוקים,זרקתי עליו חתולים,זרקתי עליו בקבוק תבערה... אוףףף בסוף הוא האקר
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC LokomotivKid http://9gag.com/icecreamman?success=1 קישוריית המדריכים של Mslipknot
נכתב במקור על ידי elihell מנהלים אתה מתכוון. ולריב זה לא בא בחשבון לא משנה איפה בפורום... NikolaYana לא עד כדאי כך הרבה נקודות חחח אני יודע לאט לאט סקובי,זה הזיות של הלילה...
חחח מה קורה? חדשה פה
חוקי הפורום