קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מדריך+admin finder שאני בניתי!~~יש הרבה סיכויים שהוא מוצא לכם את הדף~~
    על ידי Brasonic בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 24-08-2010, 18:45
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 07-01-2010, 16:12
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-01-2010, 13:37
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 20-12-2007, 23:16
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-10-2007, 16:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

או שהוא לא משקיע או שאני פרנואידית .

ברירת מחדל או שהוא לא משקיע או שאני פרנואידית .

היי אני בת 15 ויש לי חבר עוד מעט שנה .. והקטע הוא שאני מרגישה שהוא לא משקיע כמו פעם
    אני לא יודעת אם זה באמת ככה או שזה בראש שלי
    אבל מכירים את זה שנגיד הוא אומר "אני אוהב אותך " וכבר לא מתרגשים כמו פעם ? כי יודעים ?
    זה בסדר שאני לא מתרגשת מזה כמו פעם ?
    לחברה שלי יש חבר שבוע ומשהו ואני רואה את כל ההודעות שלו בפייסבוק וכמה הוא אוהב אותה ואפשר להגיד שאני קצת מקנאה
    וזה כלכך היה ההפך כל הזמן הזה , כי אני וחבר שלי לגמרי מאוהבים וכולם תמיד היו ועדיין מקנאים בנו .
    מה שמוזר זה כשאני נפגשת איתו עם עוד אנשים הוא דווקא יותר רומנטי ואוהב ומחזר אחריי , וכשאנחנו נפגשים לבד הוא מנסה תמיד לצחוק איתי ולקרוא לי "מטומטמתת קטנה שלי " וכל מני דברים כאלה
    אני גם מרגישה שהוא לא להוט להפגש איתי כמו שאני להוטה להפגש איתו
    אני עדיין קופצת מכל אס אמ אס שהוא שולח לי , ועדיין מתגעגעת אליו בכל שניה ושניה .. ואני חושבת שאצלו זה פחות
    שוב , אולי אני פרנואידית ותגידו לי שזה לגיטימי או שהכל בראש שלי . אני באמת לא יודעת ..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אין מה לעשות.. עם הזמן מתרגלים. בהתחלה תמיד יש את הקטע של ההתלהבות ועם הזמן זה דועך.
    לפי דעתי בשביל "להלהיב" את העניינים את יכולה להיפגש איתו פחות, תהיי קצת יותר 'עסוקה' ואז כשתיפגשו זה יהיה הרבה יותר מלהיב כי לא ראיתם אחד את השני הרבה זמן (יחסית לפעמים שאתם כבר נפגשים.. יעני אם אתם נפגשים כל יום הפסקה של שבוע זה נראה לי מספיק XD).
    כמו כן, את תמיד יכולה לציין בתור דרך אגב שמישהו התחיל איתך וכאלה סתם בשביל לגרום לו לקנא
    אם אם נגיד הוא מספר לך כאלה אז תשחקי אותה מקנאה כדי להלהיב אותו קצת
    כמו כן.. אולי תנסו דברים חדשים ביחד כמו לנסוע למקום אתגרי או כל מיני דברים כאלה
    מקווה שעזרתי

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    אין מה לעשות.. עם הזמן מתרגלים. בהתחלה תמיד יש את הקטע של ההתלהבות ועם הזמן זה דועך.
    לפי דעתי בשביל "להלהיב" את העניינים את יכולה להיפגש איתו פחות, תהיי קצת יותר 'עסוקה' ואז כשתיפגשו זה יהיה הרבה יותר מלהיב כי לא ראיתם אחד את השני הרבה זמן (יחסית לפעמים שאתם כבר נפגשים.. יעני אם אתם נפגשים כל יום הפסקה של שבוע זה נראה לי מספיק XD).
    כמו כן, את תמיד יכולה לציין בתור דרך אגב שמישהו התחיל איתך וכאלה סתם בשביל לגרום לו לקנא
    אם אם נגיד הוא מספר לך כאלה אז תשחקי אותה מקנאה כדי להלהיב אותו קצת
    כמו כן.. אולי תנסו דברים חדשים ביחד כמו לנסוע למקום אתגרי או כל מיני דברים כאלה
    מקווה שעזרתי
    יחסית אני לא נפגשת איתו הרבה .. אני נפגשת איתו משהו כמו פעם בשבוע
    לפעמים יוצא שאני לא רואה אותו אפילו שבוע וחצי
    ולפעמים זה יוצא שאני רואה אותו 3 פעמים בשבוע כמו השבוע הזה .. אבל זה ממש חד פעמי ו3 פעמים זה המקסימום שתמיד היה לנו
    אני לא בטוחה שהוא יאהב את הקטע של לגרום לו לקנא אבל נראה כבר
    ואני זוכרת שמלפני שבועיים בערך זה היה נראה שקינאתי באיזה ידידה שלו והוא אמר לי "את כזאאת חמודה שאת מקנאה " והכחשתי את זה יותר מדי וזאת הייתה הטעות שלי לדעתי XD
    עזרת , תודה רבה לך ! (:

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    לפי דעתי בשביל "להלהיב" את העניינים את יכולה להיפגש איתו פחות,
    אני לא חושב שזה הפיתרון הטוב ביותר, למרות שהוא נשמע הגיוני למדי... הוא יותר כמו סיכון, הימור של ממש, כי אם הוא יראה שאת לא רוצה לצאת איתו כ"כ הרבה יכול להיות שהוא יפרש את זה כחוסר רצון שנובע ממך, וזה יכול לגרום לו להפרד ממך, או שהוא יבין שאת האחת ושאת לא בנאדם שמובן מאיליו, אלה שאת שווה משהו, ושצריך להרוויח אותך ביושר!
    אם את חברה שלו ואת אוהבת אותו באמת, והוא אוהב אותך באמת, אין סיבה שתפחדי לדבר איתו על זה, אבל אחרי יום מוצלח שעבר עליכם. אם זה יהיה אחרי יום פחות מוצלח, יכול להיות שהוא יחשוב שאת תוקפת אותו... חכי עם זה ותמצאי את הרגע הנכון... כשאת אומרת לו את זה תחבקי אותו, שיבין שאת לא באה בקטע שלהוכיח אותו ולגרום לו להרגיש רע, אלה בקטע של לעלות עוד שלב איתו במערכת יחסים שלכם...

אני עדיין חדש כאן, ואתם לא בדיוק מכירים אותי, אבל אני הייתי אומר שיש לי נסיון די גדול בתחום הזה, יש לי חברה כבר שנתיים (מגיל 14) ובגיל הזה זה מאוד נדיר (נכון?), עברתי איתה את כל הסוגים של הריבים, וההפך את כל הסוגים של החיבורים הנפשיים... אני מאחל לך בהצלחה! אל תדאגי, יהיה טוב!
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 11-05-2011 בשעה 17:29.
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

כמו שאמרו פה עם הזמן מתרגלים, שהייתם חודשיים ביחד והוא אמר לך שהוא אוהב אותך והתרגשת כי זה עוד היה חדש לך.
    זה בסדר שאת לא מתרגשת כמו פעם יש הרבה שלא מתרגשים כי כבר רגילים לשמוע את זה מאותו הבן אדם.
    אין לך מה לקנאות בחברה שלך היא איתו רק שבוע וחצי את איתו עוד מעט שנה עברתם דברים שהם עוד לא התחילו לעבור.
    נו אז מה אם הוא צוחק איתך את צריכה לאהוב את זה, אל תחשבי שהוא לא להוט להיפגש איתך אולי את רואה את זה ככה מהצד שלך כי את רוצה יותר צומת לב ממנו, הוא בסדר גמור איתך אין לך מה לחשוש.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אדיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גם לי זה היה בהתחלה היה האהבה ועד עכשיו אנחנו חברים בערך חצי שנה.
    אל תידאגי תתרגלי לזה אנחנו הגברים לפעמים חראות!

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

עם הזמן זה יורד יותר ויותר-כמו נגיד זוג נשוי בערך כבר 10-15 שנה יכול להיות אפילו פחות האהבה יורדת וזה מה שמוביל לגירושים ובמקרה שלך לפרידות.
    KOBE BRYENT THE BLACK MAMBA

N . B . A .

ציטוט נכתב במקור על ידי venar צפיה בהודעה
    עם הזמן זה יורד יותר ויותר-כמו נגיד זוג נשוי בערך כבר 10-15 שנה יכול להיות אפילו פחות האהבה יורדת וזה מה שמוביל לגירושים ובמקרה שלך לפרידות.
    מה קשור ?!
    לא אמרתי שהאהבה ירדה , אמרתי שאני כבר יודעת את זה אז אני לא מתרגשת כמו פעם
    אנחנו אוהבים באותה המידה ואין מצב שנפרד .

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    כמו שאמרו פה עם הזמן מתרגלים, שהייתם חודשיים ביחד והוא אמר לך שהוא אוהב אותך והתרגשת כי זה עוד היה חדש לך.
    זה בסדר שאת לא מתרגשת כמו פעם יש הרבה שלא מתרגשים כי כבר רגילים לשמוע את זה מאותו הבן אדם.
    אין לך מה לקנאות בחברה שלך היא איתו רק שבוע וחצי את איתו עוד מעט שנה עברתם דברים שהם עוד לא התחילו לעבור.
    נו אז מה אם הוא צוחק איתך את צריכה לאהוב את זה, אל תחשבי שהוא לא להוט להיפגש איתך אולי את רואה את זה ככה מהצד שלך כי את רוצה יותר צומת לב ממנו, הוא בסדר גמור איתך אין לך מה לחשוש.
    ספיר אני יודעת שיש לך ניסיון בדברים האלה . תעשי לי טובה זה לגיטימי ? זה לא אומר שהוא אוהב אותי פחות ?

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ספיר אני יודעת שיש לך ניסיון בדברים האלה . תעשי לי טובה זה לגיטימי ? זה לא אומר שהוא אוהב אותי פחות ?
    בגלל שיש לי נסיון ואני גם כרגע נמצאת במערכת יחיסים עם חבר שלי (אנחנו גם כמעט שנה) זה ניראה לי הכי לגיטימי שיש.
    את יודעת מה אני עושה? מנסה לקחת באופטימיות את הדברים, היום הדברים לא כ"כ טובים מחר הם יהיו מעולים..

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

תראי, את לא יכולה להשוות מערכת יחסים שנמשכת שנה למערכת יחסים שהתחילה לפני שבוע.
    גם אתם כשהייתם רק בההתחלה זה היה מלא בהתרגשות והרבה אהבה הורעפה אחד על השני...עכשיו כשאתם ביחד כבר שנה זה לא אומר שאתם אוהבים פחות אבל כמובן שזה לא יהיה כמו בהתחלה כי מבחינתכם עברתם את השלב הזה.
    את לא רואה זוגות נשואים כל היום מסמסים אחד לשני או יוצאים לארוחת ערב והם עדיין אוהבים אחד את השני.

את פרנואידית קצת אבל אין לך מה לדאוג, גם ככה את רואה אותו פעם בשבוע, אם בא לך להלהיב קצת את מערכת היחסים תעשי משהו שבד"כ אתם לא עושים,תשברי שיגרה, תפעילי קצת קסם.

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

ככה זה בכל קשר...מתישהו הלהבה נכבית

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    אני לא חושב שזה הפיתרון הטוב ביותר, למרות שהוא נשמע הגיוני למדי... הוא יותר כמו סיכון, הימור של ממש, כי אם הוא יראה שאת לא רוצה לצאת איתו כ"כ הרבה יכול להיות שהוא יפרש את זה כחוסר רצון שנובע ממך, וזה יכול לגרום לו להפרד ממך, או שהוא יבין שאת האחת ושאת לא בנאדם שמובן מאיליו, אלה שאת שווה משהו, ושצריך להרוויח אותך ביושר!
    אם את חברה שלו ואת אוהבת אותו באמת, והוא אוהב אותך באמת, אין סיבה שתפחדי לדבר איתו על זה, אבל אחרי יום מוצלח שעבר עליכם. אם זה יהיה אחרי יום פחות מוצלח, יכול להיות שהוא יחשוב שאת תוקפת אותו... חכי עם זה ותמצאי את הרגע הנכון... כשאת אומרת לו את זה תחבקי אותו, שיבין שאת לא באה בקטע שלהוכיח אותו ולגרום לו להרגיש רע, אלה בקטע של לעלות עוד שלב איתו במערכת יחסים שלכם...

אני עדיין חדש כאן, ואתם לא בדיוק מכירים אותי, אבל אני הייתי אומר שיש לי נסיון די גדול בתחום הזה, יש לי חברה כבר שנתיים (מגיל 14) ובגיל הזה זה מאוד נדיר (נכון?), עברתי איתה את כל הסוגים של הריבים, וההפך את כל הסוגים של החיבורים הנפשיים... אני מאחל לך בהצלחה! אל תדאגי, יהיה טוב!
    אני לא אומרת שצריך לנתק ת'קשר, כן?
    זה לא אומר שצריך להתחיל להיות קרה כמו קרח ולענות בצורה מגעילה. אפשר לשלוח אסמסים חמודים ודברים כאלה ולשמור על החמימות בקשר פשוט להיפגש פחות..
    בכל אופן, העצות שלך ממש מעולות! חח רואים שיש לך ניסיון בדברים האלה המשך כך~

ציטוט נכתב במקור על ידי Frenzy צפיה בהודעה
    ככה זה בכל קשר...מתישהו הלהבה נכבית
    איזה לא מעודד זה היה עכשיו XDDDDD

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

תקשיבו אני לא יכולה יותר
    אני רוצה את הפרפרים בבטן שהיו פעם , את הנשיקות שהוא היה מנשק שעכשיו את הלשון שלו אני בקושי מרגישה , אני רוצה שהוא יתרגש כשהוא יראה אותי , ואני יודעת שזה יכול להיות ככה גם אחרי שנה
    אין לי כוח יותר

משתמש מתקדם האוואטר של Crunch
    שם פרטי
    בר ♂
    לייקים
    20
    נקודות
    611
    משפט מחץ
    אין מפסידים, יש רק מנצחים ואת אלו שהם לא המנצחים.

אם את מרגישה שבאמת משהו כאן לא הגיוני, שבי איתו על זה ונסי לחשוב מה קרה... אם הוא מתחיל להתעצבן או להילחץ עזבי את זה... רדי ממנו, כנראה שהוא לא זה שיגשים לך את החלומות. "האחד" הוא זה שתמיד יהיה איתך ויקשיב לך... בקיצור, תנסי להבין מה קורה, ותנסי לתת לו תחושה שלמרות שאתם לא כמו פעם, עדייך לך יש את אותו הרגש, ובררי אם לו יש... הכי טוב בקשר זה לתקשר.. מכאן בא השם: "תקשורת" ו-"קשר"

לחצו על המעטפה על מנת
    לחפור לי | לדבר איתי | עצות בכללי

ציטוט נכתב במקור על ידי Crunch צפיה בהודעה
    נכון! גם אני חולה לשמש הזאת על התחת!
    ספוילר:
    Fingerboarder לשעבר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect