אני חצי שנה +- בתחום, בן 16 וחצי
אתמול הייתי באיזה מסיבה בטבע, אני חייב להגיד שהיה לי SP מעולה שם, 90% מהבנים הכירו אותי וכל שניה מישהו אחר אמר לי שלום, הרבה בנות שם ידידות שלי (בשביל חברות שלהן).
נכנסתי למסיבה, אומר שלום לאנשים מסתובב קצת רואה את הקהל, אומר היי לאנשים שאני לא מכיר סתם כדי להתחמם, רואה ידידה טובה שלי ומתחיל לרקוד איתה קצת, רוקדים איזה 5-10 דקות צמוד ובצורה שכל מי שהיה בסביבה הסתכל. תוך כדי שאנחנו רוקדים אני רואה מישהו שמגניבה מבטים, נקרא לה HBחום, היה לה שיער חום מטורף ולצורך דירוג 8-8.5, אני נותן נשיקה בלחי לידידה, ניגש לHBחום ואומר לה "אנחנו מכירים מאפשהו?" , היא אומרת" כן!!!, נפגשנו בעצמאות, איך אתה לא זוכר אותי?!?!", אני "כנארה שלא השארת רושם מספיק גדול, תוך כדי שאני שם לה יד הכתף" , היא איזה חרא בלה בלה, רוקדים קצת(אל תשאלו אותי איך לרקוד, פשוט שומרים על מגע וקשר עין חזק), אחרי 3 דקות בערך מקרב אותה ממש אליי, מבט משולש, נשיקה. הייתי איתה איזה 15 דקות, אמרתי לה הולך לראות מה עם חברים.
הולך נהנה קצת עם חברים וידידות, עוזר לוינג שלי קצת
אחרי זה אני מסתובב קצת, פתאום אני מרגיש שמישהו ניתקע עם הראש שלו בראש שלי, אני לא מבין מה קורה פתאום איזה 3 בנות באות וצוחקות, אחת מהן, HBבלונד נקרא לה ולצורך דירוג גם בסביבות ה8, אני רואה עם היד על הראש, אני מתחיל לצחוק איתן, חברה שלה התחילה להגיד לי שאני מאוד מוכר ואיך קוראים לי, לא זוכר מה אמרתי אבל זה לא משנה גם. אחרי זה אמרתי לחברה שלה שאני וHBבלונד צריכים לסגור עניינים בנוגע לתקיפה שלה. בקלות שלא ציפיתי לה נשאר לבד עם HBבלונד היא שואלת אך קוראים לי בלה בלה, אני אומר לה אני מקווה שאת בדרך כלל לא תוקפת בנים שאת רוצה להתחיל איתם, היא צוחקת, פתאום ידידה שלי באה מנשקת מחבקת אותי (הHBבלונד מתמלאת בקנאה), אני והHBבלונד מדברים קצת, מגיע לנקודה שאני רואה שיש משיכה חזקה מאוד, אומר לה בואי יושבים, אני כמעט בטוח שאמרתי משפט בסגנון : "את חייבת להפסיק לחשוב שאת יכולה לנשק אותי בפגישה ראשונה", היא צוחקת קצת, מסתכל עלייה ופשוט מנשק אותה סוף הסיפור.
כתבתי את זה כדי להראות שלסגור במסיבה זה לא קשה, כמובן שהSP עזר לי אבל צריך לדעת להשתמש בו. .
כמובן שסגרתי משניהם מספר ופייסבוק ואני עוד אראה אותם
סוף שבוע מהנה לכולכם![]()

).
, תוך כדי שאני שם לה יד הכתף" , היא איזה חרא בלה בלה, רוקדים קצת(אל תשאלו אותי איך לרקוד, פשוט שומרים על מגע וקשר עין חזק), אחרי 3 דקות בערך מקרב אותה ממש אליי, מבט משולש, נשיקה. הייתי איתה איזה 15 דקות, אמרתי לה הולך לראות מה עם חברים.
ציטוט ההודעה