קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו היה במסיבה במוצא?
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-05-2006, 23:10
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 16:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

סגירת 2kc עם 2 HB במסיבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל סגירת 2kc עם 2 HB במסיבה

אני חצי שנה +- בתחום, בן 16 וחצי
    אתמול הייתי באיזה מסיבה בטבע, אני חייב להגיד שהיה לי SP מעולה שם, 90% מהבנים הכירו אותי וכל שניה מישהו אחר אמר לי שלום, הרבה בנות שם ידידות שלי (בשביל חברות שלהן ).
    נכנסתי למסיבה, אומר שלום לאנשים מסתובב קצת רואה את הקהל, אומר היי לאנשים שאני לא מכיר סתם כדי להתחמם, רואה ידידה טובה שלי ומתחיל לרקוד איתה קצת, רוקדים איזה 5-10 דקות צמוד ובצורה שכל מי שהיה בסביבה הסתכל. תוך כדי שאנחנו רוקדים אני רואה מישהו שמגניבה מבטים, נקרא לה HBחום, היה לה שיער חום מטורף ולצורך דירוג 8-8.5, אני נותן נשיקה בלחי לידידה, ניגש לHBחום ואומר לה "אנחנו מכירים מאפשהו?" , היא אומרת" כן!!!, נפגשנו בעצמאות, איך אתה לא זוכר אותי?!?!", אני "כנארה שלא השארת רושם מספיק גדול , תוך כדי שאני שם לה יד הכתף" , היא איזה חרא בלה בלה, רוקדים קצת(אל תשאלו אותי איך לרקוד, פשוט שומרים על מגע וקשר עין חזק), אחרי 3 דקות בערך מקרב אותה ממש אליי, מבט משולש, נשיקה. הייתי איתה איזה 15 דקות, אמרתי לה הולך לראות מה עם חברים.
    הולך נהנה קצת עם חברים וידידות, עוזר לוינג שלי קצת
    אחרי זה אני מסתובב קצת, פתאום אני מרגיש שמישהו ניתקע עם הראש שלו בראש שלי, אני לא מבין מה קורה פתאום איזה 3 בנות באות וצוחקות, אחת מהן, HBבלונד נקרא לה ולצורך דירוג גם בסביבות ה8, אני רואה עם היד על הראש, אני מתחיל לצחוק איתן, חברה שלה התחילה להגיד לי שאני מאוד מוכר ואיך קוראים לי, לא זוכר מה אמרתי אבל זה לא משנה גם. אחרי זה אמרתי לחברה שלה שאני וHBבלונד צריכים לסגור עניינים בנוגע לתקיפה שלה. בקלות שלא ציפיתי לה נשאר לבד עם HBבלונד היא שואלת אך קוראים לי בלה בלה, אני אומר לה אני מקווה שאת בדרך כלל לא תוקפת בנים שאת רוצה להתחיל איתם, היא צוחקת, פתאום ידידה שלי באה מנשקת מחבקת אותי (הHBבלונד מתמלאת בקנאה), אני והHBבלונד מדברים קצת, מגיע לנקודה שאני רואה שיש משיכה חזקה מאוד, אומר לה בואי יושבים, אני כמעט בטוח שאמרתי משפט בסגנון : "את חייבת להפסיק לחשוב שאת יכולה לנשק אותי בפגישה ראשונה", היא צוחקת קצת, מסתכל עלייה ופשוט מנשק אותה סוף הסיפור.

כתבתי את זה כדי להראות שלסגור במסיבה זה לא קשה, כמובן שהSP עזר לי אבל צריך לדעת להשתמש בו. .
    כמובן שסגרתי משניהם מספר ופייסבוק ואני עוד אראה אותם
    סוף שבוע מהנה לכולכם

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Push your limits, Make it easy, Then challenge yourself.

יפה מאוד, כל הכבוד

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

חיייייייייייייה רעה שני בנות בערב אחייייי תגיד במצב כזה זה לא מפריע לבנות שהנשקת עם אחת ואז עם עוד אחת? כאילו אתה לא מחפש קשר רציני?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

למה יש בלעדיות או משהו?
    אני משאיר אופציות פתוחות, אם עם אחת לא ילך יהיה עוד הרבה
    לא רוצה קשר של שנים אבל משהו של חודש-חודשיים יכול להיות נחמד

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

וואו אחי קבל באמת פרגון !!!
    אני מתחיל בתחום הפיקאפ ומטרתי היא להגיע לרמה שאתה נמצא בה עכשיו, זה המטרה שלי לבינתיים, ואתה עושה את זה, מקנא בך

בבקשה, אם תוכל לדבר איתי בפרטי, אולי מסן, קצת טיפים ושטויות זה מאוד יעזור לי, תודה על כל מקרה, ובאמת כל הכבוד על המסיבה !

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פרגון ענק, מסיבות שמערבות מעגלים חברתיים שלך בלבד זה ה-דבר
    תמיד הידידות יביאו חברות כוסיות שלהן ומשם זו העבודה הכי קלה בעולם

כל הכבוד

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי shmexy צפיה בהודעה
    וואו אחי קבל באמת פרגון !!!
    אני מתחיל בתחום הפיקאפ ומטרתי היא להגיע לרמה שאתה נמצא בה עכשיו, זה המטרה שלי לבינתיים, ואתה עושה את זה, מקנא בך

בבקשה, אם תוכל לדבר איתי בפרטי, אולי מסן, קצת טיפים ושטויות זה מאוד יעזור לי, תודה על כל מקרה, ובאמת כל הכבוד על המסיבה !
    אם זה מעודד אותך לפני חצי שנה לא הייתי ככה, פשוט פותח הרבה סטים, מכיר אנשים חדשים
    והדבר כשהבנתי כמה הוא משמעותי וחזק הוא, באמת שעזר לי, והוא מי לא אלא הsocial proof

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If you don't practice - you don't deserve to dream

ריספקט אחינו

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

ציטוט נכתב במקור על ידי b_w צפיה בהודעה
    אני חצי שנה +- בתחום, בן 16 וחצי
    אתמול הייתי באיזה מסיבה בטבע, אני חייב להגיד שהיה לי SP מעולה שם, 90% מהבנים הכירו אותי וכל שניה מישהו אחר אמר לי שלום, הרבה בנות שם ידידות שלי (בשביל חברות שלהן ).
    נכנסתי למסיבה, אומר שלום לאנשים מסתובב קצת רואה את הקהל, אומר היי לאנשים שאני לא מכיר סתם כדי להתחמם, רואה ידידה טובה שלי ומתחיל לרקוד איתה קצת, רוקדים איזה 5-10 דקות צמוד ובצורה שכל מי שהיה בסביבה הסתכל. תוך כדי שאנחנו רוקדים אני רואה מישהו שמגניבה מבטים, נקרא לה HBחום, היה לה שיער חום מטורף ולצורך דירוג 8-8.5, אני נותן נשיקה בלחי לידידה, ניגש לHBחום ואומר לה "אנחנו מכירים מאפשהו?" , היא אומרת" כן!!!, נפגשנו בעצמאות, איך אתה לא זוכר אותי?!?!", אני "כנארה שלא השארת רושם מספיק גדול , תוך כדי שאני שם לה יד הכתף" , היא איזה חרא בלה בלה, רוקדים קצת(אל תשאלו אותי איך לרקוד, פשוט שומרים על מגע וקשר עין חזק), אחרי 3 דקות בערך מקרב אותה ממש אליי, מבט משולש, נשיקה. הייתי איתה איזה 15 דקות, אמרתי לה הולך לראות מה עם חברים.
    הולך נהנה קצת עם חברים וידידות, עוזר לוינג שלי קצת
    אחרי זה אני מסתובב קצת, פתאום אני מרגיש שמישהו ניתקע עם הראש שלו בראש שלי, אני לא מבין מה קורה פתאום איזה 3 בנות באות וצוחקות, אחת מהן, HBבלונד נקרא לה ולצורך דירוג גם בסביבות ה8, אני רואה עם היד על הראש, אני מתחיל לצחוק איתן, חברה שלה התחילה להגיד לי שאני מאוד מוכר ואיך קוראים לי, לא זוכר מה אמרתי אבל זה לא משנה גם. אחרי זה אמרתי לחברה שלה שאני וHBבלונד צריכים לסגור עניינים בנוגע לתקיפה שלה. בקלות שלא ציפיתי לה נשאר לבד עם HBבלונד היא שואלת אך קוראים לי בלה בלה, אני אומר לה אני מקווה שאת בדרך כלל לא תוקפת בנים שאת רוצה להתחיל איתם, היא צוחקת, פתאום ידידה שלי באה מנשקת מחבקת אותי (הHBבלונד מתמלאת בקנאה), אני והHBבלונד מדברים קצת, מגיע לנקודה שאני רואה שיש משיכה חזקה מאוד, אומר לה בואי יושבים, אני כמעט בטוח שאמרתי משפט בסגנון : "את חייבת להפסיק לחשוב שאת יכולה לנשק אותי בפגישה ראשונה", היא צוחקת קצת, מסתכל עלייה ופשוט מנשק אותה סוף הסיפור.

כתבתי את זה כדי להראות שלסגור במסיבה זה לא קשה, כמובן שהSP עזר לי אבל צריך לדעת להשתמש בו. .
    כמובן שסגרתי משניהם מספר ופייסבוק ואני עוד אראה אותם
    סוף שבוע מהנה לכולכם
    הדבר שהכי תרם לך זה :
    SP מטורף ..., כמה שאתה יותר מכיר את הסביבה והסביבה מכירה אותך רק תורם לך
    כל הכבוד, רק שים לב שלא ממש השתמשת בפיקאפ, זאת מסיבה
    תמיד יהיה מגע וקש רעין אין משהו מיוחד
    אבל בסהכ יפה תמשיך ככה

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    חיייייייייייייה רעה שני בנות בערב אחייייי תגיד במצב כזה זה לא מפריע לבנות שהנשקת עם אחת ואז עם עוד אחת? כאילו אתה לא מחפש קשר רציני?
    הוא בן 16 מה הוא צריך לחפש קשר רציני ?
    אם הוא היה באמת רוצה הוא היה יכול היה לסגור 3-4 סגירות אם לא יותר
    כל הבנות שהולכות למסיבות הולכות כדי שיתחילו איתן

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. TimTam צפיה בהודעה
    הדבר שהכי תרם לך זה :
    SP מטורף ..., כמה שאתה יותר מכיר את הסביבה והסביבה מכירה אותך רק תורם לך
    כל הכבוד, רק שים לב שלא ממש השתמשת בפיקאפ, זאת מסיבה
    תמיד יהיה מגע וקש רעין אין משהו מיוחד
    אבל בסהכ יפה תמשיך ככה
    מה זה לא השתמשת פיקאפ, זה שלא פיתחתי שיחה של שעתיים וקידמתי עניינים מהר זה לא אומר שלא "השתמשתי בפיקאפ"

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

ציטוט נכתב במקור על ידי b_w צפיה בהודעה
    מה זה לא השתמשת פיקאפ, זה שלא פיתחתי שיחה של שעתיים וקידמתי עניינים מהר זה לא אומר שלא "השתמשתי בפיקאפ"
    אתה ראית שהוא פירט על פיקאפ בדיווח הזה ?
    עשה טובה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. TimTam צפיה בהודעה
    אתה ראית שהוא פירט על פיקאפ בדיווח הזה ?
    עשה טובה
    אני זה מי שכתב את הדיווח
    ומה אתה מגדיר ב"פיקאפ"?
    בגלל שלא פעלתי לפי השלבים והרוטינות של מיסטרי זה אומר שזה לא "פיקאפ"?
    במסיבות אתה לא צריך לבוא לבנות ולשאול אותן " מי אוכל יותר בנים או בנות?" כשאתה לובש כובע סניה וכמובן עם חצי גוף אליהן שלא יחשבו שאתה נשאר להרבה מאוד זמן
    נערך לאחרונה על ידי b_w; 16-05-2011 בשעה 00:01.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,106 | הודעות: 8,151,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect