נכתב במקור על ידי ExcluSive WTF אחי מאיפה הבאת את זה? בכלל לא מדוייק. תאשים את ויקיפדיה לא אותי XD. המטאפורה, היא ביטוי לשוני, אשר בו תכונות של דבר מתחום אחד מושאלות ומועברות לדבר מתחום אחר.?
נכתב במקור על ידי יהונתן. תאשים את ויקיפדיה לא אותי XD. המטאפורה, היא ביטוי לשוני, אשר בו תכונות של דבר מתחום אחד מושאלות ומועברות לדבר מתחום אחר.? אוו זה דבר אחר כבר, ויקיפדיה האלה.. XD שאלה 5: 6-6X6= ?
נערך לאחרונה על ידי ExcluSive; 14-05-2011 בשעה 22:37.
".It always seems Impossible until it's done"
נכתב במקור על ידי ExcluSive אוו זה דבר אחר כבר, ויקיפדיה האלה.. XD שאלה 5: 6-6X6= ? -30 XD? היה אתזה בפייסבוק
נכתב במקור על ידי יהונתן. -30 XD? היה אתזה בפייסבוק חחחחחחחחחחחח אז סקרים מתפשטים בכל הפייס אני מבין XD נכון שאלה 6: מה השם השני של המונה ליזה?
נכתב במקור על ידי ExcluSive חחחחחחחחחחחח אז סקרים מתפשטים בכל הפייס אני מבין XD נכון שאלה 6: מה השם השני של המונה ליזה? עליזה/לה ג'וקונדה
נכתב במקור על ידי יהונתן. עליזה/לה ג'וקונדה התשובה השנייה נכונה, פעם הבאה תביא רק תשובה אחת. האתגר ימשיך מחר
שאלה 7: מי המציא את החשמל?
טומס אדיסון
נכתב במקור על ידי Michael9981 טומס אדיסון נכון שאלה 8: מהם 4 היסודות ההכרחיים להקים מדינה?
נכתב במקור על ידי ExcluSive נכון שאלה 8: מהם 4 היסודות ההכרחיים להקים מדינה? 1) שטח 2) אוכלוסייה 3) שלטון ומשטר 4) עצמאות\ריבונות
נכתב במקור על ידי Michael9981 1) שטח 2) אוכלוסייה 3) שלטון ומשטר 4) עצמאות\ריבונות תותח אחי שאלה 9: בשביל להוכיח שמלבן הוא מעויין, איזה תנאים צריכים להיות?
נערך לאחרונה על ידי ExcluSive; 15-05-2011 בשעה 18:29.
4 צלעות. 4 זוויות. 4 קודקודים. זוויות מקבילות.
נכתב במקור על ידי יהונתן. 4 צלעות. 4 זוויות. 4 קודקודים. זוויות מקבילות. לא נכון, ואל תרשום רק " 4 זוויות" תרשום "4 זווית שוות וזה"
4 צלעות. 4 זוויות שוות זו לזו. 4 קודקודים. זוויות מקבילות.
נכתב במקור על ידי יהונתן. 4 צלעות. 4 זוויות שוות זו לזו. 4 קודקודים. זוויות מקבילות. WTF כאילו תיקנת רק משהו אחד והשארת ת'שאר? ומה זה לעאזאזל 4 קודקודים? לכל מרובע יש 4 קודקודים
חוקי הפורום