קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סיפור מדהים!!
    על ידי saidclean בפורום דיבורים
    תגובות: 51
    הודעה אחרונה: 04-02-2009, 20:09
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-07-2008, 05:53
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-07-2008, 11:29
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 22:06
  5. סיפור מדהים ומרגש !
    על ידי OrP בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-10-2006, 17:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

סיפור מדהים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל סיפור מדהים

מהדברים המאפיינים את הכתיבה לרבי באמצעות ה"אגרות קודש" זו היכולת לכתוב לבקש ברכה, עצה והדרכה בכל תחומי החיים ונענים.
    כך חשה גם מרת ו.פ. מגוש עציון כאשר תקופה ארוכה לא הצליחו היא ובעלה למכור את דירתם, כדי לממן את בניית ביתם החדש ביישוב.
    במהלך 3 השנים האחרונות מספרת ו.פ., עשינו פעולות שונות כדי למצוא קונה, פנינו למתווכים שונים, אך ללא כל הצלחה.
    במהלך תקופה זו, כתבתי כמה פעמים לרבי באמצעות אגרות קודש בנושאים שונים כאשר אני מזכירה את נושא הדירה.
    תשובה ישירה למכירת הדירה לא קבלתי. בנושא שחזר על עצמו הוא – בדיקת המזוזות.
    שלחתי את המזוזות לבדיקה, אך התוצאות היו כשרות לחלוטין. ושוב נותרתי עם השאלה. מה עושים כדי למכור את הדירה?
    על רקע של חולשה וכאבי ראש פניתי ל"מרכז אגרות קודש" לחגית , ובקשתי שתכתוב עבורי בקשת ברכה בנושא הבריאותי ,את נושא הדירה לא הזכרתי כלל. חגית שאלה אותי אם המזוזות נבדקו ועניתי לה בחיוב שכן וכן שהם כשרות למהדרין. חגית הרהרה לרגע ושאלה "יש לכם , למשל, מחסן? עניתי שכן והאם יש שם מזוזה?? התשובה "לא" אחרה לבוא ומה בדבר מזוזה בממ"ד? חגית העירה את תשומת ליבי לגבי המיקום של המזוזה.
    כמובן שמיד לאחר השיחה סדרתי מזוזה כשרה במחסן וכן סדרתי את מיקום המזוזה בממ"ד.

בערב דברתי עם חגית ע"מ לשמוע את התשובה באגרות קודש תשמעי ורד, הסתכלתי בתשובה באגרות הקודש ואני חייבת להודות, שאני לא רואה כלל כאן התייחסות לנושא הבריאותי. יש כאן ברכה נפלאה למעבר דירה ולרכישת בית..
    השמעתי צעקת התפעלות, " חגית את לא מבינה, אני מחכה לתשובה הזאת בנוגע לדירה, כבר 3 שנים..."

התשובה היתה בכרך י' עמ' רכ"א:
    "...נעם לי לקבל הידיעה... אשר ימים אלו נותן הוא דמי קדימה לקנין בית. ויהי רצון מהשי"ת אשר בשעה טובה ומוצלחת יעתיקו דירתם לשם ויהיה משנה מזל לתוספת ברכה והצלחה בהמצטרך לו ולבני ביתו הן בגשמיות והן ברוחניות...".

עוד באותו הערב קבלנו טלפון מזוג צעיר , שרוצה לראות את הדירה. למחרת, הם הגיעו, והדירה מאוד מצאה חן בעיניהם. ביום שלמחרת בעלי, יעקב, ערך אתם "זכרון דברים" וב"ה הדירה נמכרה.
    נערך לאחרונה על ידי hubchyui; 15-05-2011 בשעה 22:48.

2. קישורים ממומנים

הקב"ה אני אוהב אותך!!! האוואטר של srvi12
    שם פרטי
    יעקב
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שפוחד מאחד - לא פוחד מאף אחד!!!

בס"ד
    אשרייך!!
    תודה רבה
    נערך לאחרונה על ידי srvi12; 16-05-2011 בשעה 16:06.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect