לא יודע כיצד להגיד להורים / להתלונן עליו...
עזרה ?
|
|
בטח שלהגיד,כמה שיותר מהר אם אתה לא רוצה שייגמר באסון.
אתה לא חייב לפרט הכל,תגיד שלדעתך יש פדופיל שכל הזמן סביבך.
אבל נעזוב את הפדופיל לרגע בשביל לבדוק כמה דברים.
בן כמה הוא?איך מתבטאים המעשים שלו?הם מכוונים כלפיך?
זה לא משנה לפני כמה זמן זה היה - זה היה. לך להורים, דבר על זה... אתה זוכר איך הוא נראה? על מה בדיוק הוא דיבר? לך למשטרה ותגיש תלונה...
כמו כל בן משפחה כזה או אחר (הוא אמר שנה וחצי, לא חצי שנה...) זה לא משנה אם זה אח או אחות, דוד או דודה - כל עוד אתה סומך עליהם מספיק והם לא חברים לכיתה (רוב הסיכויים שהם ירדו עליך) תדבר איתם על זה. תשב, תחשוב, קח אוויר, מה קרה בעצם בכל הסיפור הזה? אם אתה מרגיש נבוך, פנה למשטרה! זו הדרך הכי טובה להעיף ממך את הכל הנבוכה! ואם יתפסו את הפדופיל הזה, תרגיש עצוב? לא! הוא עשה מעשה רע ומגיע לו! תחשוב רק, אל תלך סתם ותגיד את זה. לך עם אמא או אבא כדי שיראו שאתה רציני, ותפרט... זאת לא בושה בכלל! נכון שזה יכול להיות מעיק, אבל אם חייבים אז חייבים!
אז אתה בוחר לתת לפדופיל ללכת ככה ברחוב? ומה אם לקורבן הבא שלו הוא יעשה דברים יותר גרועים? אתה חייב לעזור לאנשים אחי, אל תיתן לפושע הזה ללכת בחוץ, לך לאמאבא ישר, בלי בושה, אם זה היה לפני שנה וחצי אז אני מניח שאתה בסוף כיתה ח', ילד גדול מספיק בשביל להבין שזה לא נכון, ולהבין שאתה חייב לספר את זה להורים שלך, אתה יודע מה יקרה לך אם תסחוב כזה מטען איתך? מה תחשוב על עצמך עוד 5 שנים כשתסתכל אחורה? אני יגיד לך בדיוק, אתה תרגיש אדיוט שלא סיפרת את זה להורים שלך, כי אתה תסחוב את זה איתך כל החיים... כשאני אומר לך תספר להורים שלך לפני שזה מאוחר מידי, אני לא מתכוון לעובדה שאולי לא תצליחו לתפוס את הפדופיל וחבל (למרות שאני מאמין שתעשו הכל כדי לתפוס אותו) אלה לפני שזה כבר שובר לך את הנשמה בצורה בילתי הפיכה, לפני שתהפוך לקורבן אמיתי... תספר להורים שלך, תטפל בזה, אתה תרגיש יותר טוב, למה לסחוב כזה מטען?!
למשטרה אחי!!!
KOBE BRYENT THE BLACK MAMBA
N . B . A .
אני יודע מי הפדופיל, ואני יודע שתפסו אותו כבר בעניינים אחרים.
הוא פדופיל יחסית מוכר שנכנס ויוצא מהכלא..
ולכן לא נראה לי שזה יעזור אם אתלונן.