אז ככה.. זה רעיון שבא לי ביום שישי שעבר כי נשארתי בבית והיה משעמם וגם רציתי קומה שנייה כזאת לאוגרים שלי.
לקחתי אגוז קוקוס חצוי (ייבשתי אותו מהנוזלים, הורדתי את כל השערות האלה שיש על הקליפה וזה).
קדחתי באגוז הקוקוס החצוי שני חורים באותו קו גובה (קרוב למקום החצייה) ובזווית ביניהם של בערך 90 מעלות כלומר אם מחלקים את אגוז הקוקוס לרבעים אז הקדיחות נמצאים בשני רבעים שונים כדי שנוכל לשים את האזיקונים דרך הכלוב כדי שזה יחזיק מעמד.
הצמדתי אותו לפינה של הכלוב בערך בגובה של קומה שנייה ועם אזיקונים הצמדתי אותו לכלוב וזהו D: יש לכם מקום שאליו האוגרים יכולים לעלות ואם תשימו שם נייר טואלט אולי אפילו לישון
תמונות למי שלא הבין:
עכשיו לבית:
לוקחים אגוז קוקוס חצוי (שוב מייבשים מנוזלים ומורידים את השערות האלה)
מנסרים אותו (יש מסורים קטנים כאלה אפשר לנסות עם סכין או סכין יפנית וכו') ככה שיהיה עגול ככל האפשר כמו הבתים שקונים וכמובן שיהיה בגודל המתאים לאוגר שמים אותו הפוך בתוך הכלוב והופ! יש לכם בית קוקוס אקזוטי לאוגר (את זה עוד לא עשיתי אני מחכה לעזרה ואז אני אעשה את זה. כשיהיו תמונות מבטיח לפרסם).
עכשיו ל"מדרגות":
הכי פשוט וקל לפי דעתי.... לוקחים אגוז קוקוס שלם(!) ניתן לקחת אותו אחרי שחציתם אותו ניקיתם אותו מנוזלים ואז הדבקתם אותו חזרה לוקחים גם חצי אגוז קוקוס (נחשו מה? כן גם כן מנקים מנוזלים ומורידים את השערות האלה).
שמים את החצי אגוז קוקוס הפוך בתוך הכלוב ולידו את אגוז הקוקוס השלם והופ! מדרגות אקזוטיות! כןכן האוגרים יכולים לטפס ולרדת משם בדקתי את זה כבר עם האוגרים שלי
שימו לב! יש להשקיע את אגוז הקוקוס השלם בתוך הנסורת על מנת שיהיה יציב ככל האפשר!
ועכשיו למדרגות מסוג אחר שנראה לי שכולם מכירים.
מדרגות מלגו! וזהו אין ממש עוד מה להוסיף כי.. לא צריך מדריך בשביל זה
אבל סתם בשביל הקטע תמונה:
כל הדברים שהמצאתי אני לא יודע אם הם מתאימים לאוגרים סוריים עקב הגודל שלהם... אני יודע שהגודל של הסיבריים מתאים
אשמח לתגובות![]()

ציטוט ההודעה