נכתב במקור על ידי elihell סוריי , טעות elihell
נכתב במקור על ידי NesT1e elihell חחחח לא אני לא חשבתי על לשים את עצמי כאישיות.
TheNuts.
נכתב במקור על ידי Application. TheNuts. טעות.. תנחשו עוד קצת ותקבלו רמז
נכתב במקור על ידי elihell טעות.. תנחשו עוד קצת ותקבלו רמז זה 7 אותיות נכון? שאני לא אנחש סתם.
נכתב במקור על ידי Application. זה 7 אותיות נכון? שאני לא אנחש סתם. 7 מה אני ירמה אותכם? חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי elihell 7 מה אני ירמה אותכם? חחחחחחחחח Martini
נכתב במקור על ידי Application. Martini סוריי טעות.. חח אני חושב שזה באמת משהו קשה הפעם חחח
נכתב במקור על ידי elihell סוריי טעות.. חח אני חושב שזה באמת משהו קשה הפעם חחח תביא רמז אחי...
נכתב במקור על ידי elihell סוריי טעות.. חח אני חושב שזה באמת משהו קשה הפעם חחח theidan ובאמת תביא רמז, זה לא אפשרי ככה :|
נכתב במקור על ידי NesT1e תביא רמז אחי... אתם רק שתיים מנסים , נחכה שיהיה יותר כוח אדם וניחושים ורק אז רמזים מתחילים. בהצלחה
נכתב במקור על ידי elihell אתם רק שתיים מנסים , נחכה שיהיה יותר כוח אדם וניחושים ורק אז רמזים מתחילים. בהצלחה אני לא פה עוד כמה דקות.
WOOOOOW להבא תדע שחסר לך O
נכתב במקור על ידי NesT1e אני לא פה עוד כמה דקות. מצטער אחי זה לא תוכנית לבקשתך. ו WOOOOOOW פעם הבאה תנחש שזה לא אתה... יאללה עוד ניחושים
נכתב במקור על ידי elihell מצטער אחי זה לא תוכנית לבקשתך. ו WOOOOOOW פעם הבאה תנחש שזה לא אתה... יאללה עוד ניחושים נו אז למה שילמתי לך? :| סתם תגיד איזה דרגה הוא או משהו..
חוקי הפורום