1) אישה אחת הולכת ביער רואה נמר אומרת לו "נמר מה ישך בין הרגליים?" "סתובבי אני אראה לך.." הנמר זיין אותה והלכה..
פתאום רואה אריה אומרת לו אריה מה ישך בין הרגליים אומר לה סתובבי אני אראה לך.. זיין אותה והמשיכה ללכת.. פתאום רואה גמל אומרת לו גמל מה ישך בין הרגליים?? סתובבי אני אראה לך... עשה מה שעשה והלכה פתאום רואה צ'ארנאבולה!! (ואז מי שתם מספרים לה אומרת "מזה??") ואתם אומרים לה סתובבי אני אראה לך (עדיף לספר לבנות
2) ערבי נוצרי ומוסלמי עומדים על צוק ואומרים בואו כל אחד יקפוץ ומי שה' שלו אוהב אותו יינצל ומי שלא ימות... בא הנוצרי קופץ מת.. בא היהודי קופץץ פתאום באה יד ה' מרימה אותו, שמה אותו על הצוק ואומרת מה שלא תעשה אני תמיד אעזור לך..
בא המוסלמי קופץ פתאום באה יד ה' מרימה אותו.. ומועכת אותו! (תעשו כזה עם היד מרימה ומועכת)
3) 3 פועלים פרסי כורדי וערבי שעובדים בבניין גבוה יושבים לאכלות ארוחת צהריים באחת הקומות עם חלון הערבי אומר אם עכשיו יש לי סלט מיונז בפיתה אני קופץ מהחלון ומתאבד.. בא פותח תפיתה רואה סלט מיונז קופץ מתאבד.. בא הפרסי אומר אם יש לי עכשיו טונה בפיתה אני קופץ מתאבד.. בא פותח רואה טונה, קופץ מתאבד.. הכורדי אומר טוב.. אם יש לי עכשיו שווארמה בפיתה אני קופץ מתאבד.. פותח תפיתה רואה שווארמה, קופץ מתאבד.
אחר כך לוויה כל הנשים שלהן בוכות אשתו של הערבי: "למה עשיתי לו סלט מיונז?!?" אשתו של הפרסי "למה עשיתי לו טונה?!?"
רק אשתו של הכורדי בשוק! הוא הכין לעצמו תכריך
4) (תבדיחה הזאת תספרו שיש איתכם 2 חברים נגיד לחברים שלכם קוראים שימי ובנג'מין ככה הולכת הבדיחה: אני שימי ובנג'מין הולכים בים, פתאום באה מכשפה אומרת לנו "אם עכשיו אין לשלושתכם ביחד מטר וחצי של זין אני הורגת את שלושתכם" אוקקיי אתה מוציא רואים מטר זין.. נגיד שימי מוציא רואים 47 סנטימטר, בנג'מין מוציא רואים 3 סנטימטר.. טוב המכשפה אומרת יש לכם בדיוק מטר וחצי נשחרר אותכם.. אתם ממשיכים ללכת ואז פתאום בנג'מין אומר וואלה אזה מזל שעמד לי!
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה