קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות]4 בדיחות סבביות .. :D
    על ידי ShaharCohenTC בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 14-08-2011, 21:29
  2. שתי בדיחות טובות..
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 10:39
  3. 4 בדיחות טובות!.....
    על ידי Roman בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 09:58
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:58
  5. הרבה בדיחות
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 19:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[בדיחות]בדיחות סבביות :D

מורחקים
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    4
    נקודות
    -1
    משפט מחץ
    רק מי שנשם אבק דרכים יזכה לשאוף אוויר פסגות

ברירת מחדל [בדיחות]בדיחות סבביות :D

1) אישה אחת הולכת ביער רואה נמר אומרת לו "נמר מה ישך בין הרגליים?" "סתובבי אני אראה לך.." הנמר זיין אותה והלכה..
    פתאום רואה אריה אומרת לו אריה מה ישך בין הרגליים אומר לה סתובבי אני אראה לך.. זיין אותה והמשיכה ללכת.. פתאום רואה גמל אומרת לו גמל מה ישך בין הרגליים?? סתובבי אני אראה לך... עשה מה שעשה והלכה פתאום רואה צ'ארנאבולה!! (ואז מי שתם מספרים לה אומרת "מזה??") ואתם אומרים לה סתובבי אני אראה לך (עדיף לספר לבנות

2) ערבי נוצרי ומוסלמי עומדים על צוק ואומרים בואו כל אחד יקפוץ ומי שה' שלו אוהב אותו יינצל ומי שלא ימות... בא הנוצרי קופץ מת.. בא היהודי קופץץ פתאום באה יד ה' מרימה אותו, שמה אותו על הצוק ואומרת מה שלא תעשה אני תמיד אעזור לך..
    בא המוסלמי קופץ פתאום באה יד ה' מרימה אותו.. ומועכת אותו! (תעשו כזה עם היד מרימה ומועכת)

3) 3 פועלים פרסי כורדי וערבי שעובדים בבניין גבוה יושבים לאכלות ארוחת צהריים באחת הקומות עם חלון הערבי אומר אם עכשיו יש לי סלט מיונז בפיתה אני קופץ מהחלון ומתאבד.. בא פותח תפיתה רואה סלט מיונז קופץ מתאבד.. בא הפרסי אומר אם יש לי עכשיו טונה בפיתה אני קופץ מתאבד.. בא פותח רואה טונה, קופץ מתאבד.. הכורדי אומר טוב.. אם יש לי עכשיו שווארמה בפיתה אני קופץ מתאבד.. פותח תפיתה רואה שווארמה, קופץ מתאבד.
    אחר כך לוויה כל הנשים שלהן בוכות אשתו של הערבי: "למה עשיתי לו סלט מיונז?!?" אשתו של הפרסי "למה עשיתי לו טונה?!?"
    רק אשתו של הכורדי בשוק! הוא הכין לעצמו תכריך

4) (תבדיחה הזאת תספרו שיש איתכם 2 חברים נגיד לחברים שלכם קוראים שימי ובנג'מין ככה הולכת הבדיחה: אני שימי ובנג'מין הולכים בים, פתאום באה מכשפה אומרת לנו "אם עכשיו אין לשלושתכם ביחד מטר וחצי של זין אני הורגת את שלושתכם" אוקקיי אתה מוציא רואים מטר זין.. נגיד שימי מוציא רואים 47 סנטימטר, בנג'מין מוציא רואים 3 סנטימטר.. טוב המכשפה אומרת יש לכם בדיוק מטר וחצי נשחרר אותכם.. אתם ממשיכים ללכת ואז פתאום בנג'מין אומר וואלה אזה מזל שעמד לי!

קרדיט לאתר אחר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

חחחחחחחחחחחחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect