מבחינת פרטי העלילה, איזה משחק אתם מעדיפים, SA או IV ?
אני אישית מעדיף את SA, עלילה ממש מגניבה למרות הרמה הירודה של המשחק.
דיון פורה!![]()
מבחינת פרטי העלילה, איזה משחק אתם מעדיפים, SA או IV ?
אני אישית מעדיף את SA, עלילה ממש מגניבה למרות הרמה הירודה של המשחק.
דיון פורה!![]()
|
|
תאמת, SA.
sa יותר טוב לטעמי
מה על מה אתם מדברים IV יותר טוב מכל בחינה
נערך לאחרונה על ידי almogattal1990; 24-04-2011 בשעה 20:27.
הם מדברים על העלילה!
אני יותר אוהב ת'עלילה של IV, כי זו עלילה יותר דרמטית וממש אכפת לך מהשחקן שלך ואתה מרגיש כאילו הוא אתה (ניקו) בגלל הטלפון שמתקשרים אליך ואתה אליהם ואתה גם יכול לשנות ת'עלילה! לפי בחירה. שרומן/קייט (כי זה העלילה משתנה) מת/ה בסוף אני בכיתי ואני לא צוחק! אמרתי לעצמי איזה מטומטם אתה ועשיתי את כל המשחק מהתחלה בשביל סוף אחר שגם היה עצוב..
ובSA זה יותר זה יותר מדי עלילות במשחק אחד! בL.S , SF , LV ביער, במדבר וכו.. ובכל מקום העלילה שונה עם דמויות אחרות
נו כן מדברים על העלילה אני לא טיפש!
SA דיון מהנה
iv בגלל ארבה בגידות וחתונה ואתה בוחר עם להרוג אנשים או לא
Судя по данным, указанным на сайтах GameStop и Amazon, выход GTA IV на PC может быть перенесен на 2 недели. Напомним, что изначально Rockstar планировала выпуск игры на 18 ноября, но, дата релиза на сайтах-распространителях была изменена на 2 декабря.Данная информация является неофициальной, поскольку никаких комментариев от представителей Rockstar пока не последовало. Следите за новостями.
אם לשפוט על פי הנתונים המופיעים באתר GameStop ו אמזון, את GTA IV ב-PC ניתן להעברה עבור 2 שבועות. נזכיר כי שחרור במקור המתוכנן של Rockstar Games ב -18 בנובמבר, אבל תאריך פרסום באתרים, מפיצים שונתה מידע 2 dekabrya.Dannaya הוא לא רשמי, כמו שום הערות של נציגי Rockstar לא בעקבות זאת. השארו.
עשיתי בגוגל תרגם![]()
אם לשפוט על פי הנתונים המופיעים באתר GameStop ו אמזון, את GTA IV ב-PC ניתן להעברה עבור 2 שבועות. נזכיר כי שחרור במקור המתוכנן של Rockstar Games ב -18 בנובמבר, אבל תאריך פרסום באתרים, מפיצים שונתה מידע 2 dekabrya.Dannaya הוא לא רשמי, כמו שום הערות של נציגי Rockstar לא בעקבות זאת. השארו.
עשיתי בגוגל תרגם![]()
ברור לכם שסאמפ זה משחק משנת 2004 והחברה התפתחה מבחינת הדמיון ואיכות המשחק עוד לא שיחקתי בIV רק בסאמפ ןבסאמפ אפילו לא הגעתי עד למשימה מס 10 0_0 אבל בעקרון אני מעדיף כרגע את SA
יש לי עוד הרבה מה לחקור