נכתב במקור על ידי Pizzi כמה על CSS ? הכי פשוט הכי רגיל 3.3$
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- 3.3$ אחי יש לך משהו עם COD BO?
מי שמעונין לקנות משתמשי פייסבוק עם הרבה חברים בפרטי
נכתב במקור על ידי orya323 אחי יש לך משהו עם COD BO? לא אחי נגמר.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- לא אחי נגמר. TF2 וCOD כמה אתה רוצה?
נכתב במקור על ידי ZamRock TF2 וCOD כמה אתה רוצה? aize COD? ve tf2 en li levad
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- aize COD? ve tf2 en li levad יש לך TF2 עם COD לבד? עם לא אז COD או BO או MW2 לבד..
נכתב במקור על ידי ZamRock יש לך TF2 עם COD לבד? עם לא אז COD או BO או MW2 לבד.. esh li et ze MW2+CSS+HL2+PORTAL+TF2+RACE 07 ve esh li MW2+CSS en li levad nigmar.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- esh li et ze MW2+CSS+HL2+PORTAL+TF2+RACE 07 ve esh li MW2+CSS en li levad nigmar. כמה אתה רוצה BO לא אכפת לי עם מה אבל דברים טובים
נכתב במקור על ידי ZamRock כמה אתה רוצה BO לא אכפת לי עם מה אבל דברים טובים kama ata mizea esh li em MW2 lo dahuf li limkor oto
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- kama ata mizea esh li em MW2 lo dahuf li limkor oto אני לא יודע ממש את המחירים
נכתב במקור על ידי ZamRock אני לא יודע ממש את המחירים shma gever badugri azeu li alav 150 shekel az lo nira li ani oleh limkor leha em ata roza esh li CSS+MW2 vesh gam TF2 esh leha MSN?
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- shma gever badugri azeu li alav 150 shekel az lo nira li ani oleh limkor leha em ata roza esh li CSS+MW2 vesh gam TF2 esh leha MSN? סקייפ?
נכתב במקור על ידי ZamRock סקייפ? maatan88
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- maatan88 אני לא מוצא תוסיף אותי xzamlockx
חוקי הפורום