שלום אני מאונן כמעט כל יום ואפילו פעמים ביומים האם זה בסדר ?
|
|
על ספאם בעיקר.
זה בסדר גמור...כל עוד זה לא בא על חשבון דברים אחרים (במילים אחרות, כל עוד זה לא התמכרות).
ספירת זרע נמוכה[לוקח לפחות 2-3 ימים להגיע לכמות זרע מלאה], הזין לא מיועד להשפיך כל יום, 2-3 פעמים בשבוע זה המקסימום שהוא "מיועד" לו. כמו כן[תלוי באינטנסיביות] לוקח לשריר ה-PC [זה שאחרי על הגמירה] יותר מלילה אחד להחלמה מלאה..
התמכרות-כשאתה גומר משתחרר לגוף כימיכל בשם דופמין, מה שגורם ל"תחושה הטובה" ולתחושת האופוריה. העיניין הוא שכשאתה מרגיל את המוח לרמות דופמין גבוהות משפיכה [מה שלא קורה בפעולות אחרות שמעלות דופמין כגון אינטרקציה חברתית חיובית ספורט סמים אוכל רווי קלוריות הצלחה במשימה מסויימת ועוד] המוח מפסיק לשחרר כמות גבוה של דופמין בכל גמירה ואז סקס רגיל לא מספיק [או במקרה הזה אוננות] והמוח מחפש דרכים שיצרו "התרגשות" גבוה יותר [מה שיגרום לרמות הדופמין לעלות] ואז מתחילות כל מיני סטיות.... כמה מהגברים היו רוצים לעשות אנאלי? להשפיך בפה של בחורה\על הפנים? כל זה נובע מחשיפה מוגברת של סקס ולמוח עכשיו לא מספיק "סקס רגיל" ומתחילות הסטיות. כמו כן המוח רגיל לקבל רמה מסויימת של דופמין על בסיס קבוע וכשהוא לא מקבל אותה [לא משפיך כל יום] האדם נכנס לדכאונות מרגיש עצוב וחלש אין מוטיבציה לדברים פחות פחות חברתי וכ'ו.... האירוניה היא שתוך כמה שבועות כשהגוף לא יקבל את כמות הדופמין שהוא היה רגיל לה הוא יצא מהדיכאון ויהיה אפקט הפוך הוא יהפוך יותר חברתי ערני פעיל וכ'ו.
אני יסביר בפשטות:
הגוף רגיל לקבל 100 דופמין ביום[המוח מכור לדופמין, ההורמון הזה משתחרר בכמות גבוה כשלוקחים סמים לדוגמא], ברגע שהוא מקבל 20 האדם מדוכדך יותר שלילי וכ'ו.
אם אותו אדם יחשף לרמות דופמין 20 במשך כמה שבועות [נגיד חודש] המוח כבר לא יהיה "מכור" ל100 ויהיה "מכור" ל20. ואז כמו שאמרתי אפקט הפוך קורה והאדם חוזר להרגיש "רגיל".
ולכיוון ההפוך, אדם רגיל לקבל דופמין 50, כשהוא מקבל 80 הוא מרגיש "תחושת אופוריה" ותחושה טובה, אם הוא ימשיך לקבל דופמין 80 הוא ירגיש פחות ב"היי" כל פעם כשהוא מגיע לרמה הזאת, וירצה עוד ועוד ועוד ועוד דופמין עד אין סוף [המוח שלנו תמיד רוצה עוד דופמין, בימים עבר דופמין=הצלחה במשהו שהעלה את הסיכוי לחיות ולכן כמה שיותר יותר טוב]. דוגמא מאוד טובה עם סמים, כמו שרשמתי למעלה, סמים גורמים לרמות הדופמין בגוף להרקיע שחקים, לאט לאט בן אדם שרגיל לקבל דופמין 80 לוקח סמים ורמת הדופמין עולה ל-150, אם הוא ימשיך לקחת אותה כמות סמים הוא יהיה בפחות ופחות "היי" וירגיש רגיל, ואז הוא יקח עוד יותר סמים כדי להרגיש "היי" ואז כבר הגוף מתרגל לרמות דופמין 200. וככה עד אין סוף [עד שהוא מת ממנת יתר]. הסיבה שכל כך קשה להיגמל מסמים היא בגלל שהם גורמים לשחרור כמות דופמין גדולה, שהמוח מכור לו. ואם הם יפסיקו לקחת סמים רמת הדופמין תרד ל-80 והם יהיו מדוכדכים וכ'ו, לאט לאט המוח "נגמל" מרמת דופמין 200 ומתרגל לרמת דופמין 80, והבן אדם חוזר להרגיש רגיל בלי הסמים. אך תמיד יש את הפיתוי לחזור אך ורק בגלל הדופמין שגורם ל"תחושה הטובה" ויגרום לבן אדם לחזור לקחת סמים. דופמין הוא ההורמון שמניע את העולם, זה שגורם לך לרצות לאכול, לזיין, להצליח בחיים. אתה נהנה מלראות את השפיך שלך יוצא מהגוף? או מההרגשה שזה נותן [שכוללת דופמין, יש גם סרוטין ואוקסיטוסין הם פחות קריטיים אבל גם להם יש השפעה אבל מהרבה יותר קטנה מדופמין], מה גורם לך לרצות להצליח בחיים? ההרגשה הטובה שזה נותן [דופמין].
לכן כשאני רואה שבן אדם מאונן פעמיים ביום, לא מדאיג אותי באמת הבזבוז זמן וההסתגרות שלו, אלה ההשפעה שזה גורם למוח שלו-ובהמשך על התנהגותו.
כיצד ניתן להיגמל בקלות יתר מאוננות? לעשות פעילויות אחרות שמעלות את כמות הדופמין ואז המוח לא יהיה תלוי בלגמור כמקור לשחרור דופמין.
http://thenextweb.com/entrepreneur/2...-expectations/
יש עוד הרבה מה לכתוב על דופמין, אבל אני לא יספר לכם הכל.
אני 5656581........ 2 התגובות למעלה שלי לא מבין למה זה כותב באנונימי???
תוכלו לסדר שזה נכתב מהמשתמש ולא אנונימי.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 17-05-2011 בשעה 22:37.
זה בסדר גמור
מעצב גראפי לכל מטרה.
אישית הייתי ממליץ לך להפחית את הכמות לפעם ביומיים וזה יהיה די בסדר כול עוד אתה לא מאונן יותר מידי זה בסדר ואפילו מצוין בגלל שאתה משחחר לחצים מהגוף
אין תגובות..... אני מבין שאתם בשוק מהידע שלי![]()
זה נשמע לי כמו בולשיט, אבל אין לי דרך להוכיח את זה ואין לי את הידע המספיק בנושא הספציפי הזה.
מה שבטוח זה שכדוגמה מהחיים שלי זה לא עובד.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 20-05-2011 בשעה 10:12.