אני בטוח שיש דתיים שמכורים לדברים ויש שאלה שמנכרת אותי, איך הם מכורים ?
יענו, איך דתי שמכור לסיגריות עובר את השבת בלי לעשן ?
אותו דבר גם עם מכורים לסמים וכו'...
סתם שאלה כזאת, אשמח לתשובה.
אני בטוח שיש דתיים שמכורים לדברים ויש שאלה שמנכרת אותי, איך הם מכורים ?
יענו, איך דתי שמכור לסיגריות עובר את השבת בלי לעשן ?
אותו דבר גם עם מכורים לסמים וכו'...
סתם שאלה כזאת, אשמח לתשובה.
AgfaPhoto GoPad Surf | 8GB | Android 2.3
מנהל פורום הורדות לסלולאר לשעבר
|
|
חחח זאת שאלה רצינית יענו הכי אמיתי שיש..
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כע, שאלה הכי רצינית.
מנקרת לי במוח כבר כמה שבועות...
AgfaPhoto GoPad Surf | 8GB | Android 2.3
מנהל פורום הורדות לסלולאר לשעבר
טוב אז מהבחינה הפסוכולוגית הוא חוטא גדול מהבחינה המעשית תלוי בכושר העמידה שלו יש כאלו שעובדים על עצמם ויש כאלו שלוקחים את העול ולא חוטאים במשך יממה שלמה..
תשאל אותי?
התמכרות שווה אצל כל אדם לא משנה אם הוא פתי גדול שמאמין בסדרה של חוקים מצוצים מהאצבע ובין אם אתה אדם בר בינה מין השורה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
נראה לי שחלק מהעניין של ההתמכרות הוא פסיכולוגי.
כמובן שיש גם התמכרות של הגוף, אבל מבחינה פסיכולוגית אם אתה יודע שכל שבוע אתה לא מעשן יום אחד אז אתה מסתדר.
בכל מקרה אני מאמינה שאחרי צאת השבת יהיו פה כמה שיוכלו לענות לך מנסיונם האישי.
אף אחד לא מנסה לסתום פיות של אף אחד.
פשוט יש דרך להגיד דברים,מה שאתה עושה(אורי) לא מכבד את שאר הדעות והאמונות וזה בלשון המטה לא כזה הולם.
סביר להניח שאם אני מצפה מאופיר לא להתבטא כך אז אתה צריך להראות לו דוגמה,הן כמשתמש כבוד והן כאישיות בוגרת.
(זה לא נזיפה או משהו,רק לתת דוגמה)
אני יכול להגיד לך שגם אני התערערתי ואני מתנדנד(בקשר לאמונה) לא תשמע אותי אומר שהאתאיסטים סתומים ולא תשמע אותי גם אומר שהאמינים הם אנשים אטומים שמאמינים בעלי בבא.
לא מעניין אותי בכלל האמונות אלא האדם עצמו.
אפשר לחזור לנושא![]()
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 21-05-2011 בשעה 18:37.
שורה תחתונה אם מאמין נפגע מזה שאני אומר שלפי דעתי האמונה היא מעשה לא הגיוני זאת לא בעיה שלי ואין שום דבר פסול בהתבטעות שכזאת כי זאת דעתי ויש לי זכות בסיסית להביע אותה...
ואין לאף אחד שום זכות למנוע ממני את המעשה הזה..
כל עוד אני לא יורד לפסים אישיים ולא פוגע במזיד באדם בצורה ישירה אני לא עובר פה שום גבול.
אחי אני מכיר הרבה אנשים שלא מעשנים בשבת הם פשוט רגילים וזה לא ניראה כאילו זה קשה להם.