אני מכור לאייפון שלי ובשבת אני מתנתק ממנו, למרות שביום חול קשה לי בלעדיו שעתיים.
לא יודע להסביר את זה, זה פשוט עובד ככה.
אני מכור לאייפון שלי ובשבת אני מתנתק ממנו, למרות שביום חול קשה לי בלעדיו שעתיים.
לא יודע להסביר את זה, זה פשוט עובד ככה.
|
|
זאת התשובה לדעתי.
אני (עד לפני כמה ימים...) מעשן וקשה לי מאוד בלי הסיגריות, אבל בשבת אני לא זוכר אותם בכלל,
הסיבה היא לפי מה שאני מרגיש, שחלק גדול מההתמכרות לכל דבר שהוא היא פסיכולוגית, ומשכך, כשאני יודע שאין מצב שאני יעשן, זה לא מושך אותי בכלל.
אפשר לומר גם בצורה כזאת:
הסיגריות משתלבות לי בסדר היום, ובצורה הזאת אני מכור אליהן, בשבת יש לי סדר יום אחר, בו לא משולבות הסיגריות, לכן זה לא חסר לי...
בכל מקרה הדיון הזה לא ממש שייך לתאולוגיה ודתות, אלא ל-18 פלוס, מועבר![]()
אני מאמין שהדתיים מאמינים חזקים והם מסוגלים לשמור יום אחד ללא סיגריה או אלכוהול וכו'.
או שהם עושים נגיד יום ליפני הם מעשנים\שותים יותר מהרגיל ואז ככה הם מסופקים יותר. אני מאמין שיש להם דרכים משלהם כמו דוד שלי שהוא דתי והוא מעשן ממש ממש כמו קיטור ויום שבת הוא לא מעשן בכלל.. קיבלתה תשובה, אפשרי לנעול או שאתה רוצה לשאול עוד משהו?
הכל עניין של כוח רצון.
יש לי דוד שלא שומר שבת אבל לקח על עצמו לא לעשן בשבת למרות שביום רגיל הוא כמעט ומפרק קופסא.
אז כן, הוא עצבני ומאוד קשה לא אבל כוח הרצון שלו מספיק חזק אז הוא לא מעשן.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אפשר לנעול, תודה.
AgfaPhoto GoPad Surf | 8GB | Android 2.3
מנהל פורום הורדות לסלולאר לשעבר