שלום לכולם
בחלק החארון של שלושת המאמרים שלי אני רוצה לסכם לכם את כל מה שדיברנו עליו עד עכשיו ולתת לכם שלושה כללים בסיסיים אבל חשובים מאוד להצלחה שלכם בתחום הפיקאפ.
שנתחיל?
כלל 1: טוב למדנו מהי גישת משחק
כלל 2: למדנו מה לעשות כשתחושת הגישת משחק יורדת ושמרגישים לא טובים כמו פעם, ואיך להימנע מתחושת הלחץ של הפיקאפ ומסארז'ים
כלל 3: נלמד איך לשלב את זה לכמה כללים בחיי היום יום.
נתחיל
עם
1. ברגע שאתה חושב "מה להגיד,מה לעשות, ברגע שאתה מרגיש טיפה של חוסר ביטחון,לוחץ,תקיעות וכו',
קח נשימה עמוקה ותשחרר אותה באיטיות תחסום את המחשבות ורגשות האלה על ידי כך שפשוט אל תחשוב תנקה את הראש תהיה צלול ורגוע כמו שאתם בחוף ים משתתזפים ורגועים ככה אני רוצה שתהיו ובמקום לחשוב "מה להגיד, "מה לעשות" תחשבו בידיעה שאתם יודעים שזה נכון ומאמינים ש"טוב היא\הן כבר שלי מעניין מה אפשר לעשות איתן שכולנו נהנה "(במהלך השיחה , ולפניה)
אל תצליחו איתה , תהנו איתה
2. אל תיקח הכל כתורה מסיני.
אחת הבעיות של רוב האנשים בפיקאפ שהם עושים הכל לפי הספר עם הזמן כתבתי לעצמי ספר עם שיטה עצמית שלי כשהיתי יוצא לסארז' הייתי משתמש הכל לפי מה שכתוב ונחשו מה?..... זה לא עזר בשיט -_- אומנם החומר עבר אינריגציה לראש שלנו וטמון בנו אז לא צריך להיזכר בו זה פשוט מעצבן אותי לראות ילדים הולכים מילה במילה לפי מה שמיסטרי אומר ובסוף לא מבינים למה לא הולך להם, זה לא מבחן שצריך להכין את עצמך לפני כמו הקטע עם הפתיח אבטיח שלי ממקודם, ככה פה תמיד היתי עם פתיח דיעה וזה היה נגמר ב"היי.. תודה ביי" אבל כשחרגתי טיפה מהכללים פוף ההצלחה הציפה אותי , אל תלך לפי החוקים דבר זה בדיוק מוסיף לחץ תעשה מה שבראש שלך ממילא אתה גבר מושך שכל אישה רוצה ומפנטזת עליו תהיה טבעי תשתמש בכלים שלך בספונטניות.
אני לא יודע עם אתם מכירים את עיר הנוער אבל זה אחד האירועים היותר מפוצצים בבנות שתראו אי פעם לפני שנה כשהיתי בתחום כמתחיל השתמשי בפתיח "אני מחפש מתנה לידידה" עכשיו זה דבילי באמצע הופעות בערב לשאול בנות מה לקנות למישהי ולא להמיך את השיחה וכשראיתי מישהי שהייתה לה מדבקה על הגב אמרתי לה "יש לך מדבקה על הגב (או משהו בסגנון לא זכור כל כך) " והשיחה הייתה קלילה
תהיו גמישים אתה לא יכול לגשת לבחורה יפה באמצע הרחוב שנפלה ולהגיד לה " מי משקר יותר גברים או נשים" להפך יש לך כבר פתיח היא נפלה "וואו אז זה המחיר שהבנות משלמות בשביל ללכת עם נעלי עקב" הרבה יותר מתאים הלא כך?
הנה מסקנה שהגעתי עליה פעם "פיקאפ זוהי יכולת שיש לכולם ,הנשים למדו לשוט בזה טוב מאיתנו,יכולות הפיקאפ טמונות בנו הרי נועדנו לשרוד ולהתרבות אבל יש אנשים שהיכולות האלה פחות בשימוש לכן הפיקאפ מלמד לשלוט על יכולות אלה" בקיצור עם אי פעם רציתם לשלוט על הכל ולזכור את כל החומר בשטח תשכחו מזה. אני הייתי מאלה והבנתי שעם אתה עושה את הפיקאפ באופן לא מודעי (כלומר בלי לתכנן מראש והכל בספונטני טבעי) סימן שאתה שולט בזה כמו שאתם עושים את זה על מישהי שאתם לא נמשכים עליה
ברור?
3.שאף פעם לא יהיה אכפת לך איך זה יגמר תעשה מה שבא לך ואתה מחליט אי זה יגמר
אסור אף פעם בתחום הזה שתתביש גם עם יש אנשים בסביבה אסור שיהיה לך אכפת איך השיחה תתחיל טוב/רע לאן תגיע ואיך תסגור אסור
האנשים מסביב , אף פעם לא יזכרו אותך אבל הם יעריכו את אומץ ליבך כמו שלא אכפת לך איך את קופץ מהמטוס לצניחה חופשית ככה שלא יהיה אכפת לך איך אתה מתחיל תהנה מהרגע כי זה הרגע היחידי בחיים שלך מה שחשוב בפיקאפ זה לא ההצלחה אלה ההנאה זה מה שצריך להיות אכפת לך אז בקיצור.... יש לך אישור לעשות מה שבא לך גם עם זה היום לגשת לבנות ולהגיד להן "כואב לי המרפק"
בשביל זה יש לכם את התרגיל במאמר הראשון
זהו חברים
אני מקווה שתזכרו את הכללים האלה
אי מאחל לכם בהצלחה
והנה משפט קטן מהסרט היצ'
Life is not the amount of breath you take is the oment's that take your breath away
החיים הם לא מספר הנשימות שלך , אלה הרגים שעוצרים את נשימתך![]()

ציטוט ההודעה