קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו כנסו אני בבעיה
    על ידי chitty_chitty_bang__bang2 בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-03-2006, 21:41
  2. אחים שלי על תיצחקו אבל אני בבעיה
    על ידי Shoker בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-01-2006, 21:47
  3. אני בבעיה רצינית, חבר'ה! 3 מבחנים ביומיים!
    על ידי tough-guy בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 15:44
  4. נווו אני בבעיה..
    על ידי N0br0s בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 09:51
  5. אני בבעיה קשה בביצפר... מה כדאי לי לעשות? S:
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 19:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

אני בבעיה..

Post אני בבעיה..

אממ היי.. קוראים לי לין, ואני בת 15. אני בבעיה דיי מעצבנת ומעיקה נורא ואני מקוה שתוכלו לעזור לי..
    נמ, אז יש לי 3 חברות ממש טובות, אחת מהן אני מכירה מהיסודי, קוראים לה עדי, ואת ה2 האחרות הכרתי כשעליתי לחטיבת ביניים. קוראים להן מור והילה. מור היא דיי בישנית כזאת, ובגלל שגמאני כזאת אנחנו לא ממש מדברות הרבה. אנחנו תמיד ביחד, עדי אני מור והילה. עם הילה אני מסתדרת ממש טוב, וככה גם עם עדי. ועדי מסתדת יותר טוב עם מור ככה שיוצא שאנחנו שווה בשווה כזה. וזה ממש נחמד ככה לפי דעתי.

ובזמן האחרון עדי לא כזה מדברת עם מור, הן לא רבו או משהו כזה אבל היא יותר איתי ועם הילה, וזה די מפריע לי שמור בצד כזה.
    והקטע שכל פעם שאני מנסה לדבר איתה היא לא משתפת פעולה, היא עונה בתשובה קצרה ומתעלמת כזה.. אז חשבתי שהיא מתביישת בהתחלה, שלא כזה בא לה לדבר איתי אז גם אני הפסקתי לנסות כי גם לי לא היה נעים. ובזמן האחרון שלושתינו הרגשנו שהיא מתרחקת, אבל עדי די המשיכה לדבר איתה בקטנה כזה.

ואני, אישית הרגשתי ממש לא טוב עם זה. כי לפני שאני ועדי התחברנו למור והילה הן היו כל הזמן ביחד, וזה לא שעכשיו הן לא חברות או משהו, פשוט אני מרגישה שאני כאילו "גנבתי" את הילה. אבל דיי התעלמתי מזה.
    בכל אופן, היום מור ישבה בצד עם חברה אחרת שלה, ואני תהיתי למה היא לא מצטרפת לשלושתינו. אז בהתחלה חשבתי שהיא סתם במצב רוח לא טוב.
    בסוף היום שמנו לב שהיא כולה יבשה כזאת, מעוצבנת או כעוסה. אבל הקטע שאם שואלים אותה משהו על זה, היא בחיים לא תגיד. אפילו לא מילה אחת.

ואז ראיתי את עדי ומור מדברות כזה בצד (כשיצאנו מהבצפר) ואני והילה חשבנו שעדי שאלה אותה מה קרה.
    אחרי שהתפצלנו (אני ועדי הולכות ברגל ומור והילה באוטובוס) אז עדי אומרת לי כזה "אני צריכה לספר לך ולהילה משהו שמור אמרה לי עכשיו, היא אמרה לי לא לספר אבל אני חייבת כי אני חושבת שהיא צודקת. אז מחר אני אספר לכן." ואני פשוט הלם. הרגשתי שחדר לי סכין ללב. ובנוסף לזה היא אמרה שזה לא התחיל מהיום.
    כי הרגשתי שהיא נעלבת ולא האמנתי לעצמי. ואני בטוחה (כמעט) שהיא אמרה לה שאני והילה ממש הדחקנו אותה הצידה וש"גנבתי" לה אותה. ואני מרגישה כל כך רע עם זה!! אני לא כזאת, אף פעם לא הייתי כזאת. ואני באמת ניסיתי להתחבר למור, היא לא נתנה לי.

בקיצור, אני עכשיו שבורה, בחיים לא היה לנו ריב או משהו כזה. אני פשוט לא יודעת מה לחשוב, אולי התיאוריה שלי לא נכונה? ואם כן, למה עדי חושבת שהיא צודקת? היא הרי גם הייתה איתנו כל הזמן, והיא ואני חברות למעלה מ6 שנים! יכל להיות שהיא תחשוב שאני מתרחקת ממנה? אולי זה נכון ומור פשוט פתחה לה את העיניים?
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אני פשוט בהלם, כעס, בושה, עצבים, עלבון. והכי, הכי, רגשות אשמה.
    כי אני פשוט לא יודעת מה לחשוב, אני לא יודעת מה לעשות, אם זה נכון מה אעשה? איך אתקן את זה? איך אני אמורה לדבר עם מור כשהיא מתעלמת ממני ולא "מחבבת" אותי?

אני באמת חייבת עזרה, אני ממש מצטערת שיצא לי כל כך ארוך הייתי חייבת לפרוק. ובבקשה תעזרו לי, אני פשוט נואשת. אני לא יודעת מה לעשות, ולא יודעת מה אעשה. אולי אני האשמה? אני אף פעם לא הרגשתי כאלה רגשות אשמה.
    שוב, מצטערת שחפרתי כל כך הרבה.. ואם משהו לא ברור אני אסביר כי אני חושבת שסיבכתי פה הכל.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אני לא יודע איך זה עם בנות... אבל הפתרון הטוב הוא פשוט ללכת ולדבר איתה בכוח, להגיד לה שהיא החברה שלך מגיל אפס, ואת לא מתכוונת להפסיד אישיות כמו שיש לה, בחיים לא! תשאלי אותה מה את צריכה לעשות כדי שזה יחזור להיות כמו פעם... בהצלחה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

קודם כל תבררי מה היא רוצה להגיד לכן ואל תיכנסי סתם לסרטים.
    אבל אם זה נכון מה שאת חושבת אין לך מה להיות אשמה כי היא התחילה להתרחק את לא "גנבת" ממנה כלום.
    אני אומרת ששלושתיכן תלכו ותדברו איתך אחרי בית ספר וככה תרגישו יותר חופשיות ותוכלו לפתוח ולדבר על הכל בלי רעש או הפרעות מסביב.

תכתבי פה מחר מה עדי אמרה לכן אולי זה יעזור יותר להבין בדיוק מה קרה עם מור..

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    אני לא יודע איך זה עם בנות... אבל הפתרון הטוב הוא פשוט ללכת ולדבר איתה בכוח, להגיד לה שהיא החברה שלך מגיל אפס, ואת לא מתכוונת להפסיד אישיות כמו שיש לה, בחיים לא! תשאלי אותה מה את צריכה לעשות כדי שזה יחזור להיות כמו פעם... בהצלחה!
    נמ נראלי שאדבר איתן מחר.. תודה על העזרה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    קודם כל תבררי מה היא רוצה להגיד לכן ואל תיכנסי סתם לסרטים.
    אבל אם זה נכון מה שאת חושבת אין לך מה להיות אשמה כי היא התחילה להתרחק את לא "גנבת" ממנה כלום.
    אני אומרת ששלושתיכן תלכו ותדברו איתך אחרי בית ספר וככה תרגישו יותר חופשיות ותוכלו לפתוח ולדבר על הכל בלי רעש או הפרעות מסביב.

תכתבי פה מחר מה עדי אמרה לכן אולי זה יעזור יותר להבין בדיוק מה קרה עם מור..
    אוקיי, תודה. אני דיי נרגעתי ככה, כי ממש הייתי בלחץ. עדיין מרגישה די חרא אבל די נרגעתי. אכתוב מחר מה היא אמרה..

אמ היי זו שוב אני. אני מצטערת שלקח לי המון זמן.. אז אספר מה היא אמרה..
    היא סיפרה לי מה שמור אמרה לה וזה כמעט בדיוק מה שחשבתי.
    רק שלא כל הבעי היא בי, הבעיה היא גם בזה שסיוון "נטשה" אותה. ואני הייתי גם רוב הבעיה כי אני לקחתי לה אותה, אבל הקטע שדיברתי עם סיוון והיא באמת התחילה לראות את כל זה והתנצלה בפני מור, וגם אני התנצלתי.
    עכשיו יש עוד בעיה, מור פקחה לעדי את העיניים. היא הראתה לה איך שאני וסיוון יצרנו לנו מן מעגל כזה, אבל הקטע שאני וסיוון חברות טובות אבל אנחנו אף פעם לא התרחקנו מהן! עדי דווקא הייתה איתנו תמיד ומור היא זו שלא באה. אז עכשיו נוצר מצב שעדי לפעמים שונאת אותי. בלפעמים אני מתכוונת שהיא רואה איך אני מתחברת לסיוון, אבל אני לא מבינה מה פסול בזה. למה אסור לי שיהיו לי יותר חברות? היא מקנא?
    והקטע שעכשיו דיברתי איתה בפלאפון והיא אמרה לי שמור אמרה לה שסיוון חושבת שעדי שונאת אותה (את סיוון). כי היא כאילו לקחה אותי. אבל זה לא נכון!! אין לזה שום משמעות! כאילו, פאק מזה ילגים בגן? לקחה אותי, לקחתי אותה. מזה השיט הזה?
    אני חברה טובה של סיוון אבל נאי חברה טובה של עדי גם, מזה השטיות האלה של ה"את יותר מתחברת אליה" מה הקשר?
    אז עכשיו אני לא יודעת מה לעשות, כי גיליתי שגם עדי מרגישה איזשהו משהו נגדי ונגד סיוון, אנחנו כאילו "הרעות".
    ואני מרגישה מזה אשמה על זה! אבל יש בי גם צד מעוצבן, כי היא גם נטשה את מור בחלק כלשהו!
    ועכשיו גם חוץ מזה, דיברנו בקטנה (ממש ממש בקטנה) והבהרנו קצת את העיניינים. אבל עכשיו אני לא יודעת איך להתנג בסביבתן, אני לא יודעת איך לתת יחס שווה לכולן, איך לא לפגוע, איך לא להיות צבועה.
    אני לא יודעת איך להתנהג בכדי שמור לא תהיה שוב עצובה, אני לא יודעת איך להתנהג בכדי שעדי לא תכעס, אני לא יודעת איך להתנהג בשביל שסיוון ואני נשאר חברות טובות, כי יכל להיות שהיא תרצה להיות עכשיו רוב הזמן עם מור.
    אני כבר מעדיפה לשבת בצד ולשתוק, לבשת בצד ולהיות המנודה, לשבת בצד ולהיות זו שסובלת, רק שהן לא יסבלו, רק שלהן לא יהיה רע. רק שלא אגרום למשהו חמור יותר.
    בבקשה, אם יש לכם עצות.. תעזרו לי.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אמ היי זו שוב אני. אני מצטערת שלקח לי המון זמן.. אז אספר מה היא אמרה..
    היא סיפרה לי מה שמור אמרה לה וזה כמעט בדיוק מה שחשבתי.
    רק שלא כל הבעי היא בי, הבעיה היא גם בזה שסיוון "נטשה" אותה. ואני הייתי גם רוב הבעיה כי אני לקחתי לה אותה, אבל הקטע שדיברתי עם סיוון והיא באמת התחילה לראות את כל זה והתנצלה בפני מור, וגם אני התנצלתי.
    עכשיו יש עוד בעיה, מור פקחה לעדי את העיניים. היא הראתה לה איך שאני וסיוון יצרנו לנו מן מעגל כזה, אבל הקטע שאני וסיוון חברות טובות אבל אנחנו אף פעם לא התרחקנו מהן! עדי דווקא הייתה איתנו תמיד ומור היא זו שלא באה. אז עכשיו נוצר מצב שעדי לפעמים שונאת אותי. בלפעמים אני מתכוונת שהיא רואה איך אני מתחברת לסיוון, אבל אני לא מבינה מה פסול בזה. למה אסור לי שיהיו לי יותר חברות? היא מקנא?
    והקטע שעכשיו דיברתי איתה בפלאפון והיא אמרה לי שמור אמרה לה שסיוון חושבת שעדי שונאת אותה (את סיוון). כי היא כאילו לקחה אותי. אבל זה לא נכון!! אין לזה שום משמעות! כאילו, פאק מזה ילגים בגן? לקחה אותי, לקחתי אותה. מזה השיט הזה?
    אני חברה טובה של סיוון אבל נאי חברה טובה של עדי גם, מזה השטיות האלה של ה"את יותר מתחברת אליה" מה הקשר?
    אז עכשיו אני לא יודעת מה לעשות, כי גיליתי שגם עדי מרגישה איזשהו משהו נגדי ונגד סיוון, אנחנו כאילו "הרעות".
    ואני מרגישה מזה אשמה על זה! אבל יש בי גם צד מעוצבן, כי היא גם נטשה את מור בחלק כלשהו!
    ועכשיו גם חוץ מזה, דיברנו בקטנה (ממש ממש בקטנה) והבהרנו קצת את העיניינים. אבל עכשיו אני לא יודעת איך להתנג בסביבתן, אני לא יודעת איך לתת יחס שווה לכולן, איך לא לפגוע, איך לא להיות צבועה.
    אני לא יודעת איך להתנהג בכדי שמור לא תהיה שוב עצובה, אני לא יודעת איך להתנהג בכדי שעדי לא תכעס, אני לא יודעת איך להתנהג בשביל שסיוון ואני נשאר חברות טובות, כי יכל להיות שהיא תרצה להיות עכשיו רוב הזמן עם מור.
    אני כבר מעדיפה לשבת בצד ולשתוק, לבשת בצד ולהיות המנודה, לשבת בצד ולהיות זו שסובלת, רק שהן לא יסבלו, רק שלהן לא יהיה רע. רק שלא אגרום למשהו חמור יותר.
    בבקשה, אם יש לכם עצות.. תעזרו לי.
    תגידי מה את באה לצחוק עליי, אמרת שקוראים לה הילה איך הגעת עכשיו לסיוון?

או מי גאד!! אני מזה מצטערת! דאמט!! מה מצטערת הילה יש לה 2 שמות.. קוראים לה גם סיוון.. קראתי לה הילה םה כי זה השם השני שלה. גאד דאמט מזה סורי, סיוון זו הילה, סיוון זה השם שהיא בדרך כלל משתמשת בו. אני כל כך מצטערת.

תשמעי אני ממש חייבת עזרה.. אני לא באה לצחוק על אף אחד וכבר התנצלתי. אבל אם את יכולה תעזרי לי, לפחות קצת.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תשמעי אני ממש חייבת עזרה.. אני לא באה לצחוק על אף אחד וכבר התנצלתי. אבל אם את יכולה תעזרי לי, לפחות קצת.
    תיפני אליי בפרטי בבקשה..

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

לצערי אם יש משהו בחיים האלה שלומדים בדרך הקשה זה שחברים באים והולכים.
    אני מבינה אותך, גמני הייתי במצב כזה, אבל אם יש משהו שאת ממש לא צריכה לעשות זה להאשים את עצמך.
    מה, את האלוהים של הילה, מור או עדי? את קובעת להן מה לעשות? את מחליטה מה הן ירגישו?
    ברור שלא.
    בתכלס? אני מבינה את מור שהיא כועסת על זה שכאילו 'גנבו' לה את החברה. זה באמת מרגיש חרא.. אבל לצאת בהאשמות ובלהגיב בכעס.. וואלה זה לא עוזר.
    הייתי גם במצב של ה"ננטשת" וגם במצב של "הגונבת" וגם לי עשו סצנות וגמני עשיתי סצנות.. להגיד לך ת'אמת.. אין מה לעשות.
    חברות נשברת וחברות נוצרת, זה משהו שבא בטבעי.
    אני במקומך הייתי באה למור בקטע הכי כנה והכי טוב ואומרת לה להמשיך הלאה.. זה הכי טוב בשבילה. אלא אם כן, היא מוכנה לצאת מהאטימות שלה ולראות בכן גם חברות. כי בתכלס היא זאת שחוסמת את התקשורת. לא שלא ניסית, ניסית מאוד. היא דחתה אותך.
    ובנוגע להילה שנטשה אותה, תגידי לה שהיא לא צריכה להרגיש אשמה. זה החיים.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    לצערי אם יש משהו בחיים האלה שלומדים בדרך הקשה זה שחברים באים והולכים.
    אני מבינה אותך, גמני הייתי במצב כזה, אבל אם יש משהו שאת ממש לא צריכה לעשות זה להאשים את עצמך.
    מה, את האלוהים של הילה, מור או עדי? את קובעת להן מה לעשות? את מחליטה מה הן ירגישו?
    ברור שלא.
    בתכלס? אני מבינה את מור שהיא כועסת על זה שכאילו 'גנבו' לה את החברה. זה באמת מרגיש חרא.. אבל לצאת בהאשמות ובלהגיב בכעס.. וואלה זה לא עוזר.
    הייתי גם במצב של ה"ננטשת" וגם במצב של "הגונבת" וגם לי עשו סצנות וגמני עשיתי סצנות.. להגיד לך ת'אמת.. אין מה לעשות.
    חברות נשברת וחברות נוצרת, זה משהו שבא בטבעי.
    אני במקומך הייתי באה למור בקטע הכי כנה והכי טוב ואומרת לה להמשיך הלאה.. זה הכי טוב בשבילה. אלא אם כן, היא מוכנה לצאת מהאטימות שלה ולראות בכן גם חברות. כי בתכלס היא זאת שחוסמת את התקשורת. לא שלא ניסית, ניסית מאוד. היא דחתה אותך.
    ובנוגע להילה שנטשה אותה, תגידי לה שהיא לא צריכה להרגיש אשמה. זה החיים.
    את צודקת לגמרי, אבל הבעיה כבר מתחילה להשתנות לאט לאט. אני מנסה לדבר עם מור והיא דווקא דיי מתרחכת אליי, וזה נחמד כזה. עכשיו הבעיה בהילה, היא מדברת איתי המון בזמן האחרון וזה לא שזה מציד לי, להיפך אני שמחה שהיא רואה בי חברה טובה. מאוד שמחה.
    אבל בגלל שמור התחילה עם כל הקטע של הנעלבת לפני כמה ימים עדי התחילה לחשוב שהילה גונבת אותי ממנה. ואני לא מבינה איך היא יכולה לחשוב דבר כז כשאני כל הזמן מדברת בפלאפון איתה (עם עדי) כל הזמן מסתובבת איתה ומספרת לה כמעט הכל.
    אז עכשיו נוצר מצב שהילה מרגישה אשמה ומתרחקת מעדי ומור, אבל מתקרבת אליי יותר. ואז אני נהיית כמו גשר. ואני פשוט כר לא יודעת מה לעשות, איך לדבר איתן על זה? איך להגיד לה? ואיך לתקן את המצב הזה עם עדי?
    אני ממש מצערת שאני חופרת ככה, אבל זה מאוד דחוף לי. אני פשוט במצב כל כך לא טוב בימים האחרונים.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

את צודקת לגמרי, אבל הבעיה כבר מתחילה להשתנות לאט לאט. אני מנסה לדבר עם מור והיא דווקא דיי מתרחכת אליי, וזה נחמד כזה. עכשיו הבעיה בהילה, היא מדברת איתי המון בזמן האחרון וזה לא שזה מציד לי, להיפך אני שמחה שהיא רואה בי חברה טובה. מאוד שמחה.
    אבל בגלל שמור התחילה עם כל הקטע של הנעלבת לפני כמה ימים עדי התחילה לחשוב שהילה גונבת אותי ממנה. ואני לא מבינה איך היא יכולה לחשוב דבר כז כשאני כל הזמן מדברת בפלאפון איתה (עם עדי) כל הזמן מסתובבת איתה ומספרת לה כמעט הכל.
    אז עכשיו נוצר מצב שהילה מרגישה אשמה ומתרחקת מעדי ומור, אבל מתקרבת אליי יותר. ואז אני נהיית כמו גשר. ואני פשוט כר לא יודעת מה לעשות, איך לדבר איתן על זה? איך להגיד לה? ואיך לתקן את המצב הזה עם עדי?
    אני ממש מצערת שאני חופרת ככה, אבל זה מאוד דחוף לי. אני פשוט במצב כל כך לא טוב בימים האחרונים.
    חחחחחחח כ"כ מכירה את זה פאק.
    איך לדבר איתן על זה? לא נראלי שדיבורים יעזרו.. פשוט תנסי להיות איתן ביחד יותר. לא רק את והילה.. תזמי יציאות של את, הילה, עדי ומור ותנסי לשתף את כולן.
    איך לתקן את המצב עם עדי? תתני לה יותר צומי..

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חחחחחחח כ"כ מכירה את זה פאק.
    איך לדבר איתן על זה? לא נראלי שדיבורים יעזרו.. פשוט תנסי להיות איתן ביחד יותר. לא רק את והילה.. תזמי יציאות של את, הילה, עדי ומור ותנסי לשתף את כולן.
    איך לתקן את המצב עם עדי? תתני לה יותר צומי..
    אז זהו כשאני מנסה להיות איתן יותר ביחד אני מרגישה כמו גשר מתרסק. כי כשאני מנסה כל פעם לדבר עם כולן ביחד זה איכשהו אוטומטית מתחלק ל-אני והילה, מור ועדי. או שאני ועדי ,מור והילה. אין מצב שזה אחרת.
    וניסיתי לתת לה יותר צומי, אני כל הזמן מנסה, אבל בכל פעם שאני מדברת עם הילה אני רואה את המבטים שלה עלינו כאילו היא איזה חבר שלי ואני מדברת עם מאהב שלי. ואני באמת מרגישה אשמה על זה! זה לא נורמאלי כבר. אני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שכל כך לא רציתי לבוא לבצפר.
    ובאמת, אני לא מבינה את כל השטויות האלה, כבר עד תיקנו (בערך) את המצב עם מור עכשיו עדי מתחילה? עכשיו הילה מתחילה להרגיש אשמה על זה ומתעלמת מעדי ,או שזה משהו אחר? אני לא מבינה כלום.
    ואת צודקת, דיבורים לא יעזרו. ניסיתי ואני סתם מרגישה חרא אחרי זה.
    ובנוסף לכל זה כל כך אין לי כוח להיזכר בזה! זה הוציא לי את כל האנרגיות מהגוף בזמן האחרון, אני מרגישה מוטשת, שיהרגו אותי ודי.

משתמש מתחיל האוואטר של xXDanaXx
    שם פרטי
    דנה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה היא נעלבת ממך היא זאת שהתרחקה ממכן מההתחלה ( ממה שהבנתי )

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,156 | הודעות: 8,150,738 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect