קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] רושם ראשוני בספרות
    על ידי noan55 בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-06-2010, 00:17
  2. רושם ראשוני על בנות !
    על ידי orenoren12 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-08-2009, 03:27
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-10-2007, 18:24
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-05-2006, 14:54
  5. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 14:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

פתיח- משנה? חשוב? בכלל לא! רושם ראשוני? כן!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Im Insane

ברירת מחדל פתיח- משנה? חשוב? בכלל לא! רושם ראשוני? כן!

שלום לכולם

היום אני הולך לתת לכם את חמשת המרכיבים ליצירת רושם ראשוני טוב ולעזור לכם להבין שפתיח לא משנה אלה הרושם הראשוני מה שאתה מציג , ונותן הצצה למי שאתה דוגמא:

תסריט1: אתה ניגש לבחורה יפה ואפילו שאתה שואל משהו כמו "מה השעה", והיא עונה לך "עוף מפה" את ישר תאמין שהיא חרא שלבן אדם

תסריט2: את ניגש לאותה בחורה "שואל מה השעה" והיא עונה בחיוך, מה קרה? היא הדביקהאותנו במצב רוח הטוב שלה ועם היית נשאר לשיחה היית נהנה איתה מאשר הבחורה בתסריט1

עכשיו בואו נעשה את אותו דבר רק שאתה בתפקיד הראשי

תסריט:1 אתה ניגש לבנות עם הפתיח הכי טוב בעולם (בולשיט) ואומר אותו , אתה לא מחייך מסתכל לצדדים , כולך זז עצבי,קל חלש מפקפק בעצמך התגובה שלהן תהיה לא חיובית, נפנוף,וכו'

תסריט:2 אתה ניגש חיבוי פתוח מהנ,אנרגטי,שפת גוף טובה וכו' התגובה של הבנות תהיה חיובית פתוחה והשיחה תזרום וקלילה

מה לעשות בשביל להגיע לתסריט 2?

לרושם ראשוני טוב יש חמישה מרכיבים: שפת גוף, מימיקה,קול,טיפוח,ורמת אנרגיה

שפת גוף: אתם חייבים לשים לב לשפת גוף שלך, תשמשו בשפת גוף טובה, איטית כאילו אתם מתחת למים

-גב זקוף
    -תשתמש בידיים שלך בתנעות ידיים
    -קשר עין
    -עם אתה אומר שאתה עומד ללכת תשתמש בשפת גוף כאילו שאתה עומד ללכת
    -עם אתה מספר סיפור תשתמש בשפת גוף להביע את זה
    -עם הבחורה אמרה משהו ואו עשתה משהו תשתמש בזה נגדה דוגמא:נאג צלף הבחורה דברה אמרתי שהיא יורקת ואז אני זז לצד השני ואומר משהו בסגנון "אני יזהר ממנה" (הכל בגישת משחק)
    תחפשו מאמרים על שפת גוף ועוד כי את הכל אני לא זוכר

קול: כשאני אומר קול אני לא מתכוון לשיר, אני מתכוון ל שתדברו לאט (לא לאט מדי) תיצרו הפסקות בשיחה, תשנו את הטונים של הקול מחקרים מוכחים שבחורה תשתעמם עם תהיה עם אותו טון של קול תשנו את הטונים (טון גבוה,נמוך,עבה,דק,רך,עמוק וכו') אל תתבישו בנות עושות את זה כל הזמן שימו לב, תדברו עם תשוקה כאילו שכל דבר שאתם עושים מעניין אתכם, ותביעו רגש באמצעות הקול.

מימיקה(הבעות פנים)- תשמשו בפנים שלכם להביע רגשות וגם למשוך תשומת לב לדוגמא: אתה שואל שאלה תעשה פרצוף סקרן, אני לא אומר לכם להיות פנטומימאים פשוט תשתמשו בפנים להביע דברים עוד של נאג צלף: בחורה מדברת אתה אומר את יורקת זה לא כל כך ישפיע, לעומת זאת עם תעשה פרצוף מכוון כאילו אלפקה ירקהעלייך התגובה תהיה יותר טובה

טיפוח: בסארז' מסיבה ובכללי אתם חייבים להיות מטופחים, טיפוח מראה על ערך גבוה שאתה אדם שקשה מאוד להגיע אליו ולהשיג את תשומת הלב שלך , שהבחורה לא תהיה אצלך במקום הראשון, תדאגו להגיינה וכל מה שאתם רוצים.

רמת אנרגיה: הנושא הזה רחב אבל אתם צריכים להגיע לקבוצה עם טיפה יותר רמת אנרגיה משלהם , רמת אנרגיה נוצרת משימוש במימיקה,שפת גוף, וקול. ועוד משהו קטן לסיום בשביל להוריד לקבוצה רמת אנרגיה ושיהיה קל להעלות אותה תסתכלו עליהם עם פרצוף סקרן וכשהן יסתכלו תדבר .

בהצלחה

נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 27-09-2011 בשעה 16:28.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחלה מדריך. תודה רבה

בנוגע לרמת האנרגיה - אני אוהב דווקא להגיע ברמת אנרגיה זהה לשל הסט, אחרי חצי דקה בערך לתת קפיצה גדולה בהתחלה ואז להמשיך להרים אותה לאט לאט.
    בשילוב עם מירורינג זה יוצא ממש טוב וקוקי קומדי ממש זורם לי רק ככה משום מה.

קרדיט ל..?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Im Insane

זה ישאר בסוד
    נערך לאחרונה על ידי Shachar95; 12-09-2011 בשעה 22:09.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,953 | הודעות: 8,201,546 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect