עוד תחרות אחת כזאת והלך הפורום עם כל הספאם!
תעשו טובה לעצמכם ולמשתמשי הפורום ותפסיקו את הבאלגן הזה.
עוד תחרות אחת כזאת והלך הפורום עם כל הספאם!
תעשו טובה לעצמכם ולמשתמשי הפורום ותפסיקו את הבאלגן הזה.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
|
|
תכלס צודק
קרדיט לFRENZY
אני לא מבין מה הבעיה פה? מי שמספים - עף מהתחרות
כזה קשה? אני מאמין שהכל היה נראה אחרת אם היו מעיפים (מה שהיו צריכים לעשות) כמה אנשים בזמן התחרות.
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
לדעתי היה הכי פשוט לתת נקודות רק על נושאים ותגובות מושקעים. כאילו שלא על כל דבר מקבלים נקודות, אלא רק על מה שמקבל אישור על הנקודות באשכול הנושאים המושקעים.
מחפש חתימה
שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
איפה בידיוק כולם הרוויחו? היחידים שהוויחו זה אור שהוא מה אכפת לו העיקר לעשות כסף(ובצדק),וירדן שחפר לכולם פה בשכל ולקח את מה שלקח. אז אל תגיד שכולם הרוויחו פה! אבל תכלס לא אכפת לי כבר מהפורום הזה ,שיעשו עוד תחרות ועוד כמה חודשים כבר לא יהיה קהילה ,יהיה רק משתמשים חדשים שהורסים את הפורם.
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
לא לקחתי חלק בתחרות ולכן אני לא מושפע מרגשות אכזבה שלא זכיתי.
סה"כ לפי מה שראיתי מהצד הקהילה החלה להעלות תכנים חדשים והפורום סגסג במעט (עזוב את הספאם, שים אותו בצד).
ואתה לא אמור לדאוג לפורום יותר מדי, בשביל זה יש אנשים בהתנדבו לנהל אותו.
תגלוש בפורום ותנצל אותו לעצמך בלי לשבור יותר מדי את הראש "הקהילה תהרס" וכו'.
קח אותי לדוגמא, תראה כמה זמן אני רשום ותראה את הכמות הודעות שלי, כל ספאמר יכול לעקוף אותו בחודשיים שלוש,
אני נכנס רק לדיונים שאני רואה לנכון להיכנס לתוכם.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
נמאס לי כבר לנסות להצדיק, מי שחושב שהספמתי בעיות שלו, לפני המון זמן פרשתי ולא זכיתי במקום ראשון בגלל פרוטקציות :/
עשיתי בערך 150 מדריכים..
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
טוב זה כבר סתם ספאם, מה שהקנאה עושה לאנשים :/
נעול.
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500