קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-02-2010, 23:35
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 00:36
  3. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  4. [מדריך] פתיחת דלת האינטרקום בלי מפתח ובלי אף אחד שיפתח !
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 29-10-2006, 13:39
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

בן 18 בלי חברה

ברירת מחדל בן 18 בלי חברה

שלום,

אני בן 18 ואני בבעיה..
    אני בתול,בתול שפתיים וכן לא הייתה לי חברה מעולם,עצוב..
    איך אני יוצא מזה? איך אני מכיר משהיא שתוציא אותי מזה?

קצת על עצמי..
    אני כרגע בכיתה י"ב עומד לסיים בקרוב.. אין לי כ"כ חברים.. פשוט עזבתי הרבה בתי ספר אז לא התחברתי כ"כ וכל אחד עם החבורות שלו אתם יודעים קשה להשתלב ככה... והשניי חברים בקושי שיש לי הם לא ממש כאלה שאוהבים לצאת ובאמת אנחנו לא ממש מתראים.

אני כן בנוי לכל זה אני כן משוחרר אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ? איפה פוגשים את הבחורות האלה?

אממ אני חושב שאני נראה טוב ( בוא נגיד שיש הרבה יותר גרועים ממני שתופסים את ההכי כוסיות אז למה אני לא?) 1.86 משקל 70 ,71
    שיער קצר חום עיניים חומות וכ"ו..
    אני כן מרגיש שלפעמים בנות כן עושות לי עיניים ומבטים כאילו ממש מזמינות אותי אליהן, אני רוצה לציין שזה לא קבוע וגם לפעמים הבחורות האלה הן לא בדיוק הטעם שלי אז אל תגידו לי לקפוץ עליהן.

מה שאני שואל ומבקש שתעזרו לי זה איך אני מוצא את הבחורה שתהיה חלק מהחיים שלי לתקופה ואולי אפילו האחת חחח
    כמו שציינתי כבר אני לא מרבה לצאת , אין לי גם עם מי .

מה אתם מציעים לי באמת? זה ממש חשוב ודחוף וכל עצה תעזור

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום,

אני בן 18 ואני בבעיה..
    אני בתול,בתול שפתיים וכן לא הייתה לי חברה מעולם,עצוב..
    איך אני יוצא מזה? איך אני מכיר משהיא שתוציא אותי מזה?

קצת על עצמי..
    אני כרגע בכיתה י"ב עומד לסיים בקרוב.. אין לי כ"כ חברים.. פשוט עזבתי הרבה בתי ספר אז לא התחברתי כ"כ וכל אחד עם החבורות שלו אתם יודעים קשה להשתלב ככה... והשניי חברים בקושי שיש לי הם לא ממש כאלה שאוהבים לצאת ובאמת אנחנו לא ממש מתראים.

אני כן בנוי לכל זה אני כן משוחרר אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ? איפה פוגשים את הבחורות האלה?

אממ אני חושב שאני נראה טוב ( בוא נגיד שיש הרבה יותר גרועים ממני שתופסים את ההכי כוסיות אז למה אני לא?) 1.86 משקל 70 ,71
    שיער קצר חום עיניים חומות וכ"ו..
    אני כן מרגיש שלפעמים בנות כן עושות לי עיניים ומבטים כאילו ממש מזמינות אותי אליהן, אני רוצה לציין שזה לא קבוע וגם לפעמים הבחורות האלה הן לא בדיוק הטעם שלי אז אל תגידו לי לקפוץ עליהן.

מה שאני שואל ומבקש שתעזרו לי זה איך אני מוצא את הבחורה שתהיה חלק מהחיים שלי לתקופה ואולי אפילו האחת חחח
    כמו שציינתי כבר אני לא מרבה לצאת , אין לי גם עם מי .

מה אתם מציעים לי באמת? זה ממש חשוב ודחוף וכל עצה תעזור

אה חשוב לי לציין גם שאני חשבתי על האופציה של אתר הכרויות אבל זה נאה לי כ"כ נואש וגם בטח האופציות שיש שם . אני מחפש משהו טוב .
    מה אתם אומרים?

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

זה לא כזה ביג דיל בלי חברה ובתול, דווקא להפף מתי שתכיר בנות תיראה איך הם יעריכו אותך על זה.
    אני הייתי מציעה לך לשכנע אפילו חבר אחד לצאת איתך לפאבים וככה להכיר יותר אנשים (בחורות, גברים)..
    הייתי מפנה אותך לפורום פיקאפ שם הם יעזרו לך איך להתחיל עם בנות ולזרום איתן.
    כבר טוב שאתה בנוי לכל זה ואתה משוחרר ככה יהיה לך הרבה יותר קל.
    תיראה לרוב מכירים בנות בפאבים, מועדונים או דרך חברים (שאתה אומר שאין לך כ"כ).
    אז מה שאני מציעה זה שתתחיל לצאת למקומות רק ככה תוכל להכיר ולהתחבר לאנשים, אם תשב בבית זה בטח לא יעזור לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה צריך לתפוס את עצמך בידיים ולהתחיל לנסות להתחבר עם אנשים אחרים שמעניינים אותך וכן יוצאים ויש להם אותם תחומי עניין שלך נגיד אתה אוהב כדורגל אז תלך למגרש בהפסקות ותראה מי שם תשב תדבר על המשחק.
    בשביל להתחיל להכיר בנות אתה חייב להתחיל לצאת לפאבים, מסיבות, למפגשים אצל אנשים בבית ככה להתחיל להכיר אנשים.
    אם תישאר בבית אתה תיהיה תקוע בחבורה הזאת שלך שלא יוצאת. להכיר בנות דרך הפייסבוק זה יותר קשה נראה לי מאשר ללכת ולשבת עם מישהי בפאב על בירה אפילו תראה מישהי שמעניינת אותך בבית ספר ותציע לה (אתה אומר שאתה פתוח אז זה לא אמורה להיות בעיה) גם אם אתה בסוף יב אתה כנראה עכשיו בשלבים של מסיבת סיום תנסה להשתתף בדברים שם של ריקודים וכאלה ואולי גם ככה תתחבר עם אנשים.
    אני לא יודע כמה אנשים בני 18 נרשמים לאתרי היכרויות ככה שאני לא יכול להגיב על זה יותר מדי.
    פשוט תנסה להיות עצמך עם אנשים חדשים ולהתחבר עם אנשים חדשים וככה תתחיל להכיר גם חברים וגם חברות!
    בהצלחה!

שתיכם עניתם לי בערך אותה תשובה אז אני עונה לשתיכם.

אתם אומרים לי לצאת לבאפים , אוקי.. איך?? אני ממש לבד בכל הסיפור הזה , אני אגיד עוד פעם : אין לי חברים!
    אם כבר לצאת אז זה באמת לצאת לבד מה שלא נראה לי שיקרה כי אין לי רישיון (אוטוטו בע"ה גם יהיה אוטו חח)
    אממ ללכת למגרשי כדורגל לחפש חברים . נראה לי לא הכי כיף ואמין כזה , אני באמת לא מסכן , אני פשוט התעוררתי מאוחר ומנסה לעשות תפנית בחיים.

ועדיין זה שאמרתי שאני משוחרר אני בכל זאת לא יודע איך לגשת לבחורה. אוקי נגיד ראיתי בחורה שהיא בדיוק הטעם שלי. מה הלאה?
    מה אני שואלא אותה ? "רוצה להיות חברה שלי?" כי זה בטוח אני לא אעשה יש לי הרבה טקט ואני לא מתכוון להשפיל את עצמי, אני יודע אני יודע שאם לא מנסים לא מצליחים אבל אולי אני קצת ביישן אני לא יודע.. תעזרו ליי בקשהה!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא התכוונתי שתלך למגרש כדורגל ותשאל מי רוצה להיות חבר שלי!
    נגיד אצלי בבית ספר היה חבורות ידעתי שמי שאוהב ספורט הוא במגרש ואלה שאוהבים לעשן הבעייתים הולכים מאחורי הקיוסק אלה שמעשנים את הסמים יותר הפריקים עולים לגבעה וסתם אנשים שמעשנים סיגריות הולכים למחששה.
    הכוונה זה שתלך לאזור שמתאים לך מבחינת אנשים ותחומי עניין אם זה החדרי מחשבים אם זה הספרייה ואם זה הכדורגל והספורט (אמרתי כדורגל כי זה יותר לכיוון שמעניין אותי).
    כאילו תמצא חברים חדשים עם תחומי עניין משותפים לשלך בגלל זה אמרתי לך תנסה להשתתף גם בחזרות למסיבת סיום.
    דבר שני אני לא יודע באיזה אזור אתה גר אבל מסיבות בטוח יש ובטוח אתה יכול להגיע לבד למסיבה ותאמין לי שבמסיבה אחרי שכולם שותים כבר אין את החבורות אז אתה יכול להתחבר שם עם בנות גם. אפילו שלא הכי נעים ללכת לבד.
    אתה יכול לקבוע עם חברים מהאזור שאתה מכיר מהאינטרנט אפילו (פורומים, פייסבוק וכו').
    ואם אתה רואה מישהי שמוצאת חן בענייך אתה יכול פשוט לבוא ולהתחיל לדבר איתה מה המצב וכאלה ואז לזרום עם השיחה אם היא לא זורמת אין מה לעשות אם היא זורמת סבבה. תבוא עם חיוך ותשאל אותה מה המצב גם זה עובד לפעמים!

וואלה אחי בלי לפגוע או משהו מצד אחד אתה אומר שאין לך חברים ואין לך עם מי לצאת ואתה מת לשנות את זה ומצד שני אתה אומר שאתה לא מסכן ולא מוכן אפילו ללכת ל"מגרש כדורגל " כי זה לא נשמע לך הכי כיף.
    החלק הבעייתי אחי זה לשכנע את עצמך ללכת. אני נסעתי לאפריקה במונדיאל ופשוט אתה לא מבין כמה זמן לפני שיכנעתי את עצמי שלא יהיה לי כיף כי אני הולך לבד ולא כדאי לי וזה מלא כסף ועבדתי קשה בשביל הכסף הזה וההורים היו אומרים לי שמסוכן שם וכל החרטא הזה וואלה זה היה החודש וחצי הכי טוב בחיים שלי הייתי לבד הכרתי אנשים מארגנטינה ברזיל מקסיקו אוסטרליה אתה שומע סיפורים מטורפים. הקטע הקשה היה לשכנע את עצמי לעשות את הצעד הראשון. בסופו של דבר זה שווה את זה.

פעם פעמיים תלך לבד למסיבה \פאב \ מקום בילוי אחר באזור שלך אחרי זה כבר אתה תיהיה עם מספיק אנשים!

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

שתיכם עניתם לי בערך אותה תשובה אז אני עונה לשתיכם.

אתם אומרים לי לצאת לבאפים , אוקי.. איך?? אני ממש לבד בכל הסיפור הזה , אני אגיד עוד פעם : אין לי חברים!
    אם כבר לצאת אז זה באמת לצאת לבד מה שלא נראה לי שיקרה כי אין לי רישיון (אוטוטו בע"ה גם יהיה אוטו חח)
    אממ ללכת למגרשי כדורגל לחפש חברים . נראה לי לא הכי כיף ואמין כזה , אני באמת לא מסכן , אני פשוט התעוררתי מאוחר ומנסה לעשות תפנית בחיים.

ועדיין זה שאמרתי שאני משוחרר אני בכל זאת לא יודע איך לגשת לבחורה. אוקי נגיד ראיתי בחורה שהיא בדיוק הטעם שלי. מה הלאה?
    מה אני שואלא אותה ? "רוצה להיות חברה שלי?" כי זה בטוח אני לא אעשה יש לי הרבה טקט ואני לא מתכוון להשפיל את עצמי, אני יודע אני יודע שאם לא מנסים לא מצליחים אבל אולי אני קצת ביישן אני לא יודע.. תעזרו ליי בקשהה!!
    למה אתה לא מקשיב לי ופונה לפורום פיקאפ?
    שם הם ילמדו אותך הכל, איך להתחיל עם בחורה, לגשת אליה, לדבר איתה.
    תנסה את הפורום הזה אני יודעת שהוא עזר להרבה אנשים שהיו בדיוק כמוך.
    כניראה לא התייחסת למה שאמרתי אבל אני אחזור על זה שוב תנסה "לסחוב" איתך חבר אחד אפילו בן דוד (אם יש לך) בגיל שלך או יותר קטן ממך בשנה שנתיים ולצאת לפאבים, מה אפילו חבר אחד אין לך? חייב להיות איזה מישהו שאתה קצת קרוב אליו.
    קודם כל תתחיל לצאת לפאבים אחרי זה לחשוב איך אתה מתחיל עם בחורות.

פיקאפ>>>>>>>>>>>>>>>
    פיקאפ>>>>>>>>>>>>>>>
    פיקאפ>>>>>>>>>>>>>>>
    פיקאפ>>>>>>>>>>>>>>>
    פיקאפ>>>>>>>>>>>>>>>
    פיקאפ>>>>>>>>>>>>>>>
    פיקאפ>>>>>>>>>>>>>>>

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    למה אתה לא מקשיב לי ופונה לפורום פיקאפ?
    שם הם ילמדו אותך הכל, איך להתחיל עם בחורה, לגשת אליה, לדבר איתה.
    תנסה את הפורום הזה אני יודעת שהוא עזר להרבה אנשים שהיו בדיוק כמוך.
    כניראה לא התייחסת למה שאמרתי אבל אני אחזור על זה שוב תנסה "לסחוב" איתך חבר אחד אפילו בן דוד (אם יש לך) בגיל שלך או יותר קטן ממך בשנה שנתיים ולצאת לפאבים, מה אפילו חבר אחד אין לך? חייב להיות איזה מישהו שאתה קצת קרוב אליו.
    קודם כל תתחיל לצאת לפאבים אחרי זה לחשוב איך אתה מתחיל עם בחורות.
    אני לא רגיל לצאת , אין לי רישיון ואני לא מכיר באפים אני ממש בבעיה . לא יודע איך לצאת לאן עם מי בעיה...

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אל תדאג, יבוא יום אחי! חוצמיזה שיש עוד דרכים להשיג נסיון עם בחורות! תחפש טיפים מאנשים שמבינים בעניין, תן הצצה לפורום פיקאפ מה יש לך כבר להפסיד?
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני לא רגיל לצאת , אין לי רישיון ואני לא מכיר באפים אני ממש בבעיה . לא יודע איך לצאת לאן עם מי בעיה...
    אז מתרגלים, גם אני לא הייתי רגילה לצאת ולא צריך רשיון אתה הולך הרי גם לשתות שם לא? אז זה כבר מונית.
    תשאל אנשים מה מקום טוב ולאן, חברים (לא חייב חברים הכי קרובים) אתה יכול לשאול לא חסר..

שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אז מתרגלים, גם אני לא הייתי רגילה לצאת ולא צריך רשיון אתה הולך הרי גם לשתות שם לא? אז זה כבר מונית.
    תשאל אנשים מה מקום טוב ולאן, חברים (לא חייב חברים הכי קרובים) אתה יכול לשאול לא חסר..
    מחזק ++++++

צא מהבית ותבלה עד לגיוס, 100% תכיר מישהיא ששווה להכיר!

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

אוקיי הבנתי , נגיד יש לי חבר שביסודי הוא היה חבר מאוד טוב שלי. אבל עברתי ביה"ס ולא התראינו כמה שנים ופיתאום הוא איתי בתיכון . אנחנו מדברים אבל לא כמו פעם,אנחנו לא יוציאים לא מדברים קבוע ככה שלום שלום בביה"ס. איך אני מזמין אותו לצאת איתי לפאב או משהו

שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אתה שואל אותו עם בא לו לצאת ביום X בערב, תגיד לו שיהיה כיף ומה יש להפסיד?

המון כבר עזרו לך אבל אנסה גם..
    דעתי היא שתנסה לדבר שוב קצת עם החבר הזה שאיתך בתיכון, תנסה להתחבר אליו ולצאת איתו ועם חברים שלו. נכון, זה ממש מביך. אני ממש מבינה אותך, אני אישית בישנית כל כך שאני בקושי יודעת מה להגיד אם פונים אליי.
    תנסה להתחבר לחברים לשו, או אליו, וככה תכיר עוד ועוד אנשים ותהיה לך בחורה.
    וגם יש עוד דרך, אתה עוד מעט מתגייס לא? בטוח תתחבר שם עם כמה וכמה בנים. (וכמובן שבנות) וזהו. עכשיו אתה יכול להתחיל לדבר עם כל מיני בנים (שוב- או בנות) מהכיתה שלך שאולי יש לכם תחומי עיניין משותפים, שיהיה נושא לדבר עליו. וברגע שתתחברו נושא לדבר עליו כבר לא תהיה בעיה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,782 | הודעות: 8,150,364 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect