|
|
יפה מאוד! מתי ציירת אותו? תראה אתה יכול למרוח את ההצללה עם האצבע כי לפי מה שאני רואה עשית אותה עבה כמו שאני לפעמים עושה, והמריחה יכולה לעזור לך כאן - רק תזכור אחרי זה לעבור על הקווים שוב פעם כדי שהם לא ייהרסו (זה הורס את הקווי מתאר)
למרות שיש לך עוד זמן להשתפר (ויש לך... תראה את התמונות העלובות שלי, יש לי מלא להשתפר), אני מציע לך כבר עכשיו להתחיל לצייר מהדמיון ואת כל הגוף ובפוזות שונות על מנת לשפר בצורה המקסימלת את היכולות שלך.
מקווה לראות בהמשך תוצאות גבוהות עוד יותר!
קבל ח"ח,
Crunch.
אתה מוזמן לראות עוד 2 ציורים אחרונים שלי שהם נמצאים איי שם בין העמודים הישנים של פורום יוצרים חח, או שתכנס פשוט לפרופיל שלי ותחפש אשכולות, לא פתחתי כאלה הרבה.
ותודה רבה על החוות דעת, כן צריך להוסיף הצללות והכל, הציור הזה בכל זאת עדיין בתהליכים של התחלה הוא ממש רחוק אפילו מאמצע וציירתי אותו לפני כמה חודשים ואז השארתי אותו שם במגירה ולא נגעתי בו חח..
כן, אני גם עובד על לצייר מהדמיון, זה עוד יבוא, לעכשיו אני לרוב מעתיק את הבסיס ומוסיף את השאר משלי
תודה.
אני לרוב התחלתי לצייר מהדמיון, אבל איך שאתה רוצה, אני רק מציע שתתחיל לעשות זאת מהר לפני שכבר יהיה קשה יותר.
ד"א תנסה לשפר את הז'קט שלו יש בעיה שם בקיפול ובשיער הוא נראה כדורי, תקשיב אתה צריך לעשות את השיער בתנועה אחת, אתה לא יכול לבוא > ואז בגלל שאתה רוצה צורה אחרת לבוא < בגלל שרואים את זה בתמונה וזה דיי מכוער.
זה לא משנה, אחי, העיפרון מכער את זה, יכול לעשות את התסרוקת הזו גם בלי לבוא מצד שונה (מניסיון), אבל בכל זאת יצא בסדר.
את האמת תראה את הציורים שאני עושה עם עיפרון רגיל, ותדע שגם אתה תוכל (ואפשר, אפשר עם כל דבר!)
ומקווה שתשתפר.
לפי דעתי הוא באמת הכי טוב בגלל שאפשר לשחק איתו איך שרוצים
אני ממליץ לך לפרסם את הציורים שלך, רק כשאתה גומר אותם.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני לא יודע איך זה יראה כזה יהיה מוכן אבל בינתיים יצא יפה מאוד
חמוד .... אבל בקושי רואים